Ads Google


#ebook

#ebook photo

Soon an @audible version will be released #ketogenicdiet & #intermittentfasting on the GO... Undoubtedly, the Ketogenic Diet is very popular for several reasons; it's fantastic for weight loss and helps you to maintain your ideal weight. It provides you with higher levels of energy without any associated hunger pangs and all these and more benefits come with less stress. It is sustainable, unlike many other types of diets out there. Perhaps the greatest benefit of a Ketogenic Diet is a long-term health, wellness and wellbeing. It changes your metabolism, provides your brain with steady and clean energy known as ketones and even reduces inflammation. I've been a Fitness Trainer for several years and I've come to know what works for majority of my clients. The level of success that most of my clients have achieved when they embraced keto and Intermittent Fasting motivated me to write about it. The focus of this Book is on health benefits of combining the Ketogenic diet, Intermittent Fasting and exercise to achieve the best possible results in your own life. Among the biggest benefits of Ketogenic Diet and Intermittent Fasting is improved brain function, chronic disease prevention, weight loss, enhanced physical performance, steady blood sugar levels and several others. I am convinced that you will be transformed by the information in this Book. Enjoy reading it!Hearing It! https://amazon.com/author/ivanmarkovic #LETSGETMOVING #iammarkovicivan #easytoshop1 #coaching #personaltraining #ketogenicdiet #intermittentfasting #16weektrainingguide #SPEEDTRAINING #indoorworkout #outdoorworkout #blueprint #podcast #personaltraining #personalbook #Amazon #kindle #LETSGETMOVINGBOOK #salzburg #keto #ketoflu #Austria #USA#UK#ebook #paperback


0commentNormal

#ebook photo

Esta na bio desse Instagram .... O link para você acessar e adquirir o nosso livro pra quem quer prosperar em todas as áreas da sua vida.... . . Acesse o link na bio.... ACESSE O link na bio Acesse o link na bio . . . #mentemilionaria #menteempreendedora #prosperar #prosperidade #familia #casamento #filhos #ebook #hotmart #sucessoprofissional


0commentNormal

#ebook photo

PIEXSU Bilder ✨✨✨ @piexsu ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ Damen https://piexsu.com/produkt/ebook-schnittmuster-piexsu-modest/ Herren https://piexsu.com/produkt/ebook-schnittmuster-piexsu-modest-herren/ Mädchen https://piexsu.com/produkt/ebook-schnittmuster-piexsu-modest-maedchen/ Jungs https://piexsu.com/produkt/ebook-schnittmuster-piexsu-modest-jungs/ Babys https://piexsu.com/produkt/ebook-schnittmuster-piexsu-modest-baby/ #piexsu #luki_pupi #ranglan #ebook #füchse #🦊 #nhenfürbabys #nhenfürkinder #patschehand #babyhnde #patschefinger #handmade


0commentNormal

#ebook photo

#IYKYK, I have a legit #obsession with everything in my fridge bowls, stir fry & chillies! 🤤 🥘 They remind me so much of Copper Branch #buddha bowls because they’re filled with #grains #plantbased #protein #veggies & #delicious spices & seasonings, only they’re healthier & even yummier because I know exactly what went into them! 💯 - PRO TIP: if you already have a protein option that you made for #mealprep, this is a great way to repurpose it & eat it differently so you never get bored! Always make sure to throw it in last & just heat the mixture over medium heat to combine it with the other ingredients since it’s already cooked & you don’t want it to burn or get overcooked. - In this beautiful skillet (& yes btw, these are great #mealideas too because they’re made in just 1-skillet so less dishes, #winning), we’ve got my #homemade #vegan creamy 🌽 ft. @love.legrand coconut yogurt, brown organic rice @lundbergfarms, lemon, raw apple cider vinegar @bragglivefoodproducts, @coconutsecretofficial coconut aminos, @aspiceaffair mixed herbs & seasonings, @celticseasalt, my peanut butter glazed #asian #tofu strips (coming to my new #ebook & made with less than 10 ingredients!) & #organic potatoes because this 🐥 loves #carbs! - You don’t have to follow this #recipe to a T, but you get the gist & concept, right?! Nothing goes to waste & your tummy & tastebuds are satisfied so you get the best of ALL 🌎! #foodprep #yum #yummy #delish #deliciousfood #glutenfree #vegan #vegans #veganfoodshare #eats #lunch #dinner


0commentNormal

#ebook photo

I’m obviously in the mood for female-led #historical #detective / #mystery fiction: another #ebook read on the #Libby app, the second Perveen Mistry Book, The Satapur Moonstone. Having established Perveen’s background in #thewidowsofmalabarhill, this tale deepens our knowledge of her as we see her in action in a rich and interesting setting. This story feels substantial but keeps up the pace and twists that you look for in a mystery. Outside Bombay, this time, in a 1920s princely state of India, we have a mystery affecting a (male) line of succession, but again, the roles and opportunities for women in this setting have a good light shined on them here. It’s really interesting to be reading about an unfamiliar historical period - an insight into colonialism in another setting. Happily, I gather there’s a third book in the series coming (and with the ending of this one focalised through a different character, observing the interactions between Perveen and another rom the outside, we have been given a bit of a tease!) and I’m looking forward to it! @sujatamasseyauthor #thesatapurmoonstone #sajutamassey #perveenmistry #bookstagram


0commentNormal

#ebook photo

★ RE-DESIGN DE CAPA ★ ⠀⠀⠀ ⋆ TÍTULO: Bianca • Série Irmãs Agnelli - Livro 2⠀⠀⠀ ⋆ AUTORA: Tyanne Maia⠀⠀⠀ ⋆ Independente ⠀ ⠀┄┄┄┄┄♥︎┈┈┈┈┈⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ✰ #bookcoverdesign #bookcover #bookcoverdesigner #bookcovers #booklover #capadelivro #ebook #ebookcover #bookstagram #instalivros #livro #livroseleitura #instabook #instaliterrio #instalivro #bookworm #leitoreseleituras #igliterario #igreads #bookcoverlove #bookaholic #designeditorial


0commentNormal

#ebook photo

Judul : Noceur: Lights Penulis : Renita Nozaria Sinopsis : Secara umum, ada tiga dunia paling penting yang dikuasai oleh makhluk berbeda. Dunia pertama, tempat para manusia tinggal. Dunia kedua, dimensi para iblis, malaikat, undertaker, dan jiwa-jiwa orang mati, juga jiwa-jiwa orang yang akan dilahirkan kembali. Dunia ketiga, dunia para makhluk bayangan. . Risa merasa, diumpankan ke dalam akuarium penuh Megalodon akan memberinya kematian yang lebih mudah daripada menerima kenyataan bahwa hidupnya yang tidak kunjung putus dari kesialan. . Sejak kecil, semua orang menganggapnya aneh karena dia suka bicara sendiri, sering membuat benda-benda di sekitarnya melayang, dan tidak punya sisi menonjol yang bisa menarik perhatian orang lain. Itu sebabnya, Risa sama sekali tidak punya teman. Hidupnya sendirian. . Kesialan lain. Setelah selamat dari kematian, dia harus terima kenyataan, hidupnya kini berkutat dengan makhluk-makhluk penghuni dunia bayangan dan dunia para iblis. Masih belum total kesialannya, Risa harus menerima takdir, dirinya adalah reinkarnasi Luksa, sosok yang akan menyelamatkan dunia bayangan sekaligus yang membuat dirinya harus berhubungan dengan Luka Diwangka, serpent dengan kekuatan luar biasa yang punya rekor membunuh 889 makhluk berbeda. #ebookmurah #ebookgratis #ebook #ebooknovel #ebooknovelmurah #ebookdewasa #ebookwattpad #ebookpengetahuan #ebooknovelterjemahan #giveawayindonesia #giveawayebook #pecintabuku #pecintanovel #pecintaebook


0commentNormal

#ebook photo

🌱 y tú, ¿Quién eres en el ecosistema financiero®? 🌱. . Cuando se trata de relación y gestión del dinero, la mentalidad no afecta tanto como lo hacen los valores. . Los valores que le asignamos al dinero nos permiten discernir y colocar el dinero en aquello que para nosotros es importante. . Por eso 100 dólares en tus manos genera un efecto diferente que en manos de otra persona. . Para aprender a conocernos e identificarnos, la especialista en neurofinanzas @joselynquintero escribió un libro que nos permite conocer, de una forma sencilla y en un vocabulario amable, a reconocer nuestros procesos de creación de riqueza a nuestro alrededor. . Una de los capítulos más interesantes está relacionado con el ecosistema financiero®: . • Personalidades Cactus . • Personalidades Bonsái . • Personalidades Roble . • Personalidades Bambú . Si ya leíste Semillas de Riqueza, ¿Ya sabes cuál de ellos eres tú? . Pide tu capítulo gratis en www.semillasderiqueza.com o adquiérelo en cualquiera de las tiendas Amazon a nivel mundial. . . #libro #finanzaspersonales #libros #riqueza #lectura #ebook #Amazon #gratis #recomendado #leer #queleer #literatura #Kindle #autor #JoselynQuintero #ArmonaF #ArmonaFinanciera #Dinero #Finanzas #neuroeconoma #revista #neurofinanzas #neuroeconomia #neurofinanzas


0commentNormal

#ebook photo

Judul : I Love My Bad Boy Penulis : Nat Natasya Sinopsis : Ini zaman apaan sih? Masih musim ya, perjodohan? Aduh, Mama. Masa iya masih ada perjodohan, Ma! . Zaman sekarang, kalian setuju sama perjodohan enggak? Kebanyakan kayaknya enggak, kan? Pun aku. 'Garis keras' menolak perjodohan! #ebookmurah #ebookgratis #ebook #ebooknovel #ebooknovelmurah #ebookdewasa #ebookwattpad #ebookpengetahuan #ebooknovelterjemahan #giveawayindonesia #giveawayebook #pecintabuku #pecintanovel #pecintaebook


0commentNormal

#ebook photo

Judul : Let's Get Married Penulis : Eugenia Vanila Sinopsis : Vanessa melemparkan tubuhnya ke sofa seperti orang kesetanan. . "Gue sebel, By! Gue sebeeeel!" . Abby meladeninya santai, memperhatikan ke-exorcist-an cewek yang sangat dikenalnya itu. . "Mau nikah kek, mau kagak kek, itu kan urusan gue! Kenapa sih, malah emak-emak yang rempong ngurusin gituan?!" Vanessa melanjutkan rengekannya. . "Nyokap lo suruh lo kawin emang udah ada calonnya?" tanya Abby retoris karena tahu dengan jelas bahwa sahabatnya itu sedang tidak berpacaran saat ini. . "Itu dia! Nyokap mau nyomblangin gue sama kenalannya! Mending kalo cakep! Nah ini mah… ah nggak deh pokoknya!" Vanessa mengedikkan bahunya. "Mending gue kawin ama lo sekalian, Nyong!" . Abby terdiam beberapa saat sebelum kemudian dengan santainya melanjutkan, "Ya udah. Gitu aja." . "Ha?" . "Married sama gue aja, Va." . Bagi Vanessa, menikah dengan Abby—sahabatnya sejak SMA—merupakan cara paling jitu mengatasi kerewelan orangtua. Begitu pun dengan Abby. Namun pernikahan itu malah menjadi rumit: orangtua mereka menuntut untuk segera punya cucu; dan rasa cinta di antara mereka yang mulai tumbuh, tapi tidak berani diungkapkan. #ebookmurah #ebookgratis #ebook #ebooknovel #ebooknovelmurah #ebookdewasa #ebookwattpad #ebookpengetahuan #ebooknovelterjemahan #giveawayindonesia #giveawayebook #pecintabuku #pecintanovel #pecintaebook


0commentNormal

#ebook photo

Ei, gente! Amanhã vou fazer uma LIVE pra falar sobre BLOQUEAR ou não bloquear, eis a questão. Tudo começou depois de um post polêmico que fiz, o “quem ama bloqueia” (volte 6 posts atrás pra ver). Vai ser amanhã, às 6:30! O dia aqui começa é cedo :) Se eu fosse você acordaria também pra bater esse papo comigo e ir pra vida com a cabeça fresca 😉 #autoconhecimento #ebook #transformaço #amorproprio #poderpessoal #afirmaçes #relacionamentos #exmarido #exnamorado #ex #fimderelacionamento #trmino #foco #superar #amorirresistivel #bloquear #quemamabloqueia


0commentNormal

#ebook photo

Judul : The Almost Wedding Penulis : N. Eka P. Sinopsis : Impian Keisha akan rumah tangga yang bahagia, runtuh seketika saat Angga membatalkan pernikahan mereka di detik-detik terakhir. Rasa tidak percaya, malu, marah, dan bingung, membuat Keisha kolaps dan mengalami depresi. Menjalani fase-fase menyakitkan dan harus pergi konseling untuk memulihkan kestabilan psikis, Keisha mendapat tawaran ekstrem untuk beranjak dari masa lalu: menjadi seorang perencana pernikahan di The White. . Saat Keisha mulai membaik dan menjalani hari-hari tanpa perlu menengok ke belakang lagi, tiba-tiba mantan calon suaminya—Angga—muncul lagi dalam hidupnya sebagai klien. Dan calon istri lelaki itu menginginkan Keisha menjadi perencana pernikahan mereka. . Sanggupkah Keisha bekerja secara profesional dan menganggap kejadian di masa lalu tidak berarti? Akankah benih-benih cinta muncul kembali di hati Keisha? Dan, bisakah dia menahan diri untuk tidak mencari tahu alasan Angga memutuskan pernikahan mereka dahulu? #ebookmurah #ebookgratis #ebook #ebooknovel #ebooknovelmurah #ebookdewasa #ebookwattpad #ebookpengetahuan #ebooknovelterjemahan #giveawayindonesia #giveawayebook #pecintabuku #pecintanovel #pecintaebook


0commentNormal

#ebook photo

Judul : Unpredictable Penulis : Azuretanaya Sinopsis : Aksi Diandra dalam membalas ketidakadilan yang diterimanya, terutama atas kematian sang kekasih, ternyata malah membuatnya terjebak pada keadaan yang tidak pernah dibayangkan. . Diandra tidak membenci Deanita, tapi semua ketidakadilan yang diterimanya sangat berkaitan dengan kakaknya tersebut. Mulai dari kasih sayang orang tua, hingga meninggalnya sang kekasih. . Awalnya ia merasa sangat puas karena tujuan utamanya dalam balas dendam tercapai. Yakni, membuat hubungan sang kakak dengan kekasihnya hancur, agar mereka juga merasakan sakitnya kehilangan. Namun, ia harus membayar mahal perbuatannya, sebab aksinya tersebut mendapat pembalasan. Bahkan, membuahkan hasil. Diandra mengandung benih dari laki-laki yang dulunya menjadi kekasih sang kakak. Laki-laki yang seharusnya ia benci selamanya karena menjadi pemeran utama dalam meninggalnya sang kekasih. . Di samping itu, kejadian yang menimpa Diandra ternyata menjadi pemancing terbongkarnya suatu rahasia. Rahasia besar yang selama ini disembunyikan rapat-rapat oleh keluarganya tentang dirinya. Rahasia yang selama ini membuatnya mendapat ketidakadilan dari orang tuanya, terutama sang ibu. Rahasia yang sangat menyakitkan dan meremukkan hati setelah ia mengetahuinya. #ebookmurah #ebookgratis #ebook #ebooknovel #ebooknovelmurah #ebookdewasa #ebookwattpad #ebookpengetahuan #ebooknovelterjemahan #giveawayindonesia #giveawayebook #pecintabuku #pecintanovel #pecintaebook


0commentNormal

#ebook photo

Judul : Imperfect Partner (Sequel Unpredictable) Penulis : Azuretanaya Sinopsis : Diandra dan Hans memang bukan pasangan seperti pada umumnya, yang menikah atas dasar cinta. Alasan mereka tetap bersama, hanya demi sang buah hati yang tidak bersalah. Meski bukan pasangan sempurna, tapi mereka sepakat menjadi orang tua yang sempurna untuk Hara. Diandra dan Hans memang tidak mudah mengabaikan masa lalu yang pernah terjadi, tapi bukan berarti mereka harus tetap terbelenggu di dalamnya. . Diandra tidak mau anaknya seperti dirinya, yang kekurangan kasih sayang dari orang tuanya. Demi Hara, apa pun akan Diandra lakukan termasuk berdamai dengan Hans. Laki-laki yang dulu sangat dibencinya. Meski tidak mencintai Hans, tapi Diandra tetap menjadi istri dari laki-laki tersebut dan tinggal di bawah atap yang sama. . Hans sangat mengetahui alasan utama Diandra berdamai dengannya, yaitu karena Hara. Hans menyadari kesalahannya sangatlah besar dan tidak akan pernah termaafkan. Oleh karena itu, Hans tidak menuntut Diandra agar menerima sekaligus membalas perasaannya. Meski cintanya bertepuk sebelah tangan, Hans sangat bersyukur karena Diandra tetap menjadi istrinya dan bersedia tinggal bersamanya untuk tumbuh kembang sang buah hati. #ebookmurah #ebookgratis #ebook #ebooknovel #ebooknovelmurah #ebookdewasa #ebookwattpad #ebookpengetahuan #ebooknovelterjemahan #giveawayindonesia #giveawayebook #pecintabuku #pecintanovel #pecintaebook


0commentNormal

#ebook photo

GLÜCKSKIND Bilder ✨✨✨ @glueckskind_winterstein ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.makerist.de/users/glueckskind_winterstein #glückskind #luki_pupi #sewing #nhenmachtglücklich #nhenistwiezaubernkönnen #nhenfürkinder #nhenistmeinyoga #patschefinger #patschehand #babyhnde #ranglan #ebook #misterpanda #🐼


0commentNormal

#ebook photo

Aprenda a fazer esses doces deliciosos agora mesmo! . . . . . . . . . #ebook #receitas #hotmart #rendaextra #ganhardinheiro #empreender #money #ganhedinheiroemcasa #carnaval


1commentNormal

#ebook photo

@redemptionpress Get your copy today! How many books have you read so far this year? #reading #inspirational #motivational #ebook #sharethispost #thankyou #makesureleaveareview


0commentNormal

#ebook photo

@mitsubishimotorsid kembali membuka kesempatan bagimu untuk mengisi berbagai posisi. Cek posisinya pada situs web https://apps.mitsubishi-motors.co.id/career/hrpd/ Atau cek Story Terbaru untuk melamar ••• ✅ Jangan Lupa #Apply & #mention Teman temanmu Sebanyak Banyaknya . ✅ Indahnya Berbagi 😊 ••• Follow @Loker.nasional.id Untuk Info Lowongan Lainnya . 📌Advertising/Paid Promote 📚Ebook Teddy Diego, EBOOK CPNS || BUMN || SWASTA (Tutorial CV, Psikotes, Interview) 📱WA 0895-4112-92638 💻DM @Loker.nasional.id atau cek link di Bio 💭 Line loker.nasional.id (pakai @) . FOLLOW @Loker.nasional.id FOLLOW @Loker.nasional.id FOLLOW @Loker.nasional.id ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Sudah kirim banyak lamaran kerja tapi gak di respon HRD ? Sudah sering Psikotes kemana mana tapi gak lulus lulus ? Grogi pada saat Interview ? Gak percaya diri ? . ◾FREE 13 EBOOK TAMBHAN ◾FREE 2 GRUP KONSULTASI MATERI UPDATE SEPUTAR: 1. Detai Negosiasi Gaji 2. Detail HRD vs USER 3. Detail FGD 4. GUDANG SOAL SOAL PSIKOTES CPNS 5. INTERVIEW CPNS . Ayoo buruan Gabung dengan 589.233+ member EBOOK di grup Konsultasi! #job #jobs #jobseekers #lokersurabaya #ebook #lokerbumn #lowongankerja #lowongan #kerja #loker #infoloker #lowker #lokerindonesia #lowongankerjaindonesia #vacancy #jobvacancy #hiring #recruitment #rekrutmen #carikerja #career #lokerterbaru #karir #loker2018 #cpns2019 #fulltime #freelance #lokerupdate


0commentNormal

#ebook photo

Oiya... besok kan valentine, isi e-book ini cocok dijadikan bahan obrolan loh.😍 Sila dapatkan E-book GRATIS ini melalui link yang tercantum: bit.ly/7HariMBP atau langsung klik link pada bio. Oiya... kalau sudah dapat, jangan sungkan utk membagikannya ya!!! #cinta #kutipancinta #kutipankristen #valentine #bulancinta #ebook #freeebok #relasi #relationship #kristen #bukukristen #yesus #akucumapencerita #yunusharefa


0commentNormal

#ebook photo

Silakan di coba lowongan kerja diatas, jangan lupa kabari temen mu biar berangkat bareng!👆 ••• ✅ Jangan Lupa #Apply & #mention Teman temanmu Sebanyak Banyaknya . ✅ Indahnya Berbagi 😊 ••• Follow @Loker.nasional.id Untuk Info Lowongan Lainnya . 📌Advertising/Paid Promote 📚Ebook Teddy Diego, EBOOK CPNS || BUMN || SWASTA (Tutorial CV, Psikotes, Interview) 📱WA 0895-4112-92638 💻DM @Loker.nasional.id atau cek link di Bio 💭 Line loker.nasional.id (pakai @) . FOLLOW @Loker.nasional.id FOLLOW @Loker.nasional.id FOLLOW @Loker.nasional.id ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Sudah kirim banyak lamaran kerja tapi gak di respon HRD ? Sudah sering Psikotes kemana mana tapi gak lulus lulus ? Grogi pada saat Interview ? Gak percaya diri ? . ◾FREE 13 EBOOK TAMBHAN ◾FREE 2 GRUP KONSULTASI MATERI UPDATE SEPUTAR: 1. Detai Negosiasi Gaji 2. Detail HRD vs USER 3. Detail FGD 4. GUDANG SOAL SOAL PSIKOTES CPNS 5. INTERVIEW CPNS . Ayoo buruan Gabung dengan 589.233+ member EBOOK di grup Konsultasi! #job #jobs #jobseekers #lokertangerang #ebook #lokerbumn #lowongankerja #lowongan #kerja #loker #infoloker #lowker #lokerindonesia #lowongankerjaindonesia #vacancy #jobvacancy #hiring #recruitment #rekrutmen #carikerja #career #lokerterbaru #karir #loker2018 #cpns2019 #fulltime #freelance #lokerupdate


0commentNormal

#ebook photo

⁣⠀ Boa noite, Leteres! Olha a novidade da @editorabindi segura este forninho pois Ele está chegando e confira os detalhes:⁣⠀ ⁣⠀ Livro: Honra & Justiça -@escritorasuzanachaves⁣⠀ Editora: Editora Bindi - @editorabindi⁣⠀ ⁣⠀ ⁣⠀ SINOPSE:⁣⠀ ⁣⠀ "Beatriz Castro é uma jovem advogada com a carreira em ascensão. Ela trabalha em um renomado escritório de advocacia em Toronto, onde é responsável por casos na Vara de Família.⁣⠀ ⁣⠀ Melinda Jones é esposa de um grande empresário da construção civil em Toronto. Tem uma bela casa, uma família unida e um casamento estável. Duas mulheres, dois destinos cruzados, duas vidas transformadas...⁣⠀ ⁣⠀ Elas estariam dispostas a abrir mão do que amam e acreditam para defender algo maior? Uma história sobre coragem, amor e determinação."⁣⠀ ⁣⠀ Para nós é uma Honra termos você conosco e com certeza faremos Justiça a essa linda história que escreveu.⁣⠀ ⁣⠀ 📍 Parceiros: @umcafeeumromance⁣⠀ @praiadelivros @1livro_1sonho @daiane.cardoso36 @jornadadeumaleitora  @meafogandoemlivros⁣⠀ ⁣⠀


2commentNormal

#ebook photo

HeartStopper vol. 3 by Alice Oseman No hay nada más mono que leer Nick y Charlie. So heart warming... 😍 Todas las ⭐️ del cielo para esta maravillosa novela gráfica. #libros #libroslidos #livros #livroslidos #book #books #ebook #graphicnovel #lgbt #bookstagram #bookstagramespaña


0commentNormal

#ebook photo

ENDLESS SUMMER - VOLUME 1&2 - LAETITIA ROMANO. 🌊 LECTURE TERMINÉ. 🌊 RÉSUMÉ: Summer est sous pression à Détroit. Sa mère entre en cure de désintoxication et son oncle Travis la prend sous son aile pour s’installer à Hawaï. Elle y rencontre Tamara qui travaille avec elle au magasin de son oncle. Mais Hawaï est aussi le paradis des surfeurs et un jour, elle va faire la connaissance de quatre d’entre eux et ne tardera pas à tomber sous le charme d’Owen. Mais elle devra se méfier car les apparences sont parfois trompeuses. 🌊 Énorme coup de cœur pour c'est deux volumes, je les ai dévoré l'histoire à été addictive, en lisant What Lovers Do Owen et Summer mon énormément touché dans leur St Valentin et j'avais vraiment envie de lire leur histoire et je n'est pas été déçu loin delà. 🌊 Entre Summer et Owen dans le premier volume c'est les montagnes russes, surtout le coté coléreux de Owen je m'attendais pas à ce qu'il soit aussi mauvais garçon, mais ça rajoute beaucoup beaucoup de piquant à l'histoire, j'ai trouvé que leur relation était comme il péché mignon on succombe mais il le faut pas. 🌊 Summer elle ma énormément touché, dès le début on connait sont passé douloureux mais on voit quelqu'un de fort et d'ambitieux, malgré ce côté un peu sensible elle se laisse pas marcher sur les pieds ce qui ne plait pas à Owen bien sûr. 🌊 La fin du premier tome ma étonnée et quand tu le fini ta qu'une envie c'est de lire la suite, et cette suite est vraiment plus riche en émotions, on voit une toute autres facette de Owen. Et pour Summer elle était trop trop indécise elle avait enfin ce qu'elle voulait et prend pas la chance qu'on lui donne. 🌊 En tout cas je vous recommande grandement c'est deux volumes, cette histoire est à lire D'URGENCE... 🌊 #endlesssummer #laetitiaromano #shingfoo #tome1 #tome2 #ebook #kindlepaperwhite #kindlebooks #booking #booklife #book #bookphotography #bookcommunity #booklover #bookstagrammer #bookstagram #bookaddict #livreaddict #livreromance #livrestagram #lecturestagram #lecturetermine #lectureaddict #lecture #romance #newpost #surf #instabook #instalivre #instapic


1commentNormal

#ebook photo

Are you feeling feeling itchy, bitchy, sleepy, sweaty, bloated, forgetful & all dried up? We have the solution.. ⤵ ⤵⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Med•Studio uses Natural Bioidentical Hormone Therapy, prescribed based on YOUR unique health needs. Check out our ebook online at MedStudio.com or call to schedule your FREE 30 minute consult today to learn more about how balancing your hormones naturally can CHANGE. YOUR. LIFE. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Are you ready to feel like yourself again?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #YourJourney #YourHormones #YourHealth #MedStudio


1commentNormal

#ebook photo

Grow your following, drive more traffic to your website and increase sales for your online business using LinkedIn.⠀ ⠀ Find out how you can grow your brand and online presence via social media marketing.⁣⠀ ⁣⠀ Follow the 👆☝ link on bio.


1commentNormal

#ebook photo

A unique, and informative Facebook cover design has the power to hold visitor's attention, and contribute to the growth of your Page subscribers, followers, and buyers.⠀ ⠀ Learn how to create an effective #SocialMediaDesign with the help of an expert.⠀ ⠀ Follow the 👆☝ link on bio.


1commentNormal

#ebook photo

#소중한것은모두일상속에있다 🥰 뭐라도 읽고 싶어서 이번엔 #ebook


0commentNormal

#ebook photo

Trying to find a job in Australia? Not sure where to start? To help, we’ve created an e-book: How to find a job in Australia: A-Z guide for students, with a range of job search topics and insider tips from our experienced KBS career advisors. Head to the link in our bio to download your full e-book for free! #studykbs #ebook #careers


0commentNormal

#ebook photo

http://schoolofchristianzen.com/the-enemy-and-the-full-armour-of-god/ Praise Jesus For Blessing me With This Knowledge. It will help you. PDF available to download at the link above. #Jesus #protection #satanstricks #enemy #ebook #schoolofcheistianzen


0commentNormal

#ebook photo

⤴Link na bio⤴ - 50Mil alunos já aprenderam com a Wfour😌 - A carga horária do Curso de Marketing é de 15 horas. Abaixo você pode ver o conteúdo que você irá aprender durante todo o curso. Conceito de Marketing Conceito de Marketing Digital Estratégias de Marketing Marketing de Conteúdo Estratégias de Marketing de Conteúdo Marketing Promocional Engajamento Telemarketing Dicas de Telemarketing Marketing Pessoal Marketing Social Marketing Institucional Marketing Político Branding Negociação distributiva e integrativa Influenciadores na negociação Etapas das venda Venda Tradicional x Venda Consultiva Como lidar com objeções Redes Sociais na Internet Redes Sociais e hábitos culturais Marketing nas redes sociais Twitter Marketing Sorteios no Twitter Facebook Ads Métricas no Facebook Facebook Insights YouTube como ferramenta de marketing Anúncios no YouTube Gestão de anúncios Empresas e as mídias sociais Conteúdo em áudio #markting #vender #ebook #negocio


0commentNormal

#ebook photo

무조건 될 거라는 생각. #정신  #한계  #가능 #100%  #새벽3시 #명언 #인맥 #도서 #책 #성장 #배움 #읽기 #쓰기 #삶 #인생 #노력 #인물 #글 #철학 #문학 #인문 #자기계발 #독서 #도서관 #이북 #ebook #도전 #성공 #인내 #책스타그램


0commentNormal

#ebook photo

🤗 Oi, oi gente! Tudo bem com vocês? . 🗨️Trago mais novidades da @leabharbooksbr : . 📌 #QUOTES nas fotos 😉 . [DISPONÍVEL NA AMAZON - KINDLE UNLIMITED] . 📚 𝑲𝒊𝒕𝒕𝒚 𝑴𝒄𝑲𝒆𝒏𝒛𝒊𝒆 ✒️ 𝑨𝒏𝒏𝒆𝑴𝒂𝒓𝒊𝒆 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒓 📝 Leabhar Books . 📲 https://amzn.to/3bq0k54 . 📜1864 - De repente, Kitty McKenzie é deixada como chefe da família e deverá encontrar sua força interior para mantê-la unida contra todas as probabilidades. . 📜Despejada, após a morte de seus pais, de sua resplandecente residência na parte elegante de York, Kitty precisará combater o legado da falência e da falta de moradia para garantir um lar para ela e seus irmãos. . 📜Com determinação e pura força de vontade, ela se agarra às oportunidades, desde trabalhar com roupas e barracas no mercado até abrir uma loja de chá para os ricos. Seu caminho para a felicidade é repleto de obstáculos, dificuldades e desespero, mas se recusa a deixar morrer seu sonho de uma vida melhor para sua família. Ela logo descobre que amor e lealdade trazem sua própria recompensa. . 💜 Parcerias marcadas na foto 📷 . #LeabharBookBr #AnneMarieBrear #amazon #ebook #romance #romancedeepoca https://www.leabharbooks.com/


0commentNormal

#ebook photo

Check out our latest newsletter featuring Confessions of an Event Planner. Link in our bio! #positiveteamculture • • • #events #newsletter #blog #ebook #resources


0commentNormal

#ebook photo

Afiliado :Monetizze, hotmart e Eduzz estou com curso completo de instalação, Que fala sobre folgas de vidros ,kit pia ,temperado, espelhos ,telhado de vidro tudo que você precisa do básico ao avançado. Estou dando um comissão de 50% á 70% para o afiliado que tiver interesse DIGITA (eu) #afiliadoshotmart #marketing #monetizze #eduzz #ebook #trabalhar #vendernoinstagram #parasuacasa #arquitetos #construço Uma das profissões que vende mais de milhões por ano .


0commentNormal

#ebook photo

Dica de filme: O filme “Fome de Poder” conta a história de ascensão da famosa marca de restaurantes de fast food, Mac Donald’s. Após receber uma demanda peculiar e notar uma movimentação de consumidores fora do normal, um vendedor adquire participação em uma lanchonete com modelo de negócio inovador e pouco a pouco a transforma em uma das maiores redes alimentícias do mundo. No filme é possível aprender várias lições valiosas para qualquer modelo de negócio, principalmente para o modelo de franquias, além de incentivar a inovação aliada a persistência e coragem. #Planejamento #estrategia #gestaoempresarial #gestao #negociosonline #foco #sucesso #metas #empreendedorismo #ebook #cursoonline #gestaodepessoas #gestaodenegocios


0commentNormal

#ebook photo

Day 12: Favorite Book Quote.. “I’m not the kind of person who can go sit alone in a restaurant on a Friday night with confidence. I’m the kind of person who will probably eat this cereal and then fall asleep on the couch around nine p.m.” — I finally broke down and got an e-reader (and a kindle subscription, because apparently I will spend money on any and everything book-related 😂). My first read on my new Kindle was The Overdue Life of Amy Byler. It’s such a cute book! It gets 3.5/5 stars from me ⭐️⭐️⭐️💫. After reading such heavy and emotional books for my last few reads, I wanted something on the lighter side, and this was exactly what I needed! It has its slow moments, but I honestly don’t think I’ve ever related more to a character, and I don’t think a book has ever made me laugh as much as this one did. If you’re in the mood for a read that is silly and lighthearted that still manages to be poignant and thought-provoking, I highly recommend this book! ❤️ - #bookstagram #booksharks #bookblogger #happyreading #currentread #bookreview #ebook #readingcommunity #goodreads #goodreadschallenge #readinggoals #booknerd #idratherbereading #ereader #chicklit #fictionbooks #readersofig #bookchallenge #kindleunlimited #addictedtobooks #booksparks #bookish #booksta #girlswhoread #booklover #readerforlife


9commentNormal

#ebook photo

Quem tem um desses? . Marque um amigo(a) . . #adstramento #ces #ebook#filhote


0commentNormal

#ebook photo

EBOOK DE ELETRONICO EM GERAL Aprenda a consertar placas eletrônica com curso completo de eletrônica geral. Curso com mais de 100 aulas e 40 horas de conteúdo, aulas teóricas e práticas Compre seu ebook no link https://go.hotmart.com/M21829585P #curso #eletronica #ebook


0commentNormal

#ebook photo

La cantera del C.F PATRONATO sigue formando a sus niños. #lagrandezadelbaln ha tenido el placer de contar su historia a los jugadores del Rtvo.Patronato categoría Infantil. ⚽️📖📕 #letrasdeautor #novelas #escritos #escritores #equiposdefutbol #torneosdefutbol #escuelasdefutbol #deportebalear #futbolbase #futbolbalear #ffib #futbolfemenino #futsal #futbolsala #mallorca #gothiacup #swenden #danacup #españa #madrid #relatos #niñosfelices #ebook #libreras #yoleo #sport #ligabbva #ligaiberdrola #ligasantander


0commentNormal

#ebook photo

🌺 Dicas de beleza e os melhores e-books do momento, somente aqui na @doutoravaidosa #beleza #dieta #saude #vaidade #linda #ebook


0commentNormal

#ebook photo

Quer saber como muitas pessoas estão ganhando de R$ 100 a R$ 300 💸 por dia? ... Comente "EU QUERO". As receitas mais incríveis de bolo no pote você encontra aqui !!! . Saiba como fazer essa e outras RECEITAS INCRÍVEIS E DELICIOSAS de #bolonopote , clique no link que está na bio e confira. . . Com o CURSO BOLO NO POTE você vai aprender📝: •Massas de bolo de pote •Recheios e Coberturas •Montar o bolo no pote •Embalar e personalizar •Armazenamento e validade . . Receba de bônus: 1- 📕Livro digital que te mostra a maneira correta de usar a internet para conseguir CLIENTES . 2-📈 Calculadora de custos - Uma planilha inteligente de custos que irá mostrar exatamente o valor a ser cobrado de acordo com o seu investimento em materiais e ingredientes. . . Qualquer dúvida chama no direct . . Imagem não autoral #bolodepote #bolonopote #rendaextra #doces #ebook #empreendimento #chocolate #bolo #delcia #gourmet #felicidade #dinheiro #money #confeitaria #morango


0commentNormal

#ebook photo

I was contacted by Hailey Rodgers to honestly review her book “See Me”, and was sent a copy of her book for free for doing this. I am incredibly grateful for this opportunity, and I’m honoured to review your book! 🌸 See Me is a motivational self-help book that concentrates on some key principles to create an authentic self. It uses core ideas to expand on areas of concern, and links to real life applications for the principles. 🌸 This isn’t my usual genre of choice, but I found this one really good! It was really insightful and contained some great anecdotes of applications for the principles. The book’s biggest strength was that it recapped what you had learned from each section, and strategies you can use to apply those lessons. A gap I often find in the genre is the actual application part (especially for those who are not neurotypical), so I was really pleasantly surprised! The book was also written in a very clear, concise, and charismatic way! 🌸 The only issue I had with it was the length. I was starting to get tired by the end of it, but I suppose that could be attributed to my lack of understanding of the genre itself. Overall, it was a really solid read, and I rated it ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 stars! Definitely give this one a shot! Check out @haileyrodddgers to find out where to read this book! 🌸 #bookishlovegroup #bookstagram #bookstagrammer #bookstagramaustralia #australianbookstagram #bookreview #review #ebook #haileyrodgers #seeme #selfhelp #selfhelpbook #motivation #motivational #motivationalbooks


0commentNormal

#ebook photo

Como hoje é Dia de Repostar, quarta-feira, estou trazendo mais este repost da minha amiga Gláucia, do @glaucia_mf91 Gratidão Gláucia!🙏💖 ・・・ [ INDICAÇÃO LITERÁRIA ] Livro: Sixteen @sixteenluiza Sinopse O amor através dos tempos, que já está na terceira edição, é uma forma única de encarar o amor. Muito de sua história remete ao clássico Romeu e Julieta, pela juventude dos protagonistas e pela luta contra imposições e rixas ancestrais entre suas famílias. Os protagonistas são dezesseis jovens deuses de reinos rivais, apaixonados entre si (os sixteen). Forçados a casamentos por conveniência, só lhes resta fugir juntos e é nesse momento que as aventuras realmente começam a acontecer. Apesar de sua divindade, os dezesseis amigos (os sixteen) são o que existe de mais humano: meninos e meninas que não precisam do sobrenatural para conquistar o que querem - afinal, é impossível alcançar o amor de outra forma que não pela vias humanas. Sixteen deixa um lembrete: tal como a guerra que separou os reinos dos protagonistas não os impediu de se amarem, não podemos deixar que os conflitos nos afastem de nossos sonhos. Livro lindo! Com uma história leve que aquece nossos corações. E convenhamos que é isso que precisamos em nosso dia a dia. Para adquirir é só entrar com a fofa da autora @sixteenluiza #livro #livros #book #literaturanacional #leitura #literatura #books #ler #amoler #amolivros #instalivros #bookstagram #igliterario #livroseleitura #romance #escritor #arte #livraria #biblioteca #ebook #sixteenluiza #sixteenluizaaraujo #ossixteen #luizaaraujoescritora #sixteenoamoratravesdostempos #sixteenbook #sixteenlivro #sixteenebook #sixteenlibro #sixteenaudiolivro


0commentNormal

#ebook photo

ENTREVISTA MARAVIS onde tive o prazer de responder algumas perguntas da @srta_livros Obrigada!!! -> passe para o lado para ver as respostas 💜💜💜 . . . #entrevista #entrevistando #entrevistandooautor #autora #escritora #odespertardepenelope #penelopeiscoming #livros #berthodigital #amazon #amazonbrasil #ebook #kindle #kindleunlimited #fantasia #romance #hp #leituradigital #ficço #superpoderes #bestsellers #suspense #acao #luvas #oddp


1commentNormal

#ebook photo

"This story was amazing, in every sense of the word. It was forbidden, kind of enemies to lovers, single dad romance, and it was hot and steamy, to say the least, but of course. True to the author's fashion, she went and threw in some twists and turns I didn't see coming. At all." The Sassy Nerd Blog 📚 〰️ Amazon Universal Link: https://readerlinks.com/l/752641 #upallnightromance #amhargrove


1commentNormal

#ebook photo

⏳Esperando oque pra faturar muito com geladinho gourmet? Cola cmg👥 me chama no WhatsApp ( 21969768878 ) ou no Direct, estou disposto a te ajudar! Com experiência no mercado te dou as diretrizes certas para você começar bem! •Divulgação •Preço •Atendimento •Produção •Armazenamento •Melhores ponto de venda Entre outras... 💥Você quer aprender a fazer deliciosos GELADINHO GOURMET como esses e ganhar bastante dinheiro 💰? Vários seguidores adquiriram nosso e-book 📚 e estão ganhando de 2 a 5 mil reais por mês, mais de R$200,00 💵 por dia😱 produzindo e vendendo geladinho gourmet😋! 📖SÃO MAIS DE 100 receitas de GELADINHO GOURMET📍 📘GELADINHO ALCOÓLICOS 🍹 📗GELADINHO DETOX 🥬 📚DICAS: •De quanto cobrar💰 •Sobre embalagens •Armazenamento e Validade •Entre outras... Pra ter acesso ao Ebook 📚, Acesse Agora Mesmo o Link na minha Biografia 👉 @sheha_gourmet ou Comente “EU QUERO” para mais informações. 📲 Ou Chama no nosso WhatsApp ( 21969768878 )


1commentNormal

#ebook photo

Book # 18 Mad Love by Nick Spalding February's book club pick with my friends @pachoui and @annstoppable86 This is a quick, fun, lighthearted read about 2 people contracted into marrying each other after creating an account on a dating website. #bookstagram #booklove #bookaddict #booknerd #bookphotography #bookchallenge #ebook #bookclub


0commentNormal

#ebook photo

Pessoas que se sacrificam fazem a diferença, principalmente em si mesmas... . . . PARA MAIS INFORMAÇÕES : http://bit.ly/Programadeemagrecimento2020


1commentNormal

#ebook photo

Contattami per ricevere l’eBook #ilvicolodelmortaio #leggere #ebook


0commentNormal

#ebook photo

Ebook za free ;) idealny na walentynki❤ https://issuu.com/michalbalazy/docs/14-westchnien-milosci-michal-balazy . #ebook #book #bookstagram #free #cookingbook #valentines #walentynki #ksiżkakucharska #zadarmo #przeczytaj #pobierz #download #michalbalazy #althebest #love #friendships #justfriends #food #foodie #foodiegrams


1commentNormal

#ebook photo

⏰"UM ENCONTRO ENTRE O PRESENTE E O PASSADO"⏳ COMPRE O SEU NA @amazonkindle Uma nova forma de ler poesia!🌸 . . . 📖Sinopse📖 Eu estava sentada em casa escrevendo sobre os meus pensamentos, e de repente me peguei em um outro cenário, um lugar antigo e estranho, mas ao mesmo tempo familiar. Ruas de pedras, carruagens, mulheres vestidas com lindos vestidos de renda e pérolas no pescoço, homens elegantes em seus fraques, e outros andando com suas bengalas com detalhes vitorianos pelas calçadas. Imagine viajar através do tempo e ver tudo que a sua alma vê nesta vida e em outras em um instante. Eu vi. . . . #joanaamorimautora #coisasdaalma #poesia #poesiaearte #poesiacura #poesiaecafe #poesias #poemas #poemese #poetizese #poetas #escrever #autorabrasileira #autoranacional #kindleunlimite #poetry #poesiaautoral #poesiafaclube #poesiabrasileira #ebook #amazonkindle #trilogiasentimentos #kindle #poesianacional


0commentNormal

#ebook photo

Baixe o meu e-book gratuitamente na Bio, sem inscrição, sem burocracia. E só baixar ok! #direitoagrario#agronegocio##produtorrural#empreendedorismo #empreendedor#empresas#ebook#operacao


0commentNormal

#ebook photo

Já compraram o e-book de vocês também? No site da Amazon tem, só procurar por lá: Uma História de Vidas Passadas 🌹 ADM: @meirianyrocha


1commentNormal

#ebook photo

Now available! ⭐️⭐️⭐️REVIEW⭐️⭐️ Cousins by chance. Sisters by choice. Heather, Kristine, and Sophie's relationships with one another are more than their familial ties. Told from the perspective of the three women, we learn about each one's struggles and how they support each other. Each one is searching for something and struggling with inner demons to overcome. I have been a Susan Mallery fan since I was in high school many moons ago and I like the way she intertwines the lives of several women to give us different perspectives of well-developed characters and storylines. While this book is listed as "Blackberry Island Book 4," the location is all that ties this book to the others in the series. I received an advanced copy of this book from Net Galley in exchange for an honest review. 📚 #Booklover #read #ebook #audiobook #ilovebooks #ilovereading #romance #newadultromance #contemporaryromance #chicklit


0commentNormal

#ebook photo

📘The Miracle Morning: The Not-So-Obvious Secret Guaranteed to Transform Your Life (Before 8AM)📘 ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ 📚“Hal Elrod is a genius and his book The Miracle Morning has been magical in my life. What Hal has done is taken the best practices, developed over centuries of human consciousness development, and condensed the 'best of the best' into a daily morning ritual. A ritual that is now part of my day.” —Robert Kiyosaki, bestselling author of Rich Dad Poor Dad. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 📎 http://digieshop.selz.com ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ ❗If you have some questions, write us in direct. . . . . . #ebook #digitalbook #electronicbook #motivatebook #books #englishbook #businessbook #cookingbook #bestbook #reading #studing #literature #ebookstore #ebooklover #ebookshop #ebookpdf  #ebookbestseller #ebooklover #ebooksforsale #ebookseries #ebookph #freeebook #ebookseller #ebookpremium #ebookcover #ebookaholic #ebookforsale


0commentNormal

#ebook photo

On #Amazon First Chapter #Free ✨link in bio✨


1commentNormal

#ebook photo

I finally got my hands on a copy of The Hand on the Wall 💚 I've read 100 pages so far and I'm already hooked! This trilogy is one of the only trilogies that I can say gets better with every installment. I loved Truly Devious, but I loved The Vanishing Stair even more. I hope this stays the case and this 💚 book becomes my new favourite.


1commentNormal

#ebook photo

⭐️⭐️NEW URBAN BANGER NOW AVAILABLE⭐️⭐️️⠀ #NewRelease #TrueGlory #Amazon #Kindle #Ebook #ShameekSpeight #KingOfUrbanHorror #UrbanHorror #1Click #KindleUnlimited #Share⠀ True Glory Publications Presents ~The Old Lady Killer~ By: Shameek Speight⠀ Now Available On Amazon For Kindle!!!⠀ Read For Free With Kindle Unlimited!!! Click Here: https://www.amazon.com/dp/B07DYDMFDM⠀ ⠀ Detectives are hot on the trail of a psycho killer that seems impossible to catch; meanwhile the body count continues to rise. With the killer loose to run the streets of California targeting women over 40, it seems the older the woman, the more turned on the killer becomes; having a fetish for choking the life from each victim. No one is safe walking down the street or being home alone. Your sister, your mother, your grandmother…or you may be next on the list! There’s no escaping the old lady killer! #shameekspeight #amazon #amazonprime #amazonbestseller #kindle #kindleunlimited #kindlefire #ebook #read #bookaholic #urbanfiction #urbanfictionauthor #urbanromance #womenclothing #hairstyles #ebookwormsclub #novel #theshaderoom#positivevibes


0commentNormal

#ebook photo

📘The Lean Startup📘 ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ 📚The Lean Startup: How Today's Entrepreneurs Use Continuous Innovation to Create Radically Successful Businesses. Most startups fail. But many of those failures are preventable. The Lean Startup is a new approach being adopted across the globe, changing the way companies are built and new products are launched. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 📎 http://digieshop.selz.com ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ ❗If you have some questions, write us in direct. . . . . . #ebook #digitalbook #electronicbook #motivatebook #books #englishbook #businessbook #cookingbook #bestbook #reading #studing #literature #ebookstore #ebooklover #ebookshop #ebookpdf  #ebookbestseller #ebooklover #ebooksforsale #ebookseries #ebookph #freeebook #ebookseller #ebookpremium #ebookcover #ebookaholic #ebookforsale


0commentNormal

#ebook photo

À tous mes contacts! ‼️Attention on vous a préparé un 😍♥ebook📖 spécial Saint Valentin ♥😍 que vous soyez : homme, femme, en couple, marié ou solo cette St Valentin, on a quelque chose pour vous! 👇🏻 En effet la Saint Valentin rime toujours avec cadeaux inutiles qui coutent un bras ou beaucoup d'argent dépensé au resto.. je crois que ce n'est pas important ce que l'on offre mais plutôt le geste 🥰 et je peux vous dire autant pour une femme que pour un homme cela est vrai! ça fait toujours plaisir de recevoir des attention de quelqu'un 🤩 🎁 (et pas forcément le 14 février on est d'accord) donc on a concocté pour vous, un petit menu spécial pour la st valentin, pour que vous puissiez faire plaisir à quelqu'un (copine, copain, mari, meilleure amie..) en cuisinant pour lui/elle 😍♥ l'idée vous plaît ? n'hésitez pas à commenter avec "♥" je vous offre volontiers le petit ebook 📖 #menu #ebook #saintvalentin #amour #femme #amoureux #homme


0commentNormal

#ebook photo

Starkare kontrast i dag mellan halsduken och jackan. (Jag vet fortfarande inte om skepparkavajen är mörk mörk blå eller matt svart)


1commentNormal

Next Page