#chocolate

#chocolate photo

It's time for fudge!⁠ ⁠ Ingredients:⁠ 4 chocolate bars (400 grams)⁠ 2 cans of condensed coconut milk⁠ ⁠ Preparation:⁠ Put all ingredients in the slow cooker, set the timer to low and leave for about 60-90 minutes. Stir every 15 minutes. Put a sheet of baking paper in a baking dish. Pour the fudge into the dish and leave to cool. Then put it in the fridge for another night.⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #slowcooker #slow #food #foodidea #simplecooking #frommykitchen #homecook #realfoodie #slowcookerrecipes #makeityourself #homemade #homecooking #recipe #frommykitchen #foody #foodblogger #food #foodstagram #foodstagram #foodporn #foods #foodgasm #foodlover #foodblog #foodlove #foodshare #fudge #chocolate #quiltypleasure


0commentNormal

#chocolate photo

Beautiful Malteser cupcakes 😍chocolate and malted milk sponge, with malted milk buttercream, and whole and crushed Maltesers 💗#cupcakes #cupcakesofinstagram #cupcakestagram #cake #cakes #cakesofinstagram #cakestagram #malteser #maltesers #malteserlove #maltesercake #maltedmilk #chocolate #bake #bakes #baking #yum #homemade #january #januarybakes #winter #winterbakes #flatlay #flatlaybakes


0commentNormal

#chocolate photo

#Repost @chocolatesarayi • • • • • Yakın zamanda İstanbul Üniversitesi’nde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle hem öğrenci arkadaşlarımıza destek olmak, hem de kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla Chocolate Sarayı ailesi olarak hafta içi her gün tüm öğrencilerimize, tüm şubelerde, tüm ürünlerde %25 indirim olanağı sağlıyoruz! Tüm öğrenci arkadaşlarımıza afiyet olsun! İndirimden faydalanmak için öğrenci kimlik kartınızı, veya öğrenci olduğunuzu belli eden bir ibareyi göstermeniz yeterlidir. ✨Türkiye’nin en iyi çikolatalarını yemek için sizleri @chocolatesarayi ‘na bekliyoruz 🙏 #ğrenciindirimi #ğrenci #üniversite #kurgumedya #çikolata #istanbul #beşiktaş #crep #dessert #chocolate #chocolatesarayi #krep #crepes #tuzlu #kahvaltı #breakfast #mus #milkshake #kurgumedya Ürünlerimiz görsel ve içerik olarak patentlidir. Ticari hakkımız saklıdır. Our products are patented in terms of visual and content. All rights are reserved


0commentNormal

#chocolate photo

チョコレートを食べきたざえもん #カフェ#cafe#カフェ巡り #caf #チョコレート#chocolate #スイーツ#sweet #follow#follow4followback #followme #follow4like #相互#相互フォロー #instagood #instafood #instadaily #副業#起業#旅行好#趣味 #ビジネス#社会人


0commentNormal

#chocolate photo

It's all about a well balanced diet!! 👏🏻🍦😉 There are so many delicious fruits in season currently and sorbets are just the thing to cope with the heat!! @alpine_gelateria also serving up a stunning range of vegan gelato's and desserts!! 😍 How good does this look?!! ​


1commentNormal

#chocolate photo

💥 New Shake Recipe Just Landed In Our Secret Support Group 💥 With Every Order You'll Have FREE, UNLIMITED Access To Our Group Which Has Tonnes Of Recipes, Meal Plans And Tips To Stay On Plan ✨ Let's Get Healthy Together 💪 #newrecipelanded #newrecipe #needtotry #cantwait #strawberry #chocolatetime #CHOCOLATE #chocshake #love #inlove #goodness #nutrients #NUTRITION #powerfulplants #plantbased #plantpower #packages #needthisinmylife #toptips #recipes #mealplans


0commentNormal

#chocolate photo

#첫줄안녕 음 너무 맛있어🥰 한마디에 한박스 주문했다 . . #김하랑 #김도겸 #김남매 #간식 #도라에몽초코콘 #초코콘 #chocolate #달달 #존맛 #jmt #많이먹어 #딸 #딸스타그램 #남매스타그램 #맛스타그램


0commentNormal

#chocolate photo

My favourite cake decorating yet! This was my first attempt at mirror glazing after getting the @magnoliakitchen cook book for Xmas! Tried her chocolate cake and Swiss buttercream recipe for this one 🥰 . . . . . . . . #katskitchen_nz #cakesofinstagram #cake #cakedecorating #cakestagram #homemade #love #chocolate #chocolatecake #mirrorglaze #swissbuttercream #firstattempt #galaxy


0commentNormal

#chocolate photo


1commentNormal

#chocolate photo

| Chocolate Marble Cake | A reflection of the American obsession with chocolate. #chocolate #marblecake #chocolatemarblecake #cake #basiccakes #bakeandserve #cakesofinstagram #chocolatecake


0commentNormal

#chocolate photo

イタリアンなロイズ気になります🇮🇹 . . . * インスタグラムリポストキャンペーン開催! * ロイズイタリアンフェア開催を記念して、インスタグラム上でリポストキャンペーンを行います。こちらの投稿の1枚目の画像をリポストして、ご応募いただいた方の中から抽選で3名様に、ロイズスタッフがイタリアで見つけたお土産&ロイズのチョコレートをセットでプレゼント🇮🇹♪ぜひご参加ください。 * 【応募方法】 ①ロイズの公式アカウント@royce_jpをフォロー。 ②ハッシュタグ「#おいしいロイズ」「#ロイズイタリアンフェア開催中」「#イタリア好き」の3つをつけて、キャンペーン投稿画面をリポスト(スクリーンショットした画像を投稿でもOK)してください。 * 【注意事項】 ・リポストをするのはこちらの1月8日投稿分の1枚目の画像です。この画像以外の投稿はご応募の対象外です。 ・アカウントは公開にしてください。 ・当選の方には2020年2月下旬頃ロイズからダイレクトメッセージをお送りいたします。 ・当選のご連絡後1週間以内にご返事いただけない場合は、当選の権利を他の方に譲る場合がございます。 ・フォローを解除されてしまうと正常にダイレクトメッセージを受信できない可能性がありますのでご注意ください。 ※この他応募要項、注意事項詳細はロイズホームページにも記載しております。そちらも合わせてご確認ください。 ⇒www.royce.com ※賞品の発送は日本国内に限らせていただきます。 ※当選発表は、当選者の方へのDMと賞品の発送をもって代えさせて頂きます。 * Royce' Italian Fair has started! Repost this and spread the fair with us♪ Do not forget to use the hash tags "#おいしいロイズ", "ロイズイタリアンフェア開催中", and "イタリア好き"! * #おいしいロイズ #ロイズイタリアンフェア開催中 #イタリア好き #イタリアンフェア #イタリア #キャンペーン #リポストキャンペーン #期間限定 #数量限定 #ロイズ #チョコレート #スイーツ #北海道 #お土産 #北海道土産 #お取り寄せ #プレゼント #生チョコレート #namachocolate #royce #chocolate #roycechocolate #sweets #hokkaido #present #チョコレートがある暮らし#生巧克力 #巧克力 #초콜릿 #생초콜릿


0commentNormal

#chocolate photo

We always do our best to satisfy your sweet tooth with dessert like #chocolate #tiramisu #cheesecake #cookies #cakes #pies and more. 我们竭尽所能,为您提供甜食,如 #巧克力 #提拉米苏 #芝士蛋糕 #饼干 #蛋糕 #馅饼 等 Follow our IG page: https://instagram.com/qneedessertbar?igshid=mh3lgncew7oc


0commentNormal

#chocolate photo

Jadi 30 pelanggan terawal kami yang menempah 2pcs Mids Doorgift atau 4 pcs Mids Doorgift, dan anda akan dapat sehingga 100 kotak Mids Doorgift secara percuma. Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk mendapat hadiah misteri yang paling awesome! Nak tahu apa, jom klik link whats app sekarang. Kita bincang sampai jadi 😊 #midsdoorgift #midschocojar #homemade #homemadechoclate #coklat #chocolatedoorgift #doorgiftchocolate #coklat #chocolate #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftselangor #doorgiftbirthday #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftklangvalley #doorgiftselayang #doorgiftmalaysia #goodies #goodiesmurah #goodieskahwin #hantaranchocolate


0commentNormal

#chocolate photo

Buongiorno


1commentNormal

#chocolate photo

Jadi 30 pelanggan terawal kami yang menempah 2pcs Mids Doorgift atau 4 pcs Mids Doorgift, dan anda akan dapat sehingga 100 kotak Mids Doorgift secara percuma. Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk mendapat hadiah misteri yang paling awesome! Nak tahu apa, jom klik link whats app sekarang. Kita bincang sampai jadi 😊 #midsdoorgift #midschocojar #homemade #homemadechoclate #coklat #chocolatedoorgift #doorgiftchocolate #coklat #chocolate #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftselangor #doorgiftbirthday #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftklangvalley #doorgiftselayang #doorgiftmalaysia #goodies #goodiesmurah #goodieskahwin #hantaranchocolate


0commentNormal

#chocolate photo

. . از خوشمزه هاى دنياى شكلات.ترافل پنيرى🌼 #شكلات_دستساز #شكلات #ترافل_دستساز #ترافل_پنیری #chocolate


0commentNormal

#chocolate photo

Brown Unicorn voor de jarige! 🦄#bakedtreats #unicorn #brownunicorn #cremecake #chocolate


0commentNormal

#chocolate photo

Jadi 30 pelanggan terawal kami yang menempah 2pcs Mids Doorgift atau 4 pcs Mids Doorgift, dan anda akan dapat sehingga 100 kotak Mids Doorgift secara percuma. Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk mendapat hadiah misteri yang paling awesome! Nak tahu apa, jom klik link whats app sekarang. Kita bincang sampai jadi 😊 #midsdoorgift #midschocojar #homemade #homemadechoclate #coklat #chocolatedoorgift #doorgiftchocolate #coklat #chocolate #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftselangor #doorgiftbirthday #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftklangvalley #doorgiftselayang #doorgiftmalaysia #goodies #goodiesmurah #goodieskahwin #hantaranchocolate


0commentNormal

#chocolate photo

Μπάλες ενέργειας με αποξηραμένα σύκα, βρώμη, καρύδια, κρανμπερις και αμυγδαλοβούτυρο -σύντομα συνταγή #instagram #instagreece #instamood #yummy #yumm #yummyyummy #energy #energyballs #delicous #mamaslove #inmykitchen #chocolate #choco #almondbutter #inmykitchen #athens #athensgreece #foodblogger #foodblog #chocolate @nestledessert_greece


1commentNormal

#chocolate photo

Jadi 30 pelanggan terawal kami yang menempah 2pcs Mids Doorgift atau 4 pcs Mids Doorgift, dan anda akan dapat sehingga 100 kotak Mids Doorgift secara percuma. Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk mendapat hadiah misteri yang paling awesome! Nak tahu apa, jom klik link whats app sekarang. Kita bincang sampai jadi 😊 #midsdoorgift #midschocojar #homemade #homemadechoclate #coklat #chocolatedoorgift #doorgiftchocolate #coklat #chocolate #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftselangor #doorgiftbirthday #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftklangvalley #doorgiftselayang #doorgiftmalaysia #goodies #goodiesmurah #goodieskahwin #hantaranchocolate


0commentNormal

#chocolate photo

Chokladkärlek från den lilla chokladfabriken i Ystad! Ekologisk, handgjord och fri tillsatser. Våra bär, nötter, kryddor och andra ingredienser är också ekologiska. Den transparenta påsen är inte av plast utan komposterbar och kartongen är gjord av FSC-certifierad kartong. Redan dag tre på #formex , välkommen att smaka i monter A05:30!🍫💕💚 . . . #formex #formex2020 #ekologiskchoklad #swedishchocolate #handmade #ystad #eco #organic #chocolate #sustainablepackaging


0commentNormal

#chocolate photo

Pavê de Leite Ninho com Morangos Ingredientes: 1 lata de leite condensado; 2 latas de creme de leite celado sem soro (300g cada); 100 gramas de manteiga em temperatura ambiente; 1 colher (chá) de essência de baunilha; 1 e 1/2 xícara (chá) de leite em pó tipo Ninho; 1 pacote de biscoito maisena sabor chocolate (170g); 1 xícara (chá) de morango picado; Morangos e raspas de chocolate ao leite para decorar. Modo de preparo: 1. Bata no liquidificador o leite condensado, o creme de leite, a manteiga e a baunilha até obter um creme liso. Sem parar de bater, acrescente o leite em pó, aos poucos, até ficar homogêneo; 2. Forre o fundo de um refratário quadrado pequeno com biscoitos em seguida o creme e os morangos picados vai alternando as camadas. 3. Finalize com o creme. 4. Decore com morangos, raspas de chocolate ao leite e leve à geladeira por 2 horas antes de servir. . . . 💜Amiga deseja eliminar de 3 a 5 quilos em 10 dias? . Para isso preparamos para você um livro digital com 500 receitas lowcarb:⠀ 🔥Separadas em café da manhã, almoço e janta; 🔥Receitas fáceis e práticas; 🔥Livro digital ilustrado; 🔥Receitas avaliadas e aprovadas por nutricionista; 🔥Receitas que vão te ajudar definitivamente a queimar gordura; 🔥4 bônus exclusivos 🔥Grupo Vip no Facebook . E o preço por tudo isso? Por APENAS 39,99 Reais com GARANTIA de 7 dias ou seu dinheiro de volta! . . . . . . . #plussize #gordinhas #modaplussize #plussizefashion #gordinhasexy #plussizebrasil #gordinhaslindas #gordinhasim #gordinha #lookdodia #chocolate #e #morango #chocolatelover #a #morangos #chocolates #l #chocolateaddict #emagrecer #emagrecercomsaude #emagrecerdevez #emagrecersaudavel #emagrecersemsofrer #emagrecercerto #emagrecercomendo #emagrecercomsade #reeducaçoalimentar #perderpeso


0commentNormal

#chocolate photo

Jadi 30 pelanggan terawal kami yang menempah 2pcs Mids Doorgift atau 4 pcs Mids Doorgift, dan anda akan dapat sehingga 100 kotak Mids Doorgift secara percuma. Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk mendapat hadiah misteri yang paling awesome! Nak tahu apa, jom klik link whats app sekarang. Kita bincang sampai jadi 😊 #midsdoorgift #midschocojar #homemade #homemadechoclate #coklat #chocolatedoorgift #doorgiftchocolate #coklat #chocolate #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftselangor #doorgiftbirthday #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftklangvalley #doorgiftselayang #doorgiftmalaysia #goodies #goodiesmurah #goodieskahwin #hantaranchocolate


0commentNormal

#chocolate photo

❤❤NEW ARRIVAL❤❤⁣ .⁣ Make sure to snag this tee girls! Such a cute V-Day tee!!⁣ .⁣ S•M•L•XL⁣ .⁣ Fits True to size


1commentNormal

#chocolate photo

COCONUT & HONEY 🍯 ⠀ Bon les amis, il faut qu’on parle. ⠀ Effectivement, l’heure est grave. Après avoir goûté ce beurre de coco & miel, je me suis retrouvée prise dans une impasse : l’addiction 😭 ⠀ A tel point que je ne sais plus quel beurre mettre sur le piédestal: noisette - chocolat 🍫 ou coco miel 🍯? 🙈😭 ⠀ Toppings : pommes-cannelle revenues dans du sirop d’érable, muesli aux noix, chips de coco et framboises 🍓 ⠀ Much love ❤️ ____________________________________________________ 🥜 -20% chez @bulkpowders avec mon code MAE20 🥩 BODYBEEF : -10% avec mon code MAESBEEF ! ____________________________________________________ #bakedoats #porridge #oatmeal #oats #chocolate #healthy #maplesyrup #healthy #lifestyle #tasty #picoftheday #foodie #recipe #regimeuse #yummy #food #dessert #foodporn #peanutbutter #honey #muesli #applepie


4commentNormal

#chocolate photo

KORTINGSCODE!! Velen van jullie weten dat ik al jaren regelmatig bestel bij @afvallenmetbregje De webshop is met de jaren steeds uitgebreider geworden en er komen nog altijd geniale producten bij. Er zijn vast producten die jij ook eens zou willen proberen. Met de code “zonderfratsen10” krijg jij 10% korting op alles! 🙃 Kun je bijvoorbeeld deze verrukkelijke reep bestellen 😋 Fijne dag lieve Fratsers! - - - #zonderfratsen #lekker #simpel #verantwoord #kortingscode #korting #afvallenmetbregje #koolhydraatarm #eiwitrijk #afvallen #gezondelevensstijl #gezond #eten #snack #snacks #chocolate #saltedcaramel #fudge #brownies #lowcarb #chocolade #thee #tea #genietmomentje #healthylife #fitfood #fitlife #fittie #foodpic #nomnomnom


0commentNormal

#chocolate photo

Bosan dengan kue ultah yang itu itu aja? Pie brownies juga bisa loh dijadikan birthday pie, seperti pesanan customer setia kami ini 😚 Tengkiu yah udah selalu percaya dengan kami 😊 . Yang mau order pie brownies langsung chat di 081547383991 . . . . . . #brownies #fudgy #piebrownies #desweetbites #dessert #browniespie #birthdaypie #kulinerbali #infodenpasar #chocolate #piebali #balibakery #instabake #instafood #nomnombali #foodporn #foodcious


1commentNormal

#chocolate photo

#chocolate สีผมสวยๆในราคาเบาๆ สวยได้นานเมื่อดูแลรักษาตามคำแนะนำค่ะ โปรทำสีผม1500ทุกความยาว ถึง 31 มค.นี้เท่านั้น ต้องการรับสิทธิเพียงกดไลค์เพจและแชร์โพสค่ะ😊 (ราคาไม่รวมปรับพื้นผมนะคะ) 💈Daily opening 10.00-20.00 (รบกวนจองคิวก่อนรับบริการนะคะ: services for booking only) ☎084-718-7110 Line @Bansuansalon IG. Bansuansalon #Bansuansalon #EcoSalon #PrivateSalon #Midnightsalon #ทำสีผมออแกนิก #Haircut #Wellaplex #ร้านทำสีผม  #แก้สีผม #HairTransformation  #Lolanepixxel #AskForWella #EnglishSpeakingSalon #BangkokSalon #WellaHair


0commentNormal

#chocolate photo

Jadi 30 pelanggan terawal kami yang menempah 2pcs Mids Doorgift atau 4 pcs Mids Doorgift, dan anda akan dapat sehingga 100 kotak Mids Doorgift secara percuma. Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang untuk mendapat hadiah misteri yang paling awesome! Nak tahu apa, jom klik link whats app sekarang. Kita bincang sampai jadi 😊 #midsdoorgift #midschocojar #homemade #homemadechoclate #coklat #chocolatedoorgift #doorgiftchocolate #coklat #chocolate #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftwedding #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftselangor #doorgiftbirthday #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftklangvalley #doorgiftselayang #doorgiftmalaysia #goodies #goodiesmurah #goodieskahwin #hantaranchocolate


0commentNormal

#chocolate photo

OMG I love yesterday so much, can we do it again? 😍 Love you guysss 💕💕 I'm gonna miss youuu 😭😭 • • #yesterday #latepostbutnotreally #friendship #bestfriends #icecream #summer #holiday #thetrueone #lmao #chocolate #luv #awesome #cheers #miss #you #guys


0commentNormal

#chocolate photo

Get ready to celebrate the season of love with Our delicious chocolate dipped strawberries....Love is in the Air...❤🧡💝💘💞💕 #valentines#love#chocolate#strawberry Call us today 403-532-3001 and make your love once day special.


0commentNormal

#chocolate photo

Шоколадный мальчик мелкий стандарт продается#yorklove#york#love#happy#beautiful#dog#puppy#cute#eyes#instadoog#pet#animal#dogsofinstagram#love#instapuppy#instadog#york-love#chocolateyork#chocolate#шоколадныййорк#бивер#йорк#купитьйоркамосква#минийорк#микройорк#йоркилав#


0commentNormal

#chocolate photo

- Nak sedekah tapi takut ditipu ? Baca ni 😄 . Mudah-mudahan kita sentiasa ikhlas dan istiqamah dalam sedekah, Insya Allah . Jangan lupa Like 👍🏻 dan Share 📤 . Follow 📩 @franko.hq for more . #jentikhati #dakwahmusafir #gengfranko #frankohq #SaveUyghur #tarbiahsentap #SaveMuslim #lawakhambar #kiniviral #advantechbykaizer #murahmurah #sukadessert #foodporn #redvelvet #makanmakan #yummy #cokelat #chocolate #anakjohor #kekpandangulamelaka #mukbang #gradient #bmf #123 #teamtrees #makanenak #mukbangasmr #viral #viralmalaysia


0commentNormal

#chocolate photo

Tried my hand a new flavour - chocolate-brandy-ginger spiced fruit cake for @analithealien. . . . Order your tea cake today!


1commentNormal

#chocolate photo

- KEK TRADITIONAL YANG DIMODENKAN DENGAN BAHAN-BAHAN PREMIUM . Seperti Pati Pandan Original dan Butter Cream Import 🤤Dua bahan rahsia ni diblendkan sangat teliti membuatkan rasa kek Pandan Gula Melaka ni lebih meletop dan lebih meresap . Toppingnya pula direnjiskan dengan air gula melaka yang dimasak sendiri dari dapur Mamasab dan ditaburkan dengan "Hawaiin" Coconut untuk melengkapkan lagi citarasa tradisional Kek Pandan Gula Melaka 😋😋 . Nak order? Klik je link kat bio 👆🏻 . #jentikhati #dakwahmusafir #gengfranko #frankohq #SaveUyghur #tarbiahsentap #SaveMuslim #lawakhambar #kiniviral #penmerahdotcom #murahmurah #sukadessert #foodporn #redvelvet #makanmakan #yummy #cokelat #chocolate #anakjohor #kekpandangulamelaka #mukbang #gradient #bmf #123 #teamtrees #makanenak #mukbangasmr #viral #viralmalaysia


0commentNormal

#chocolate photo

More 👌🏻 foils for @kokoblackchocolate @studio_round


1commentNormal

#chocolate photo

- Janganlah selalu mengeluh.. Dah memang kehidupan pasti ada saja ujian . Yakin dan percayalah Allah dah takdirkan ada hikmah disebaliknya . Jangan lupa Like 👍🏻 dan Share 📤 . Follow 📩 @franko.hq for more . #jentikhati #dakwahmusafir #gengfranko #frankohq #SaveUyghur #tarbiahsentap #SaveMuslim #lawakhambar #kiniviral #advantechbykaizer #murahmurah #sukadessert #foodporn #redvelvet #makanmakan #yummy #cokelat #chocolate #anakjohor #kekpandangulamelaka #mukbang #gradient #bmf #123 #teamtrees #makanenak #mukbangasmr #viral #viralmalaysia


0commentNormal

#chocolate photo

Cuál sería tu dona favorita?? 😋 #dona #monterrey #donuts #cajadedonas #regalo #chocolate #donutsbox


0commentNormal

#chocolate photo

Always #chocolate


0commentNormal

#chocolate photo

Strawberry 🍓 Chocolate 🍫 😍❤️🥰


1commentNormal

#chocolate photo

Sometime less is more. I love this cake!!! - Sweetly posts🍪follow us: ➡ @baked_goods_and_stuff ⬅ ➡ @baked_goods_and_stuff ⬅ ➡ @baked_goods_and_stuff ⬅ ➡ @baked_goods_and_stuff ⬅ ➡ @baked_goods_and_stuff ⬅ Credits: @natalia_shmatkova . . . . . #cookies #cakes #cakeshop #vanilla #cupcakes #chocolate #bakeandshare #cookieseason #cookieshop #cookiestagram #cookieshots #cookieswap #cookiesart #cakestyle #cakestands #cakestudio #cakesdaily #cakesupplies #vanillasponge #vanillacupcakes #cupcakeshop #cupcakesofinstagram #cupcakestyles #chocolatey #chocolatecake #chocolaterie #chocolateart #chocolatepie #chocolatebrownie #chocolatetarts


1commentNormal

#chocolate photo

. Rokari chocolate wafer ball Bag isi 50pcs /36,5K Bag isi 80pcs / 49K . Kebayang donk enak nya wafer bentuk bola yg berbalut coklat kacang ini .... yuuummm....nyemiiiilll aahh 🍫🍫😍 . Order via WA : 082112586339 . #coklat #coklatmurah #coklatenak #coklatroka #coklatrokari #coklatkiloan #coklatlovers #coklatkiloanmurah #chocolate #nyemilcoklat #rokari #coklatmurmer #coklatcoklat #coklatjakartamurah #coklatjakarta


0commentNormal

#chocolate photo

RBF, can’t help it.


1commentNormal

#chocolate photo

Для Машеньки.😊


3commentNormal

#chocolate photo

#کاپ_کیک_آدلی #شکلات#شکلاتی#شکلات_شیری#شکلات_کاکائویی#شکلات_تلخ#شکلات_طعم_دار#جشن#مهمانی#شیرینی_فروشی#شیرینی_فروشی_زنجان#شیرینی_فروشی_آدلی_زنجان #adli_cupcake #confectionery#zanjan_confectionery#adli_confectionery#chocolate#candy


0commentNormal

Next Page