#bruneiroyalfamily

#bruneiroyalfamily photo

Assalamualaikum, I'm old money collector from Alabama museum, I buy all old money notes and coins and other old items from Malaysia, Singapore and Brunei at best rate, kindly send me a DM or wassap me if you have, inshallah we deal with no issues, Wa.me/18163863657 #singapore #malaysia #bruneidarussalam #brunei #bukittinggi #tampines #pahang #bruneiroyalfamily #malaysiaroyalfamily #singapore🇸🇬 #tutong #temburong #belait #bruneimuara #pasirris #yishun #choachukang #toapayoh #bandarseribegawan #johorbahru #johor #kedah #kualalumpur #kualalumpurmalaysia #kualaterengganu #kualabelait #bruneifm #penang


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Assalamualaikum, I'm old money collector from Alabama museum, I buy all old money notes and coins and other old items from Malaysia, Singapore and Brunei at best rate, kindly send me a DM or wassap me if you have, inshallah we deal with no issues, Wa.me/18163863657 #singapore #malaysia #bruneidarussalam #brunei #bukit #sultanofbrunei #tampines #pahang #bruneiroyalfamily #malaysiaroyalfamily #singapore🇸🇬 #tutong #temburong #belait #bruneimuara #hougang #pasirris #yishun #choachukang #toapayoh #bandarseribegawan #johorbahru #johor #albirexniigata #albirexniigatasingapore


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Indomie Ayam Penyet. We are extremely excited to announce our new and vastly improved menu! We’ve worked hard to create a more focused collection of new dishes for our loyal customers. The ayam penyet is tender and juicy and we served with yummy spicy sambal. Come and enjoy with your family. #affinna_restaurant#bruneihalalrestaurant#bruneihalalfoods#bruneifm#bruneimua#bruneimuara#bruneifoodies#bruneiroyalfamily#iklanbrunei#bruneiiklan#bruneikupromote#bruneivendors#bruneionlineshopping#bruneidelivery#bruneiinstashop#bruneihalalrestaurant#bruneiadvert_4u#ootdbrunei#instafood#ayampenyetbrunei#indomieayampenyetbrunei#instapic#foodphotography#instadaily#kgtungku#brunei#bruneifood#bruneifooddiary#newmenu#juicy


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Alhamdulillah..! Thank you for taking the time to leave us such a beautiful review. Our restaurant values put customer satisfaction as top priority and we are committed to our customers. Its customers like you that make our job wonderful. We look forward to serving you again. #affinna_restaurant#bruneifreedelivery#bruneirestaurant#bruneihalalfoods#bruneihalalrestaurant#happybirthday#bruneibirthdayparty#happycustomer#goodfeedback#satisfiedcustomer#bruneimua#bruneimuara#kgmatamata#meegorenghatibuyah#bruneiiklan#iklanbrunei#brunei#bruneikupromote#bruneivendors#bruneidaily#bruneionlineshopping#bruneiadvertisement#bruneiroyalfamily#bruneifm#bruneidelivery#fooddelivery#bruneiadvert_4u#bruneisales#brunei_ig#bruneifoodies


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Promo harga hantuk kepala Actual price rm210 + extra tagging rm100 = rm310 SEMPENA LOCKDOWN HARGA HANTUK KEPALA KAMI BAGI RM150 www.arrayyanhijrah.com www.norhafizahsaad.com Sebarang pertanyaan boleh whatsApp admin ditalian +60122664124 #ArRayyanHijrah #infoarrayyan #houseofalquran #alqurantagging #doaamalan #khatamtracking #alqurandigital #malaysia #singaporemuslim #indonesia #brunei #surahsurahpilihan #doaamalan #bruneiwedding #tafsiralquranbertanda #tv1 #tv3 #tvalhijrah #umrah #umrah2020 #ramadhan #ramadhan2020 #AlquranArrayyan #bruneiroyalfamily #singaporemuslimah #muslimworld #persadajournal #rtm #jakim #bernama #tasbihdigitalswarovski


4commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Assalamualaikum I'm Mr Abdulazeez bin hameed an old money/old coin from USA I just want to ask if you have any old items for sale Such as: Duit lama, Tembaga, Old coin, Old notes Jewelries Stamps Syiling Cincin Stone Ring 💍 Antique Which of this items do you have for sale I'll like to buy it from you#singaporegroupstages #visit_singapore #indianmalaysian was #parekekinian #malaysia #visitmalaysia #singapore🇸🇬 #bruneiroyalfamily #singaporegirl #kualalumpur #kualaselangor #johorbharu #malaysianfood #singaporeinsiders #singaporetravel #malaysiawedding #perak #GeorgeTown


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Assalamualaikum I'm Mr Abdulazeez bin hameed an old money/old coin from USA I just want to ask if you have any old items for sale Such as: Duit lama, Tembaga, Old coin, Old notes Jewelries Stamps Syiling Cincin Stone Ring 💍 Antique Which of this items do you have for sale I'll like to buy it from you#singaporegroupstages #visit_singapore #indianmalaysian was #parekekinian #malaysia #visitmalaysia #singapore🇸🇬 #bruneiroyalfamily #singaporegirl #kualalumpur #kualaselangor #johorbharu #malaysianfood #singaporeinsiders #singaporetravel #malaysiawedding #perak #GeorgeTown


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Assalamualaikum I'm Mr Abdulazeez bin hameed an old money/old coin from USA I just want to ask if you have any old items for sale Such as: Duit lama, Tembaga, Old coin, Old notes Jewelries Stamps Syiling Cincin Stone Ring 💍 Antique Which of this items do you have for sale I'll like to buy it from you#singaporegroupstages #visit_singapore #indianmalaysian was #parekekinian #malaysia #visitmalaysia #singapore🇸🇬 #bruneiroyalfamily #singaporegirl #kualalumpur #kualaselangor #johorbharu #malaysianfood #singaporeinsiders #singaporetravel #malaysiawedding #perak #GeorgeTown


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Assalamualaikum I'm Mr Abdulazeez bin hameed an old money/old coin from USA I just want to ask if you have any old items for sale Such as: Duit lama, Tembaga, Old coin, Old notes Jewelries Stamps Syiling Cincin Stone Ring 💍 Antique Which of this items do you have for sale I'll like to buy it from you#singaporegroupstages #visit_singapore #indianmalaysian was #parekekinian #malaysia #visitmalaysia #singapore🇸🇬 #bruneiroyalfamily #singaporegirl #kualalumpur #kualaselangor #johorbharu #malaysianfood #singaporeinsiders #singaporetravel #malaysiawedding #perak #GeorgeTown


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Sebenarnya fungsi detox ni adalah untuk membuang toksin dan lemak-lemak tepu dalam badan kita. Bila toksin dah tak ada dalam badan kita. Senanglah supplement berfungsi dengan baik dan cepat penyerapan dalam badan. Ambik la apa-apa supplement pun. Kalau toksin banyak dalam badan memang takkan berkesan ataupun lambat proses supplement tersebut. Tu yang banyak orang mula salahkan produk itu tak betul, produk ni Tipu la😅 Siap salahkan produk pulak. Katanya "Saya dah makan berbulan-bulan tak ada kesan pon. Tapi orang lain guna menjadi je". Cuba semak balik, pernah tak detox badan korang. Orang tu senang dapat kesan mungkin dia dah buang toksin dalam badan yang selama ni bertimbun timbun. Sedangkan dalam badan korang banyak toksin dan susah untuk supplement berfungsi dengan berkesan. Bayangkan kita makan seafood, makan daging berlemak, makan makanan berminyak. Umur sekarang ni 35 tahun, start makan semua tu dari umur contoh 6 tahun. langsung tak pernah berdetox. Haluuuu, kira tengok berapa tahun segala macam dah ada dalam tubuh tu. Ok dah paham. Tengok la adik comey kita ni, 15 botol WDTA dah dia konsisten guna. Segala mak nenek, datuk toksin dah keluar. Fuyooo hasilnya nampak lagi MUDA kan. Kulit pon dah tak kusam. Berseri-seri. Ajomm dari hari ini rajin rajinlah calit WDTA. Silap silap kalah retis uiii. Kecantikan dalaman terpancar luaran. 📲(+6738613015) #WDTA_RahasiaAwetMuda #DealerAdleesyabeauty_Brunei #BruneiPromo #BruneiPhotographer #BruneiHijab #BrinikaSales #BruneiBuletin #BruneiAdvert_4U #BruneiSeller #Ig_Brunei #BandarkuCeria #YesLetop2018 #BruneiWedding #MakeUpArtisBrunei #IklanBisnisBrunei #BruneiRoyalFamily #IgBrunei #InstaBrunei #BruneiFood


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

6” roundshape burger size (mix colour) given free topper wording design and candles comes with box . . . . we’re open everyday from 9am - 9pm at No.12, The Foodcourt, unit 1.01, Sultan Haji Hassanal Bolkiah Yayasan Shopping Complex , Bandar Seri Begawan .. any inquiry for livecooking service or burger Birthday contact us 8196712 / 7150862 #danneburger #bruneifashion #bruneiroyalfamily #iklanbrunei #bruneidarussalam #yayasanfoodcourt #danneburger #bruneiadvert #brunika #brunei_daily #bruneifoodies #bruneidarussalam #bruneifm #bruneipromotes #bruneinews #bruneifood #brunei_ig #brunei #bruneiviral #bruneidotcom #bruneisales #bruneionlineshop #bruneibusiness #bruneiig #bruneiseller


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳 #royalbirthday 8 เมษายน 2563 – วันคล้ายวันประสูติ เจ้าหญิงฮาญาห์ อามัล ราเกียห์แห่งบรูไน ซึ่งปีนี้ทรงเจริญพระชันษา 63 ปี; ทรงเป็นพระธิดาในสุลต่านโอมาร์ อาลี ไซฟุดดินที่ 3 แห่งบรูไน และทรงเป็นพระกนิษฐภคินีในสมเด็จพระราชาธิบดี สุลต่าน ฮัจญี ฮัสซานัล โบลเกียห์ มูอิซซัดดิน วัดเดาละห์ รัชกาลปัจจุบัน ---- 8 April 2020 – 63rd Birthday of Her Royal Highness Princess Hajah Amal Rakiah of Brunei; daughter of Sultan Omar Ali Saifuddien III, and younger sister of the current Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah. ---- 8 April 2020 – Sempena Hari Puja Usia Yang ke-63 Tahun Kehadapan Majlis Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Amal Rakiah; merupakan anakanda Paduka Seri Baginda Sultan Omar 'Ali Saifuddien III, dan adik perempuan Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah Negara Brunei Darussalam. ---- #princessamalrakiah #pengirananakputeriahajamalrakiah #hajahamalrakiah #bolkiah #bruneiroyals #bruneiroyalfamily #brunei #bruneidarussalam #negarabruneidarussalam #royalbirthday2020 🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

“Belum menang jika belum berani kalah, belum unggul jika belum berani rendah, belum besar jika belum berani kecil”. planted into the mind Princess Jihane Almira Chedid, The Princess of Indonesia for Tourism section 2020-2021👑 (R.M.P Sosrokartono quotes, Putra Mahkota Jepara, De Javanese Prins) . R.M.P Sosrokartono quotes "You haven't won if you don't dare to lose, you haven't excelled if you don't dare to be low, not big yet if you don't dare to be small ". planted into the mind Princess Jihane Almira Chedid, The Princess of Indonesia for Tourism section 2020-2021👑 . . #Princessofindonesia #nobleprincess #princessofnobility #queen #asian #hollywood #china #singapore #london #melayu #malaysia #bruneidarussalam #thailand #bangkok #paris #hongkong #tokyo #uk #nyfw #royalfamily #kualalumpur #yordania #dubai #bruneiroyalfamily #jakarta #cannes #korea #instadaily


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

1965 #bruneiroyalfamily


1commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Loveliees, eventhough masani musim Covid-19 tapi jangan ingau keh, @loveliee_brunei will not stop accepting pre-order (only when I open PO ya) and InshaaAllah I will stock up my Loveliee items. InshaaAllah, mudahan Allah permudahakan urusan kitani semua 💙⁣ ⁣ Doa yang baik2, malam Nisfu Sya'ban ni mudahan Covid-19 terhapus dari seluruh muka bumi ani dengan cepat sebelum Ramadhan! 🤲💙 ⁣Allahumma aamiin! ⁣ Bah okay lah, ciao lu running errands tapi esen 😜 hanya mampu #tb 🍃🍃🍃 hehehe⁣ ⁣ #teamkasipecah #yushanizers #oyayah #cod1brunei #agentsah #teamlovelieebrunei #brunei #bruneiroyalfamily #bruneidarussalam #bruneifm #brunei_daily #bruneionlineshop #bruneiig #bruneimakeup #bruneionlineshopping #bruneiadvert_4u #bruneiadvert #bruneikupromote #bruneibusiness #bruneimuara #bruneian #bruneieshop #bruneisale @loveliee.yusha @lovelieebeautyhq @asyalliee @eboyarbaain


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

kami dari team Danne Burger ingin mengucapkan Salam Nisfu Syaaban kepada anda 🙏🤲💫 mohon maaf jika ada terkasar bahasa , menyakitkan hati secara senghaja ataupun tidak 🙏 mohon dimaafkan 🙏🤲💫 semoga Allah menerima segala amalan kita , dunia dan akhirat 🤲🙏 aamiin yaAllah . . . . . we’re open everyday from 9am - 9pm at No.12, The Foodcourt, unit 1.01, Sultan Haji Hassanal Bolkiah Yayasan Shopping Complex , Bandar Seri Begawan .. any inquiry for livecooking service or burger Birthday contact us 8196712 / 7150862 #danneburger #bruneifashion #bruneiroyalfamily #iklanbrunei #bruneidarussalam #yayasanfoodcourt #danneburger #bruneiadvert #brunika #brunei_daily #bruneifoodies #bruneidarussalam #bruneifm #bruneipromotes #bruneinews #bruneifood #brunei_ig #brunei #bruneiviral #bruneidotcom #bruneisales #bruneionlineshop #bruneibusiness #bruneiig #bruneiseller


1commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Daripada Mu’az bin Jabal RA, bahawa Nabi SAW bersabda: يَطَّلِعُ اللهُ إِلَى خَلْقِهِ فِيْ لَيْلَةِ النِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ فَيَغْفِرُ لِجَمِيْعِ خَلْقِه إِلَّا لِمُشْرِكٍ أَوْ مُشَاحِنٍ Maksudnya: “Allah SWT melihat makhluk-Nya pada malam nisfu Sya’ban kemudian mengampunkan semua makhluk-Nya kecuali orang yang syirik dan juga orang yang bermusuhan” . . . #jomtekad #jomkorban #jomaqiqah #bruneidarussalam #brunei #bruneifm #bruneionlineshop #brunei_daily #bruneinews #brunei_ig #bruneiroyalfamily #bruneionline


1commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Reposted from @bruneiroyalfamily Happy Birthday to Her Royal Highness Princess Hajah Amal Rakiah binti Almarhum Sultan Haji Omar Ali Saifuddien Sa'adul Khairi Waddien. . May Allah bless Her Royal Highness with good health and long life. Amin. . #bruneiroyalfamily #birthday - #regrann


1commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Dengan memakai hijab, secara tidak langsung kamu menyampaikan bahwa kamu adalah wanita yang terhormat dan tidak murahan dan gampangan. Berjiblab bukan hanya sekedar melindungimu, tapi juga melindungi orang-orang disekitarmu dari fitnah dan godaan, serta menghalangi orang yang akan menilaimu hanya dari penampilan fisikmu. Sama2 berpose di depan Marina Bay Hotel Singapore yang berbentuk kapal, @princess_anne_lailatul_qodr tetap sporty dengan hijabnya, @anishaik memilih memakai silk "you can see", artinya semua orang boleh melihat auratmu.. @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


6commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Don’t judge someone from their appearance or by it covered. Judge them with their actions and their education. . (Jangan menilai seseorang dari penampilannya saja. Nilai mereka dari tindakan merekan dan pendidikan mereka.) . Masih dengan gaya yang sama berpose dengan jaket kulit dan sepatu boatnya , @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dengan hijab modisnya saat di The Haque Acadeny, Netherland, @anishaik juga bergaya sama dengan sepatu boats dan tas slempang. . @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


2commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

“Focus on your inner beauty. Outer beauty will draw people to you, inner beauty will keep them in your presence.” — Robert Overstreet . (Fokus pada kecantikan batinmu. Kecantikan luar akan menarik orang kepadamu, kecantikan di dalam akan menjaga mereka di hadapanmu.) . Masih dengan gaya yang sama berpose dengan jaket kulit dan sepatu boatnya , @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dengan hijab modisnya saat liburan ke Krakow, Poland, @anishaik juga bergaya sama dengan sepatu boats dan tas slempang di London. . @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Feminist is not all about freedom for women. Sometimes feminist means that women also had the same chance to choice their own life. (Feminisme bukanlah tentang kebebasan untuk kaum perempuan. Terkadang feminisme berarti bahwa perempuan juga punya kesempatan yang sama untuk memilih jalan hidupnya sendiri.) . Masih dengan gaya yang sama berpose dengan jaket kulit dan sepatu boatnya , @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dengan hijab modisnya saat berlibur ke Champ Elysees, Paris Perancis, @anishaik bergaya sama dengan sepatu boats dan tas slempang juga hobby berbelanja ya, itulah naluri wanita... Lets go to shopping.... . @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

HERMES VS LOUIS VUITTON “Your outer beauty will capture the eyes, your inner beauty will capture the heart.” — Steven Aitchison (Kecantikan luarmu akan memikat mata, namun kecantikan di dalammu akan memikat hati.) Masih dengan gaya yang sama @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dengan hijab modisnya saat berlibur ke LOUISE VUITTON, Paris Perancis, @anishaik bergaya dengan tas HERMES, itulah naluri wanita... Lets go to shopping.... #louisevuitton #hermes @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Stop wishing. Start doing. (Anonymous) Berhenti berharap. Mulailah bertindak. Jika ingin mencapai impian, bertindaklah. Masih dengan gaya yang sama berpose di ketinggian Menara Eiffel Paris, @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dengan hijab modisnya saat berlibur ke Menara Eiffel Paris Perancis, @anishaik bergaya di tempat yang sama, Raihlah puncak, teruslah bermimpi dan bertindak. @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Vision without action is a daydream. Action without vision is a nightmare. (Japanese Proverb) . Impian tanpa tindakan adalah khayalan. Aksi tanpa impian adalah mimpi buruk. Sebuah pepatah Jepang percaya bahwa Impian dan Tindakan tak bisa dipisahkan. Jika hanya bermimpi saja tanpa dibarengi dengan tindakan, itu namanya mengkhayal. So, bermimpi dan bertindaklah seperti saya.... Gaya berlibur @princess_anne_lailatul_qodr yang istiqomah dengan hijab modisnya saat mengunjungi Museum @musee__du__louvre , Paris Perancis, sama dengan gaya liburan @anishaik ... Lets go to travel around the world... .#museedulouvre @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


1commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

No matter how plain a woman may be, if truth and honesty are written across her face, she will be beautiful.” — Eleanor Roosevelt . (Tidak peduli seberapa tidak menarik seorang wanita, jika kesungguhan dan kejujuran tertulis di wajahnya, dia akan cantik.). Gaya berlibur @princess_anne_lailatul_qodr yang istiqomah dengan hijab modisnya saat mengunjungi Royal Palace, Paris Perancis, sama dengan gaya liburan @anishaik ... Lets go to travel around the world... .#palaisroyal #royalpalace @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Mensana it Corpore Sano. Di dalam tubuh yang sehat terdapat jiwa yang kuat. . Olahraga body language, senam zumba, gym, juga gak asing buat @princess_anne_lailatul_qodr yang tetap istiqomah dengan hijab sportynya saat berolahraga ria, @anishaik asik melihat status di laptop di tengah2 waktu senggangnya di Jabgym... #jabgym #jabgymbrunei @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

You choose what you want to see. Especially with feminist and hijab. Lets have positive thinking with both of them that could mixed one day. (Anonym) (Kamu memilih apa yang ingin kamu lihat. Terlebih lagi dengan feminisme dan hijab. Mari kita miliki pikiran yang positif tentang keduanya jika suatu saat menyatu menjadi satu.) Gaya bertopi ala2@princess_anne_lailatul_qodr saat di tepi pantai tentu saja sedikit berbeda dengan gaya bertopi @anishaik di lapangan Berkuda Polo....Lets go to travel around the world... .#polobrunei @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Almarhum Sultan Haji Omar Ali Saifuddien Sa'adul Khairi Waddien sewaktu berkenan berangkat ke Majlis Perasmian Sekolah Melayu Sengkurong pada tahun 1954. . #bruneiroyalfamily


9commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Hijab is not a freedom marks of women. Hijab means that those women who wear them had a one step closer to their creatures. (Hijab bukanlah tanda kebebasan seorang wanita. Hijab berarti bagi perempuan yang memakainya bahwa mereka punya satu langkah lebih dekat dengan Sang Pencipta.) . Gaya berlibur @princess_anne_lailatul_qodr yang istiqomah dengan hijab saat mengunjungi Brunei Darussalam dan sebagai bentuk respect to syariah regulation yang diterapkan His Majesty Sultan Hassanal Bolkiah dan @anishaik sebagai Warga Negara Brunei seharusnya taat pada Ulil Amri untuk berbusana muslimah....yang tertutup itu tetap masih indah dipandang kok.... .# @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


1commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Wearing hijab also avoid you from crime. (Menggunakan hijab juga membantumu menghindari kejahatan.) . Sama2 senang berlibur di lautan lepas di kapal speedboat, @princess_anne_lailatul_qodr saat berlibur di Raja Ampat, @anishaik kamu juga harus mengunjungi destinasi wisata Raha Ampat Papua Indonesia. . @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

🇧🇳 Wednesday 8 April 2020 - 63rd Birthday Anniversary of Her Royal Highness Princess Hajah Amal Rakiah of Brunei Darussalam. Her Royal Highness Princess Hajah Amal Rakiah of Brunei Darussalam (born 8 April 1957) is the fourth daughter of Sultan Haji Omar Ali Saifuddien III and Queen Mother Damit, also the younger sister of Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah. She married Prince Haji Tahiruddin in 1974 has 1 son and 1 daughter. ---------- วันพุธที่ 8 เมษายน 2563 - วันคล้ายวันประสูติ เจ้าหญิงฮาจะฮ์ อามัล ราเกียะฮ์แห่งบรูไน ในปีนี้ทรงเจริญพระชันษา 63 ปี เจ้าหญิงฮาจะฮ์ อามัล ราเกียะฮ์แห่งบรูไน (ประสูติ 8 เมษายน 2500) เป็นพระราชธิดาพระองค์ 4 ในสุลต่านฮาจี โอมาร์ อาลี ไซฟุดดีนที่ 3 กับสมเด็จพระราชินีดามิต พระบรมราชชนนี ทรงเป็นพระกนิษฐภคินีในสมเด็จพระราชาธิบดีสุลต่าน ฮาจี ฮัซซานัล โบลเกียะฮ์ มูอิดซัดดิน วัดเดาละฮ์ รัชกาลปัจจุบัน ทรงอภิเษกสมรสกับเจ้าชายฮาจี ตาฮีรุดดิน เมื่อปี 2517 มีพระโอรส 1 พระองค์และพระธิดา 1 พระองค์ #brunei #bruneidarussalam #negarabruneidarussalam #bolkiah #bruneiroyalfamily #bruneiroyals #princessamalrakiah #princessofbrunei


4commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Islam is beautiful. Islam let the women to protect themself with hijab. (Islam itu indah. Islam membiarkan umat perempuannya untuk melindungi diri mereka dengan hijab.) Berpose dengan gaya yang sama , @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dengan hijab modisnya , @anishaik dengan rambut terurai... . @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

“People are like stained-glass windows. They sparkle and shine when the sun is out, but when the darkness sets in, their true beauty is revealed only if there is a light from within.” — Elisabeth Kübler-Ross . . (Orang-orang seperti jendela kaca berwarna. Mereka berkilau dan bercahaya ketika matahari keluar, namun ketika kegelapan datang, kecantikan mereka sesungguhnya terungkap hanya jika ada cahaya. . Sama2 berpose di jendela pagi hari, @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dengan hijab modisnya saat di Hov Van Wageningen Holland, @anishaik hobby berpose gaya membelakangi kamera dengan rambut terurai... . @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

QUOTE FROM Angelina Jolie “Matahari tidak kehilangan keindahannya. Kompilasi tertutup oleh awan. Sama dengan kecantikanmu tidak akan pudar kompilasi kamu ditutupinya dengan jilbab. ” - Angelina Jolie . Sama2 menggunakan kebaya dan kain songket... @princess_anne_lailatul_qodr berasal dari Kalimantan Selatan dan tentu dengan @anishaik, memang serumpun Borneo-Melayu, kebaya kurung atau modifikasinya dengan warna senada sangat cocok... # Cantik mana Natizen.... . @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


4commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

For beautiful eyes, look for the good in others; for beautiful lips, speak only words of kindness; and for poise, walk with the knowledge that you are never alone.” — Audrey Hepburn . (Untuk mata yang indah, melihat kebaikan pada orang lain; Untuk bibir yang cantik, hanya mengucapkan kata-kata kebaikan; dan untuk ketenangan, melangkah dengan pengetahuan bahwa kamu tidak pernah sendirian.) . Sama2 berpose di tepi jalan India, @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dengan kain sari india dalam acara Closing CeremonyITAC/SCAAP Scholarship Program di New Delhi India tetap berhijab ala india, @anishaik juga cantik dengan gaya artis Bollywood di Chennai, India. @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Happy Birthday to Her Royal Highness Princess Hajah Amal Rakiah binti Almarhum Sultan Haji Omar Ali Saifuddien Sa'adul Khairi Waddien. . May Allah bless Her Royal Highness with good health and long life. Amin. . @iskandar.rano @ranoadidas #bruneiroyalfamily #birthday #littleummiroyalbirthday #littleummiroyalfamily


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

SEBAIK BAIKNYA PAKAIAN TAKWA . “Hai anak Adam, sesungguhnya Kami telah menurunkan kepadamu pakaian untuk menutup auratmu dan pakaian indah untuk indah untuk perhiasan. Dan pakaian taqwa itulah yang paling baik. Yang demikian itu adalah sebagian dari tanda-tanda kekuasaan Allah, mudah-mudahan mereka selalu ingat.”(QS. Al-A’raf: 26). . Sama2 berpose di Masjid Omar Ali Syaufuddin, Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dan @anishaik , sesungguhnya pakaian taqwa jauh lebih baik.... #masjidsultanomaralisaifuddien . . @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

PAKAILAH PAKAIAN INDAH KE MASJID Wahai anak adam, pakailah pakaianmu yang indah di setiap (memasuki) masjid, makan dan minumlah, dan jangan berlebih-lebihan. Sesungguhnya Allâh tidak menyukai orang-orang yang berlebihan. (QS. Al-A’râf/7:31). Sama2 berpose di Masjid Omar Ali Syaufuddin, Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dengan kaftan hijab dengan warna natural nampak seperti lagi prewedding ya...Pangerannya mana......Xixiiiii 😊👸👰💂.....@anishaik dengan rambut tergerai bak turis di negaranya sendiri, pose membelakangi kamera... #masjidsultanomaralisaifuddien @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

PERINTAH BERKERUDUNG Katakanlah kepada wanita yang beriman, “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan kemaluannya, dan janganlah mereka menampakkan perhiasannya, kecuali yang (biasa) nampak dari padanya. Dan hendaklah mereka menutupkan kain kudung ke dadanya, dan janganlah menampakkan perhiasannya kecuali kepada suami mereka ….” (QS. An-Nuur: 31) . Sama2 berpose di tepi jalan di Eropa, @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dengan hijab modisnya, @anishaik masih menampakkan kaki yang juga bagian aurat wabita, gak kedinginan ya?? . . @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

ALLAH TAK MENERIMA IBADAH WANITA TAK BERHIJAB Allah tak akan menerima ibadah seorang perempuan hingga menutup auratnya dan Allah tak akan menerima sholat seorang perempuan yang sudah cukup umur, hingga dirinya mengenakan hijab. (HR Thabrani) . Sama2 berpose di tepi pantai dengan sunglasses, @princess_anne_lailatul_qodr istiqomah dengan hijabnya, @anishaik memilih dengan rambut terurai...semoga Hadist tentang tutup aurat dengan hijab ini menjadi pembuka hidayah untuknya... @tmski #tmski #bruneiroyals #hijabquotes #tmski_princeabdulmateen #princemateenlove #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #tmskifacts #bruneiroyalfamily #mostlymateen #mateenbolkiah #tmskifanpage #sultanhassanalbolkiah #sultanbolkiahofficial


7commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

KECANTIKAN DALAMAN HINGGA LUARAN⠀⁣ ⁣ Hanya dengan consume #hellopeachpleasepremium setiap hari kamu semua sudah boleh jaga kecantikan dalaman sampai lah ke luaran 😌 Pasal semua ingredients daripada plant based antaranya ▶️ peach juice, tremella, grape seed, sakura extract untuk kecantikan and jua selamat untuk kulit 🥰⁣ ⁣ With sachet yang baru ani sanang u guys kan consume ya! So nada alasan lagi mun kan minum HPP Supplement 😋⁣ ⁣ #teamkasipecah #yushanizers #oyayah #cod1brunei #agentsah #teamlovelieebrunei #brunei #bruneiroyalfamily #bruneidarussalam #bruneifm #brunei_daily #bruneionlineshop #bruneiig #bruneimakeup #bruneionlineshopping #bruneiadvert_4u #bruneiadvert #bruneikupromote #bruneibusiness #bruneimuara #bruneian #bruneieshop #bruneisale @loveliee.yusha @lovelieebeautyhq @asyalliee @eboyarbaain


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Ladies and gentlemen, before we proceed with 3/5/7/10 skincare routine, we need to make sure we clean our face right. . . Similarly like covid19, we are told to wash our hands for 20 seconds (something most of us wasn’t aware of, right right right???) . . So now lets add 60 seconds of your #stayathome skincare routine. Make it a habit and In Sha Allah, your skin will be be-you-tiful 😍 with the right cleanser. . . For any skin consultation, DM or whatsapp us. Dont worry, its FREE. 😇 . . . #glowyourskinbn #kulittips101 #kulittips #tipskulitcantik #tipskulit #skincaretips #skincare #skin #skincareroutine #tips #brunei #bruneiigers #skintips #skinhealth #kulitsehat #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #kulitbersih #kulitcerah #kulitflawless #akumauglow #cleanser #bruneiroyalfamily #bruneidarussalam #covid19 #stayhome #dontpushit


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

If I were told to choose what I want to be in this world, I will choose to be a traveller! ✈ The reason behind it just because its widen my mind and open up my eyes that every places we are at, hold a thousand of secret that only us can reveal it by seeing and learning abt the place 🍃⁣ ⁣ #teamkasipecah #yushanizers #oyayah #cod1brunei #agentsah #teamlovelieebrunei #brunei #bruneiroyalfamily #bruneidarussalam #bruneifm #brunei_daily #bruneionlineshop #bruneiig #bruneimakeup #bruneionlineshopping #bruneiadvert_4u #bruneiadvert #bruneikupromote #bruneibusiness #bruneimuara #bruneian #bruneieshop #bruneisale @loveliee.yusha @lovelieebeautyhq @asyalliee @eboyarbaain


0commentNormal

#bruneiroyalfamily photo

Day 2: Jaguar paint correction in progress.. Next, coating. We're now offering car coating services for your vehicle! Transform your car to a totally 'new car' looks as low as $400*, all this possible with TEVO! *TEVO S36 coating (3-5 years protection. 2 layer coating. Gloss finising result)* 🏎️Interior & Exterior coating, Engine coating, Glass coating & Wheel Coating. 📱 For more information/bookings, contact us at : 📞+673 8252625 📞+6738925367 🛣️ Drop by our shop opposite Menglait shell station. Same row as Gong Cha & Sing Hiap Hin workshop. 🕣 Our operating hours : 8:30am to 6:30pm (Open Everyday) #klassyclean #Mastersonsbrunei #bruneiig #bruneifm #bruneicardetailer #bruneicarwash #bruneicarcare #bruneicars #bruneinews #bruneisales #cardetailer #Mastersonsbrunei #bruneiusedcars #bruneiroyalfamily #bruneishop #bruneicarshow #bruneiig #bruneifm #bruneicardetailer #bruneicarwash #bruneicarcare #bruneicars #bruneinews #bruneisales #cardetailer #Mastersonsbrunei #bruneiusedcars #bruneiroyalfamily #bruneishop #bruneicarshow #bruneishop #bruneicarshow #bmwbrunei #toyotabrunei #swiftbrunei #Mercedesbrunei #mitsubishibrunei #suzukibrunei #Volkswagenbrunei


0commentNormal

Next Page