#flynngoodholiday

Korea trip day 1 •Itaewon •seoul central mosque •namsan tower #schoolholidays #vacation #muslimtrip #flynngoodholiday #seoul #winter #love #family #workhardplayhard


0commentNormal

Kalau travel dengan anak memang susah nak bergambar kan😂, sbb tue Tour Leader kami akan membantu cust2 kami utk menangkap gambar 💞 . Tq cust❤️ #flywithflynn #turkey #bestseller #winter #turkey #pakejturkey #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutiturkey #pakejbajet #pakejpercutian #jalanturkey #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Bursa adalah sebuah bandar besar di barat laut Turki, terletak di kaki bukit kira-kira 2,500 m-tinggi Gunung Uludağ berhampiran Laut Marmara. Bandar ini terkenal dengan masjid dan tapak bersejarahnya dari Empayar Uthmaniyyah yang awal. . Kami ade special promo ke Turkey, nak tau klik link di Bio 😍 . Tq cust❤️ #flywithflynn #turkey #bestseller #winter #turkey #pakejturkey #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutiturkey #pakejbajet #pakejpercutian #jalanturkey #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Bandung sangat sesuai untuk family 👨‍👩‍👦‍👦 , itinerary kami dah upgrade bukan shopping je tau ♥️ . Tq ms suhaida❤️ #flywithflynn #bandung #indonesia #pakejbandung #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutibandung #pakejbajet #pakejpercutian #jalanbandung #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Rugi kalau tak ke Kawah Putih Bandung, Pemandangan di Kawah Putih Bandung ini memang rare tak jumpa dekat tempat lain. Kawah Putih merupakan sebuah danau yang terbentuk akibat letusan Gunung Patuha.😚 . Tq ms suhaida❤️ #flywithflynn #bandung #indonesia #pakejbandung #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutibandung #pakejbajet #pakejpercutian #jalanbandung #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Sesiapa yg suka nature , rileks2 krabi memang best, makanan halal pun banyak dekat Ao Nang street ♥️ . Tq ms sumathi❤️ #flywithflynn #krabi #thailand #pakejkrabu #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikrabi #pakejbajet #pakejpercutian #jalankrabi #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Siapa yang sampai ke Everland mesti excited tak kira budak2 atau dewasa 🤩 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Namsan Tower pada waktu malam, dekat sini lah yg ade love lock tue 🆗☑️. Selai. dari tue pemandangan kat sini sgt awesome 💞 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Siapa yg pernah jumpa Tour Leader kami nie? Havoc group kalau ayie jaga 😁 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Dekat sini banyak spot2 menarik utk bergambar, jom ikut kami nanti kami tunjuk 🤩🤩 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Gyeongbokgung, maksudnya "istana yg diberkati oleh syurga" telah dibina di tengah bandar Seoul 💞 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Time nie musim autumn, memang asik terdongak2 tgk pokok oren2, kuning2, merah2 kat atas 🤭 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Serius kalau pergi korea walaupun tempat yg sama tapi berlainan musim akan rasa feeling yg berbeza 😚✨ Time nie winter di Nami Island 💞 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Gigih tour guide nak tangkapkan gambar cust. Effort betul 😅. Always the best for our cust ♥️ . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Belajar cara buat kimbap, dah siap boleh terus makan. Kimbap membawa maksud nasi yg digulungkan bersama bahan-bahan lain seperti timun, telur, crabmeat etc di dalam kepingan seaweed. (Bap = nasi; kim = kepingan seaweed). 🍽️ . Tq cust❤️ #flywithflynn #bestseller #seoul #korea #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Jika anda malas utk berbasikal, boleh pusing Pulau Gili dengan kereta kuda 😚. . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Siapa nak kami buat video ajar cara posing masa travel? 🙋🤭. Kami pun banyak belajar dari cust sebenarnya 😍😍 . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Guys kami sgt reccomend explore Sendang Gile waterfall sbb sgt2 cantik 💖. Masa 1st time pergi siap nampak effect rainbow dekat air dia ,wahh 💦💫🌈. . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Siapa yg ade skill photography memang untung, boleh tangkap gambar2 yg rare 😉. Berapa like utk gambar nie ? ♥️ . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Pandai menenun adalah syarat wajib dipenuhi untuk menikah. menenun juga merupakan aktiviti harian kaum perempuan suku sasak selain bertani. 😚 . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Rumah Adat Sasak,merupakan rumah tradisional suku Sasak yang berada di Pulau Lombok. Rumah Adat Sasak terdapat dua jenis yakni Bale Tani dan Lumbung.  Bale Tani adalah bangunan yang dipergunakan sebagai tempat tinggal, dan Lumbung adalah bangunan yang biasa digunakan sebagai tempat menyimpan hasil padi 😁 . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Tahun lepas sebelum bencana gempa bumi yg melanda lombok, destinasi nie sgt2 trending. Ramai yg teruja nak pergi sbb nak lihat sendiri keindahan bumi Lombok 💞 . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Wah nie dah mcm kat europe nie, tapi tak perlu travel jauh2 di Phuket pun boleh 😁 . Tq ms irlina ❤️ #flywithflynn #phuket #thailand #pakejphuket #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutiphuket #pakejbajet #pakejpercutian #jalanphuket #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Kalau dekat Perth terkenal dgn Blue house, di Phuket pula The Pink house 😅🤭 . Tq ms irlina ❤️ #flywithflynn #phuket #thailand #pakejphuket #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutiphuket #pakejbajet #pakejpercutian #jalanphuket #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Bestnye dapat pegi holiday, asyik tgk org lain je up gambar 😉. Awak bile lagi ? . Tq ms irlina ❤️ #flywithflynn #phuket #thailand #pakejphuket #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutiphuket #pakejbajet #pakejpercutian #jalanphuket #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Best tgk gambar2 cust, tq for sharing 🤳😀. At least kami nampak yg anda happy 😍 . Tq ms irlina ❤️ #flywithflynn #phuket #thailand #pakejphuket #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutiphuket #pakejbajet #pakejpercutian #jalanphuket #bercutibersamakeluarga


0commentNormal

Next Page