#flywithflynn

Bandung sangat sesuai untuk family 👨‍👩‍👦‍👦 , itinerary kami dah upgrade bukan shopping je tau ♥️ . Tq ms suhaida❤️ #flywithflynn #bandung #indonesia #pakejbandung #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutibandung #pakejbajet #pakejpercutian #jalanbandung #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Rugi kalau tak ke Kawah Putih Bandung, Pemandangan di Kawah Putih Bandung ini memang rare tak jumpa dekat tempat lain. Kawah Putih merupakan sebuah danau yang terbentuk akibat letusan Gunung Patuha.😚 . Tq ms suhaida❤️ #flywithflynn #bandung #indonesia #pakejbandung #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutibandung #pakejbajet #pakejpercutian #jalanbandung #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Sesiapa yg suka nature , rileks2 krabi memang best, makanan halal pun banyak dekat Ao Nang street ♥️ . Tq ms sumathi❤️ #flywithflynn #krabi #thailand #pakejkrabu #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikrabi #pakejbajet #pakejpercutian #jalankrabi #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Siapa yang sampai ke Everland mesti excited tak kira budak2 atau dewasa 🤩 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Namsan Tower pada waktu malam, dekat sini lah yg ade love lock tue 🆗☑️. Selai. dari tue pemandangan kat sini sgt awesome 💞 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Siapa yg pernah jumpa Tour Leader kami nie? Havoc group kalau ayie jaga 😁 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Dekat sini banyak spot2 menarik utk bergambar, jom ikut kami nanti kami tunjuk 🤩🤩 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Gyeongbokgung, maksudnya "istana yg diberkati oleh syurga" telah dibina di tengah bandar Seoul 💞 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Time nie musim autumn, memang asik terdongak2 tgk pokok oren2, kuning2, merah2 kat atas 🤭 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #autumn #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Serius kalau pergi korea walaupun tempat yg sama tapi berlainan musim akan rasa feeling yg berbeza 😚✨ Time nie winter di Nami Island 💞 . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Gigih tour guide nak tangkapkan gambar cust. Effort betul 😅. Always the best for our cust ♥️ . Tq cust❤️ #flywithflynn #korea #bestseller #seoul #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Belajar cara buat kimbap, dah siap boleh terus makan. Kimbap membawa maksud nasi yg digulungkan bersama bahan-bahan lain seperti timun, telur, crabmeat etc di dalam kepingan seaweed. (Bap = nasi; kim = kepingan seaweed). 🍽️ . Tq cust❤️ #flywithflynn #bestseller #seoul #korea #pakejkorea #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutikorea #pakejbajet #pakejpercutian #jalankorea #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Jika anda malas utk berbasikal, boleh pusing Pulau Gili dengan kereta kuda 😚. . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Siapa nak kami buat video ajar cara posing masa travel? 🙋🤭. Kami pun banyak belajar dari cust sebenarnya 😍😍 . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Guys kami sgt reccomend explore Sendang Gile waterfall sbb sgt2 cantik 💖. Masa 1st time pergi siap nampak effect rainbow dekat air dia ,wahh 💦💫🌈. . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Siapa yg ade skill photography memang untung, boleh tangkap gambar2 yg rare 😉. Berapa like utk gambar nie ? ♥️ . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Pandai menenun adalah syarat wajib dipenuhi untuk menikah. menenun juga merupakan aktiviti harian kaum perempuan suku sasak selain bertani. 😚 . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Rumah Adat Sasak,merupakan rumah tradisional suku Sasak yang berada di Pulau Lombok. Rumah Adat Sasak terdapat dua jenis yakni Bale Tani dan Lumbung.  Bale Tani adalah bangunan yang dipergunakan sebagai tempat tinggal, dan Lumbung adalah bangunan yang biasa digunakan sebagai tempat menyimpan hasil padi 😁 . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Tahun lepas sebelum bencana gempa bumi yg melanda lombok, destinasi nie sgt2 trending. Ramai yg teruja nak pergi sbb nak lihat sendiri keindahan bumi Lombok 💞 . Tq cust❤️ #flywithflynn #lombok #indonesia #pakejlombok #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutilombok #pakejbajet #pakejpercutian #jalanlombok #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Wah nie dah mcm kat europe nie, tapi tak perlu travel jauh2 di Phuket pun boleh 😁 . Tq ms irlina ❤️ #flywithflynn #phuket #thailand #pakejphuket #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutiphuket #pakejbajet #pakejpercutian #jalanphuket #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Kalau dekat Perth terkenal dgn Blue house, di Phuket pula The Pink house 😅🤭 . Tq ms irlina ❤️ #flywithflynn #phuket #thailand #pakejphuket #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutiphuket #pakejbajet #pakejpercutian #jalanphuket #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Bestnye dapat pegi holiday, asyik tgk org lain je up gambar 😉. Awak bile lagi ? . Tq ms irlina ❤️ #flywithflynn #phuket #thailand #pakejphuket #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutiphuket #pakejbajet #pakejpercutian #jalanphuket #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Best tgk gambar2 cust, tq for sharing 🤳😀. At least kami nampak yg anda happy 😍 . Tq ms irlina ❤️ #flywithflynn #phuket #thailand #pakejphuket #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutiphuket #pakejbajet #pakejpercutian #jalanphuket #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Yang bestnye, driver kami akan bawa anda ke restoran halal. Tak perlu nak pusing2 buang masa ☑️💯 . Tq ms irlina ❤️ #flywithflynn #phuket #thailand #pakejphuket #holiday #travel #ootd #flynngoodholiday #pakejmesrakeluarga #cutiphuket #pakejbajet #pakejpercutian #jalanphuket #bercutibersamakeluarga


0💬Normal

Next Page