#klcc

LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT KHAS UTK BERAT 60KG KEATAS Saya tak diet! Saya tak jogging! Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) Saya cuma minum JUS PENCAIR LEMAK malam sebelum tidur ... ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? 3hari lost 2kg 1 minggu lost 7kg 1 bulan lost 20kg Komen SAYA NAK. untuk sy send rahsia ini. Boleh follow @kurus.slimmy Boleh follow @kurus.slimmy . #teamayu #deina#kurus #tipsihat #tamil #indian #testimonial #codampang #azamkurus #review #gemuk #singaporean #johorean #instafemes #igreview #klcc #deina #usahawanmuda #cantik #tipsihat #tipskurus #jubahsouq #kualalumpur #ampang #pandanindah #kl #ampang #klcc


0💬Normal

창덕궁 고궁 나들이 한복입고 왕비가 되었다 ~!! #창덕궁 #창경궁 #비원 #한복사진 #인물사진 #인생사진 #감성사진 #말레이시아 #쿠알라룸푸르#klcc


0💬Normal

1st time dpt bergambar dpn KLCC❤ #klcc #acahacahtourist #proudtobemalaysian #happytuesday


0💬Normal

Satu2 satu nya mamak yg ade jual masakan thai paling sedap!!! Nasi goreng kampung dia terbaik! Nasi goreng ikan maain pun sedap gila! Tomyam kaw dia buat kecurrr air liur!!! #throwback #food #foodporn #akendisini #akensanasini #potd #tuesday #weekday #menstyle #men #beard #goatee #likeforlike #like4like #igers #instagram #instagood #kualalumpur #pavilion #klcc #beautifulmalaysia


0💬Normal

Seriously can’t wait till Friday! 🔥🔥🔥Check out the previous post if you wanna win yourself a pair of tickets! . #Repost @dragonfly.kl ・・・ Here's a #throwback to @djchuckie lighting sh*zz up at @pazuzubeachclub 🔥🔥🔥 Don't miss this urban legend at KL's hottest club this Friday! We're gonna get down & dirty w/ the legend himself!!! 🥳 _ Friday Oct 25 9pm - late RM65 all night long + 1 drink Bottle/ table packages available! 🍷 For more info/ RSVN : +60126289876 _ #DragonflyKL #DFKL #kualalumpur #dragonflykualalumpur #klnightlife #party #nightlife #naza #klcc #dj #weekend #partyallnight #partyvibes #sensation #saturday #saturdaynight #tgif #openformat #commercial #top40s #trend #void #dope #youth #vibing #pazuzu #dirtydutch #djchuckie


1💬Normal

TNF WA|ST BAG ••HIGH COPY . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . ⭕PRE ORDER BASIS ⭕COD : PUTRA PERDANA, PUCHONG . ⭕www.wasap.my/60194523342 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


1💬Normal

#Repost @pemudahijrah.my • • • • • Jom anak-anak muda kita turun beramai-ramai ke Masjid Asy Syakirin KLCC pada 29 Oktober ni. . . Kemunculan yang dinanti-nantikan @habibalizaenalalhamid dan Ustaz @hanan_attaki dalam program Trend Dakwah Alaf baru. . . Jumpa anda di sana!! . . #pemudahijrah #pemudahijrahmalaysia #hijrah #trenddakwahalafbaru #dakwahanakmuda #anakmudamalaysia #bangkitanakmuda #klcc #masjidassyakirin


1💬Normal

wah cantik kan? 🥰2 Lipmatte hanya RM45 ?? Ya 2 warna Lipmatte hanya RM45 sahaja tau.. BOOM Lipmatte yang baru di pasaran ni hanya RM45 untuk dua warna .. pilih nude / bold !! Berbaloi tak 2 warna RM45 ya sangat2 kan!! Beli lipmatte limited edition boleh menang lucky draw cincin emas 🥰Jom dapatkan..kalau berminat boleh PM whatsapp di bawah ya http://www.wasap.my/60192327062/BOOMLipmatte Boom lipmatte ready stock✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨rm45 shj ✨ ✨ high quality #boomlipmatte #boomlipmattecheras lipmattemurah #ampang #sayajualkosmetik #trusted #trustedseller #original #kualalumpur #sayajualmurah #luckydrawemas #boomlipmattesabah #boomlipmattesarawak kosmetikoriginal #kosmetikmurah makeup quality #onlineshop #langkawi #klcc #gopro #likeforlike #tiktok #likeforlikes #muamalaysia #l4l #igshopmalaysia #instagram #instagood #cosmetic Untuk belian pls screenshot dan whatapps 📱0192327062


0💬Normal

wah cantik kan? 🥰2 Lipmatte hanya RM45 ?? Ya 2 warna Lipmatte hanya RM45 sahaja tau.. BOOM Lipmatte yang baru di pasaran ni hanya RM45 untuk dua warna .. pilih nude / bold !! Berbaloi tak 2 warna RM45 ya sangat2 kan!! Beli lipmatte limited edition boleh menang lucky draw cincin emas 🥰Jom dapatkan..kalau berminat boleh PM whatsapp di bawah ya http://www.wasap.my/60192327062/BOOMLipmatte Boom lipmatte ready stock✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨rm45 shj ✨ ✨ high quality #boomlipmatte #boomlipmattecheras lipmattemurah #ampang #sayajualkosmetik #trusted #trustedseller #original #kualalumpur #sayajualmurah #luckydrawemas #boomlipmattesabah #boomlipmattesarawak kosmetikoriginal #kosmetikmurah makeup quality #onlineshop #langkawi #klcc #gopro #likeforlike #tiktok #likeforlikes #muamalaysia #l4l #igshopmalaysia #instagram #instagood #cosmetic Untuk belian pls screenshot dan whatapps 📱0192327062


0💬Normal

My new project 🤩 coming soon Jom jalan2 with Aura Kasih and KAG travel..✈️ Will update you guys soon on Amazing trip around the world✈️😎 Don’t miss the news ya.. 😎✈️💯 #Repost @kagtravel with @make_repost ・・・ 🔊🔊We have our biggest project ever in history soon! . 🤝Greatest collaboration-invention with the local notable celebrity, @ezlynnariffin . . 🚀🚀Our project will launch soon. Sooooooo, STAY TUNED gais! . 📲We will keep everything posted on our social medias. DON’T MISS OUT THIS OPPORTUNITY! . 🧐Any inquiry, we are just a call/text away! . 🤳🏻Be sure to check our IG/FB daily! . #️⃣KAGEzlynnTour . . . . . #KAGEzlynnTour #projectKAG #bigproject #comingsoon #KAGTravel #PeoplesChoice #AcrossContinents #asia #ocenia #africa #america #antartica #europe #middleeast #MY #MalaysiaKL #KUL #KualaLumpurCity #KLCC #petronas #TRX #PNB118 #KLTower #kedah #penang #malacca #perlis #perak #NSembilan


0💬Normal

My new project 🤩 coming soon Jom jalan2 with Aura Kasih and KAG travel..✈️ Will update you guys soon on Amazing trip around the world✈️😎 Don’t miss the news ya.. 😎✈️💯 #Repost @kagtravel with @make_repost ・・・ 🔊🔊We have our biggest project ever in history soon! . 🤝Greatest collaboration-invention with the local notable celebrity, @ezlynnariffin . . 🚀🚀Our project will launch soon. Sooooooo, STAY TUNED gais! . 📲We will keep everything posted on our social medias. DON’T MISS OUT THIS OPPORTUNITY! . 🧐Any inquiry, we are just a call/text away! . 🤳🏻Be sure to check our IG/FB daily! . #️⃣KAGEzlynnTour . . . . . #KAGEzlynnTour #projectKAG #bigproject #comingsoon #KAGTravel #PeoplesChoice #AcrossContinents #asia #ocenia #africa #america #antartica #europe #middleeast #MY #MalaysiaKL #KUL #KualaLumpurCity #KLCC #petronas #TRX #PNB118 #KLTower #kedah #penang #malacca #perlis #perak #NSembilan


0💬Normal

wah cantik kan? 🥰2 Lipmatte hanya RM45 ?? Ya 2 warna Lipmatte hanya RM45 sahaja tau.. BOOM Lipmatte yang baru di pasaran ni hanya RM45 untuk dua warna .. pilih nude / bold !! Berbaloi tak 2 warna RM45 ya sangat2 kan!! Beli lipmatte limited edition boleh menang lucky draw cincin emas 🥰Jom dapatkan..kalau berminat boleh PM whatsapp di bawah ya http://www.wasap.my/60192327062/BOOMLipmatte Boom lipmatte ready stock✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨rm45 shj ✨ ✨ high quality #boomlipmatte #boomlipmattecheras lipmattemurah #ampang #sayajualkosmetik #trusted #trustedseller #original #kualalumpur #sayajualmurah #luckydrawemas #boomlipmattesabah #boomlipmattesarawak kosmetikoriginal #kosmetikmurah makeup quality #onlineshop #langkawi #klcc #gopro #likeforlike #tiktok #likeforlikes #muamalaysia #l4l #igshopmalaysia #instagram #instagood #cosmetic Untuk belian pls screenshot dan whatapps 📱0192327062


0💬Normal

Two Asian kids in 2015🇰🇷🇲🇾 우리 말레이시아 힙스터였지 ㅎㅎㅎㅎㅎㅎ (Bgm -오빠차🚘 with Eddie Mo) . . . . . . . #malaysia #korean #klcc #petronas #selamatpagi #twins towers #suria #zouk #hipster #asian #followforfollowback #f4f #likeforlikes #likes #お洒落さんと繋がりたい な #いいね返し


0💬Normal

🔊🔊We have our biggest project ever in history soon! . 🤝Greatest collaboration-invention with the local notable celebrity, @ezlynnariffin . . 🚀🚀Our project will launch soon. Sooooooo, STAY TUNED gais! . 📲We will keep everything posted on our social medias. DON’T MISS OUT THIS OPPORTUNITY! . 🧐Any inquiry, we are just a call/text away! . 🤳🏻Be sure to check our IG/FB daily! . #️⃣KAGEzlynnTour . . . . . #KAGEzlynnTour #projectKAG #bigproject #comingsoon #KAGTravel #PeoplesChoice #AcrossContinents #asia #ocenia #africa #america #antartica #europe #middleeast #MY #MalaysiaKL #KUL #KualaLumpurCity #KLCC #petronas #TRX #PNB118 #KLTower #kedah #penang #malacca #perlis #perak #NSembilan #Johore


1💬Normal

wah cantik kan? 🥰2 Lipmatte hanya RM45 ?? Ya 2 warna Lipmatte hanya RM45 sahaja tau.. BOOM Lipmatte yang baru di pasaran ni hanya RM45 untuk dua warna .. pilih nude / bold !! Berbaloi tak 2 warna RM45 ya sangat2 kan!! Beli lipmatte limited edition boleh menang lucky draw cincin emas 🥰Jom dapatkan..kalau berminat boleh PM whatsapp di bawah ya http://www.wasap.my/60192327062/BOOMLipmatte Boom lipmatte ready stock✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨rm45 shj ✨ ✨ high quality #boomlipmatte #boomlipmattecheras lipmattemurah #ampang #sayajualkosmetik #trusted #trustedseller #original #kualalumpur #sayajualmurah #luckydrawemas #boomlipmattesabah #boomlipmattesarawak kosmetikoriginal #kosmetikmurah makeup quality #onlineshop #langkawi #klcc #gopro #likeforlike #tiktok #likeforlikes #muamalaysia #l4l #igshopmalaysia #instagram #instagood #cosmetic Untuk belian pls screenshot dan whatapps 📱0192327062


0💬Normal

wah cantik kan? 🥰2 Lipmatte hanya RM45 ?? Ya 2 warna Lipmatte hanya RM45 sahaja tau.. BOOM Lipmatte yang baru di pasaran ni hanya RM45 untuk dua warna .. pilih nude / bold !! Berbaloi tak 2 warna RM45 ya sangat2 kan!! Beli lipmatte limited edition boleh menang lucky draw cincin emas 🥰Jom dapatkan..kalau berminat boleh PM whatsapp di bawah ya http://www.wasap.my/60192327062/BOOMLipmatte Boom lipmatte ready stock✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨rm45 shj ✨ ✨ high quality #boomlipmatte #boomlipmattecheras lipmattemurah #ampang #sayajualkosmetik #trusted #trustedseller #original #kualalumpur #sayajualmurah #luckydrawemas #boomlipmattesabah #boomlipmattesarawak kosmetikoriginal #kosmetikmurah makeup quality #onlineshop #langkawi #klcc #gopro #likeforlike #tiktok #likeforlikes #muamalaysia #l4l #igshopmalaysia #instagram #instagood #cosmetic Untuk belian pls screenshot dan whatapps 📱0192327062


0💬Normal

[TGV Home of the Heroes] Kamen Rider Zi-O: Over Quartzer one last time this weekend only at #TGVCinemas ! It's your CHANCE to watch at these selected TGV locations:TGV 1 Utama TGV KLCC TGV Sunway Pyramid TGV SetiaWalk TGV Bukit Tinggi TGV Kinta City TGV 1st Avenue TGV Tebrau TGV Vivacity TGV Wangsa Walk #kamenridermovie #kamenriderzio #kamenriderziooverquartzer #overquartzer #1utama #petalingjaya #suriaklcc #klcc #sunwaypyramid #subangjaya #setiawalk #puchong #bukittingi #portklang #kintacity #ipoh #1stavenue #georgetown #tebrau #johorbahru #vivacity #kuchingsarawak #wangsawalk #kualalumpurmalaysia


0💬Normal

Thumbs up if you 𝘥𝘦𝘧𝘪𝘯𝘪𝘵𝘦𝘭𝘺 𝘥𝘪𝘥𝘯’𝘵 fart in the pool 😝! #kualalumpurcityskyline #whatbubbles . . #thewaterwaspuresaltyafterit #malaysia #klcc #kualalumpur #infinitypool #thumbsup #petronastowers #klccskyline #asia #irishabroad #solo travel #asia


2💬Normal

wah cantik kan? 🥰2 Lipmatte hanya RM45 ?? Ya 2 warna Lipmatte hanya RM45 sahaja tau.. BOOM Lipmatte yang baru di pasaran ni hanya RM45 untuk dua warna .. pilih nude / bold !! Berbaloi tak 2 warna RM45 ya sangat2 kan!! Beli lipmatte limited edition boleh menang lucky draw cincin emas 🥰Jom dapatkan..kalau berminat boleh PM whatsapp di bawah ya http://www.wasap.my/60192327062/BOOMLipmatte Boom lipmatte ready stock✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨rm45 shj ✨ ✨ high quality #boomlipmatte #boomlipmattecheras lipmattemurah #ampang #sayajualkosmetik #trusted #trustedseller #original #kualalumpur #sayajualmurah #luckydrawemas #boomlipmattesabah #boomlipmattesarawak kosmetikoriginal #kosmetikmurah makeup quality #onlineshop #langkawi #klcc #gopro #likeforlike #tiktok #likeforlikes #muamalaysia #l4l #igshopmalaysia #instagram #instagood #cosmetic Untuk belian pls screenshot dan whatapps 📱0192327062


0💬Normal

ANTARA SEBAB KENAPA BERAT SUSAH NAK TURUN❗️❗️❗️ . . . 1) TIDAK PANTAU APA YANG KITA MAKAN. Kepekaan memainkan peranan yang sangat penting jika anda mahu kurangkan berat badan. Ramai orang yang kurang pedulikan apa yang mereka makan. . 2) MASIH MENGAMBIL GULA. Minuman yang bergula merupakan salah satu bahan yang menyumbang kepada penambahan lemak dalam badan. . 3) TIDAK MENDAPAT TIDUR YANG CUKUP. Tidur yang mencukupi memainkan peranan yang penting kepada perkembangan fizikal dan mental, tidak lupa kepada berat anda. . 4) TIDAK MINUM AIR MASAK. Minum air masak dengan cukup boleh membantu anda mengurangkan berat badan . Semoga bermanfaat ❤️ . . #teamwawamasyuk #humairapureherbs #freecod #ampang #klcc #detoks #kuruscepat #ctdk #neelofa #noradanish #bakarlemak #setberpantang #tudunglabuh #tudunginstant #tipskurus #jomkurus #jomsihat #nakkuruscepat #nakkurus #supplementkurus #produkviral #bajuplussize #awetmuda #kulitbersih #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #parutjerawat #jeragat


0💬Normal

KENAPA BERAT NAIK KETIKA PERIOD⁉️ . . Betul ke berat badan akan naik semasa period ataupun ianya mitos semata? Ye, mmg betul dan terjadi dkt kebanyakan perempuan. Mcm mana berat boleh naik ye? . 💦Takungan air (water retention) Kebiasaannya berat bertambah di sebabkan takungan air dalam badan. Jangan risau, benda ni normal disebabkan perubahan hormon semasa period. Wanita menyimpan lebihan air di bahagian tertentu seperti di lengan dan perut. . 💦Kembung perut (bloating) Pengumpulan gas di dalam usus adalah penyebab kembung perut semasa period. Ianya di sebabkan perubahan dalam badan dan di sebabkan tidak aktif sebelum dan semasa haid. Ia juga boleh terjadi akibat sembelit yang kebiasaannya terjadi semasa kitaran haid. . 💦Nafsu makan Ini selalunya terjadi kepada wanita yang mengalami PMS (premenstrual syndrome). Keinginan untuk makan akan meningkat dan mungkin akan melebihi jumlah kalori yang diperlukan dalam badan terutamanya apabila mengalami pendarahan yang banyak. . 💦Kekurangan gula dalam darah. Tahap Magnesium berkurang ketika haid dan ini menyebabkan penghasilan insulin menjadi rendah. Wanita semasa haid lebih mudah mengalami kekurangan gula dalam darah. Jadi, badan secara automatik akan mewujudkan nafsu makan yang tinggi untuk mengembalikan tahap gula dalam darah yang normal. . Haa lagi satu tak payahlah timbang berat time period nanti makin stress sebab biasanya berat naik 1-3kg 😆 . SEMOGA BERMANFAAT. TAGGED KAWAN-KAWAN KORANG ❤️ . . #teamwawamasyuk #humairapureherbs #freecod #ampang #klcc #detoks #kuruscepat #ctdk #neelofa #noradanish #bakarlemak #setberpantang #tudunglabuh #tudunginstant #tipskurus #jomkurus #jomsihat #nakkuruscepat #nakkurus #supplementkurus #produkviral #bajuplussize #awetmuda #kulitbersih #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #parutjerawat #jeragat


0💬Normal

FUNGSI UTAMA HUMAIRAPUREHERBS ⁉️ . . ✅ Detoks ✅ Burn fats ✅ Kawal selera makan ✅ Memberi tenaga dan mengenyangkan ✅ Merawat masalah dalaman wanita seperti haid tak teratur, senggugut, keputihan dan sebagainya . . Ada tak kawan-kawan atau keluarga korang yg ada masalah macam ni? Cuba tagged sikit. Kot boleh membantu masalah mereka kan? In shaa Allah😍👇 . . #teamwawamasyuk #humairapureherbs #freecod #ampang #klcc #detoks #kuruscepat #ctdk #neelofa #noradanish #bakarlemak #setberpantang #tipskurus #jomkurus #jomsihat #nakkuruscepat #nakkurus #supplementkurus #produkviral #bajuplussize


0💬Normal

URGENT SALE!!! @202 DC Low density & family friendly penthouse at prime location for sale Asking price RM4mil (negotiable) 🔑viewing by appointment 🔑Freehold 🔑Partly furnished 🔑Private lift 🔑Private pool 🔑Mature private garden 🔑Private parking 📲 03-26938380 012-2363065 Linda (REN09433) #houseforsale #penthouse #urgent #goodoffer #malaysiaproperty #primelocation #klcc #jalanampang #valuetobuy #investment #wellkept


0💬Normal

WOW JUMBO SALE DATANG LAGI...KALI NI LEBIH MENARIK‼️LEBIH BYK PILIHAN‼️ . 🌀SALE BERMULA : 24/10-3/11/2019; 🌀ITEM TERPILIH ADA SERVICE CHARGE ❌NO URGENT REQUEST ; ✔️ORDER CONFIRMED WITH PAYMENT ONLY 💰( PREFERS INSTANT TRANSFER⚡️); 📝SILA BACA CAPTION SEBELUM ORDER 📍; . . Nak order: . 📲📲📲+6017-3547616; 📲📲📲+6017-3547616; 📲📲📲+6017-3547616; . 💡Nak order? Screenshot dan tanda ✔️kan item yg sis nak.. mudah sgt . (All items dr butik Ariani .Only ORIGINAL ITEMS SOLD.💯) . 💡Order valid only with payment. Postage strictly on MONDAY, WEDNESDAY & FRIDAY ( unless stated) . 💡NO FUSSY BUYER. NO BACK OUT BUYER. NO JOY BUYER. Atau Yg sewaktu dgn nya 😁 . 💡NO EXCHANGE & NO REFUND. . 💯% @galeriariani 💋; . #theflorescenceariani #ariani #galeriariani #arianilovers #psariani #psarianivogue #mirafilzah #bawal #square #psarianivoguefeedback #theblurredlinesduck #psarianirtw #kualalumpur #singapore #brunei #klcc #pavilion #shawl #shawlmurah #sayajual #sayajualtudung #tudungraya2019 #tudungraya #tudung #arianishoppingspree19 #arianijumbosale2019


1💬Normal

ВРЕМЯ ДЛЯ КИНО🎥 . Я уже говорила, что мы с мужем сериальщики😅Да, и хорошее кино мы тоже безумно любим🎥Хлебом не корми, да дай нам что-нибудь посмотреть 😄 Хотя, в последнее время, стало все труднее найти фильм, потому что мы уже все посмотрели, такое ощущение 😂 Мои самые любимые жанры это триллеры и катастрофы🤪Ну а вообще смотрим абсолютно разные ☺️ Ловите несколько фильмов, которые понравились нам за последнее время: 🔸Невидимый гость 🔸Во власти стихии 🔸Пассажир 🔸Отель Мумбаи 🔸Красивый, плохой, злой 🔸Полночное солнце 🔸Исходный код Делитесь своими любимчиками в комментариях, давайте будем полезны друг другу 🥰


2💬Normal

*New Arrival -Vest trainer size S-6XL!!!! *MUAT SAMPAI 110KG!!!!! . All is ready stock, delivery within 1-2days. . Colour : Black, Cream Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL . MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT MERAMPINGKAN PINGGANG . Specifications ▶6 lapis cangkuk, boleh laras lebih ketat dan selesa ▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang ▶Membantu postur dan penampilan ▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa ▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress... ▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit . SESUAI UNTUK 1. yang mempunyai masalah perut buncit dan punggung 'jatuh' 2. yang tak nak pakai korset / bengkung 3. yang baru nak belajar pakai korset / bengkung 4. yang agak malas nak pakai girdle / korset 5. ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tak nak bagi nampak perut . #kualalumpur #makeuppengantin #astro #tudungraya #tudungruffle #kotabelud #kinabalu #alhaalfa #kinabatangan #kotakinabalu #muaperak #kelantan #ganu #makeupkelantan #kualalumpurwedding #klcc #melaka #serawak #igersmalaysia #jomkurus #bengkungmalaysia #alhaalfa #putrajaya #alamanda #bajuplussize #bajupengantin #kualalumpur #instaseller #bridesmaids #instaseleb #makananmalaysia #brunei


0💬Normal

Plaid Blazer & Trousers made from heavy-weight linen fabric. Something a bit more appropriate for colder season.


1💬Normal

Promo Lipmatte Birthday Edition masih lagi ada taw korang🤩 . 1 set ni harganya cuma RM49 sahaja❗❗❗ . Dah tu dapat 3 lipmatte plak tu dengan 3 colour lipmatte yang berbeza.. wwaahh..nice kan? . Kalau korang x grab sekarang...rugi sangat²...sebab nya..harga asal set ni RM79 tuuhh.. korang boleh jimat lagi RM30. . Stok Lipmatte Birthday Edition ni terhad ya sayang²..HQ cuma keluarkan 10,000 set sahaja. So kalau korang x grab sekarang, HQ xkan restock lagi taw korang...hihi.. . Korang yang tgh baca ni...jangan tunggu lama² taw..nanti stok habis..korng juga yang menyesal😜 Dekat HQ dah licin teruk taw..agent² dan stokis² kaut habis dah... Whatsapp Atin segera!!! . 013 451 2149 013 451 2149 013 451 2149 (klik link di bio) . Free cod Bangi, UKM, UPM, UNITEN, GMI . @obsess.cosmetics @obsess.beautyfam @obsess.beautybae . Feedback Treatment Cushion Foundation😍 . Muka terus glowing + flawless gituuhh. Tutup semua parut taw...sebab TCF ni full coverage. Pakai nipis² pun dah boleh cover semua taw. . Macam mana nak dapatkannya? Korang boleh whatsapp Atin cepat² atau dm Atin terus pun boleh😘 . 013 451 2149 013 451 2149 013 451 2149 (klik link di bio) . @obsess.cosmetics @obsess.beautyfam @obsess.beautybae . #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticscod #klcc #obsesscosmeticskl #dewiremaja2018 #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #bazarpaknil #obsesswave #obsessbandarbarubangi #obsessbalakong #obsessbangi #obsessupm #obsessukm #obsessuniten #obsesscosmetics #obsesswave #husnaWOLVES #agentobsessbangi #iamfounder #agentobsessputrajaya #agentobsessukm #agentobsessupm #indonesia #brunei #thailand


0💬Normal

. We need good looking female/male talents for our upcoming Ad. Walk-in casting now till 31st October! Walk-in between 11am-7pm. #malaysia #malaysiantalent #modelmalaysia #selangor #selangorphotographer #petalingjaya #visitmalaysia #klangvalley #castingiklan #kualalumpur #makeupkl #johor #johorbahru #klcc


0💬Normal

Brownies Combo -salted caramel, nutella, peanut butter. Or you can choose to have just a topping or maybe two for youe brownies. Whatsapp me by clicking the link www.wasap.my/60192092907/syasucre or click link at bio. #browniescombo #syasucre #browniesampang #ampang #cheras #klcc #kualalumpur #gombak #sayajual


1💬Normal

Bunga Peonies... Kondisi Pre-owned tiada retak atau sumpik... RM80.00 semuanya... WA 0193066199... #antik #antique #vintage #koleksilama #pingganmangkuklama #shahalam #petalingjaya #pwtc #petronas #kualalumpur #klcc #klsentral #plazasentral #putrajaya #cyberjaya #terengganu #kelantan #kafe #cafe #damansara


0💬Normal

Hanya RM100 je you! Dapat Ambassador Starter Kit + 2 Boxes Jamu TunTeja Ambassador Starter Kit : - mini ginseng herbal soap - mini herbal feminine wash - 1 pack trial jtt (3 sachet) 2 Boxes Jamu TunTeja : 30 sachets (np : RM176) Automatik jadi Ambassador Jamu TunTeja dan boleh dapatkan semua produk Jamu TunTeja dengan harga ejen. Berminat? Cepat-cepat DM atau WhatsApp +60172799930 (klik link pada bio) #jamutunteja #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejaselangor #jamutuntejakl #ambassadorjamutunteja #jttambassador #agentwanted #agentneeded #jimat #murah #jttpromo #jttmurah #jamusedap #premiumquality #kajang #bangi #kl #selangor #klcc #pavilion #mytown #ikeacheras #energybooster #intimatehealth #healthyskin


0💬Normal

Feedback Treatment Cushion Foundation😍 . Muka terus glowing + flawless gituuhh. Tutup semua parut taw...sebab TCF ni full coverage. Pakai nipis² pun dah boleh cover semua taw. . Macam mana nak dapatkannya? Korang boleh whatsapp Atin cepat² atau dm Atin terus pun boleh😘 . 013 451 2149 013 451 2149 013 451 2149 (klik link di bio) . @obsess.cosmetics @obsess.beautyfam @obsess.beautybae . #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticscod #klcc #obsesscosmeticskl #dewiremaja2018 #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticsshahalam #obsesscosmeticsselangor #bazarpaknil #obsesswave #obsessbandarbarubangi #obsessbalakong #obsessbangi #obsessupm #obsessukm #obsessuniten #obsesscosmetics #obsesswave #husnaWOLVES #agentobsessbangi #iamfounder #agentobsessputrajaya #agentobsessukm #agentobsessupm #indonesia #brunei #thailand


0💬Normal

Bunga Sabun.. 6 biji Cawan.. 2 Keping Piring.. Kondisi Pre-owned tiada retak atau sumpik... RM65.00 semuanya.. WA 0193066199 #antik #antique #vintage #cawan #koleksilama #pingganmangkuklama #bungasabun #kualalumpur #klcc #klsentral #putrajaya #cyberjaya #shahalam #petronas #petalingjaya #kafe #cafe


0💬Normal

#klcc so much love 😍 •• ••••agajjarυgѕ™ One oғ Norтн Aғrιca’ѕ largeѕт online Tєχтιℓєѕ & Reтaιlerѕ oғ Moroccan rυgѕ ιn Handмade. Phone Number: +212 6 53 38 42 62 (Whatssap me) Instagram: https://www.instagram.com/agajjarugs/ facebook: https://web.facebook.com/agajjarugs/ Pinterest: https://www.pinterest.com/agajjarugs/ • • • • • • • • • • • #moroccanvintagerugs #moroccanrug #tapismarocain #interiorinspo #interiorinspirations #pursuepretty #howtodraw #sodomino #agajjarugs #ihavethisthingwithrugs #modernboho #modernbohemian #designsponge #interiordesigninspo #mypinterest #designersoninstagram #designers #rugshop #vintageruglove #thisiswhyithriftshopeveryday #interior #azilalrug #benimguild #design #designersareesusa #moroccanrugs


0💬Normal

There is nothing more resilent than young men aged 24+++ who are asked when to get married.. 🙇‍♂️🙈😜 #klcc #twintower #malaysia #ngaprak


2💬Normal

🎙LAIN MCM PERSEMBAHAN LAGU HUKUM KARMA VERSI LIVE BRADER NI....BUKAN KALENG-KALENG NI. ABANG NK NYANYI KE NAK BERGADUH NI? . . . Korang stress dalam jem kan?ni lagu nk bg korang layan dlm jem..kot boleh headbanging mcm brader ni ke.haha😅😅😅 . . Sapa2 yg lalu jalan Ampang..stuck dkt jem tu...sementara nk redah jem tu...klau rasa2 nk hensem...nk kcak..nk stailo mailo ..meh la singgah tpt kami @triobarbershop (boleh waze pasaraya hock choon/trio barber/ victoria station jalan ampang) . Lepas pkul 7pm ikut tangga besi sebelah kedai buah tu.Kami ada sampai kul 9pm setiap hari.. . . #hukumkarma #wings #kumpulanwings #kamixramai #onxon #bukankalengkaleng #bukanbiasabiasa #viral #artist #viralmalaysia #penyanyi #penyanyimalaysia #penyanyimeletop #malaysia #klcc #jalandamai #jalanampang #ampanghilir #jalanuthant


0💬Normal

Common issues that our Physios encounter day in and out. You are not alone. Get the right treatment and know-how in the maintenance work to put your health back on track. 1. Back Pain 2. Knee Pain 3. Headaches 4. Neck Pain 5. Shoulder Pain 6. Sports Injuries . Schedule an assessment today: http://bit.ly/33ODEXF-Physio-Appointment . Our Location: Publika | KLCC Suites . What to expect : A full PMAT assessment | Knowing the cause and understand your body better | Treatment | Maintenance know-how #KLCC #KualaLumpur #Publika #Physiotherapy #Hartamas #BackPain


0💬Normal

. Nak order?boleh COD.Jom order dgn agent2 kami.Stock limited!! 1botol RM15 . 📱Tasha 0177313160 . #agentjustemukunci #jamupure #homemadejamu #jamuaslitradisional #juskunyit #homemade #asli #tradisional #melawati #ampang #setiawangsa #wangasamaju #ukayperdana #klcc


0💬Normal

Pergghhh... Dah la bergaya, trendy, functions pun best gilerrr... iPhone 11 Pro Max..!! Bayar #ansuranbulanan jer.. Tak susah2 kumpul duit bayar penuh.. . . Paling best beli dgn kami, tak payah tunggu lepas habis bayar untuk dapat sebarang gajet..🕺💃👍🏻 . . Nak CAMERA, GOPRO, NINTENDO Switch, SMARTPHONE, SMARTWATCH, DRONE, LAPTOP, TV & gajet lain pun boleh.. Klik je kat IG @gajet_ansuran_bulanan . . ⚠️ SYARAT KELAYAKAN UTAMA: 🔴 SEDANG BEKERJA (1 tahun ke atas di syarikat terkini) 🔴 18 TAHUN ke atas . ❌ STUDENT tak boleh mohon ❌ . . Kami #trustedseller.. tak perlu risau. Jemput datang kedai! . . ❌ (TIADA) DEPOSIT ❌ (TIADA) CAJ PERMOHONAN . ✔ 💯 BARU ✔ 💯 ORI..!! 😍👍🏻 . . . 📱 WHATSAPP: ▪ 0182280456 ▪ 0182280456 ▪ 0182280456 . http://gajetbayaransuran.wasap.my/ . (ATAU.. Klik je link kat profile ☝️ utk terus wasap) . . ➡🚶‍♂️Walk-in ke kedai kami. Nak SPECIAL, jumpa ☆•••HASNUL•••☆ 😁 . Mon-Fri: 0900 - 1730 Waze : ukhwah computer / medan tuanku . . . . #iphone11promax #iphone11pro #iphone11 #iphonemalaysia #applemalaysia #applewatch #ps4malaysia #playstation4 #fifa20 #fifamalaysia #gamersmalaysia #bayaransuran #ikeamalaysia #pubgmalaysia #lelakimuyangdulu #tv3malaysia #akasiatv3 #dramasangat #malaywedding #hantarankawin #macbookmalaysia #klcc #caseiphone #mirafilzah #hantarankahwin


1💬Normal

Check out with our new Facebook page @qianjupropertymanagement are still working on it . We will keep posted sharing on property information#kualalumpur#property#fraserbuisnesspark#jalanampang#klcc


0💬Normal

Alhamdulillah JERAGAT semakin pudar bila konsisten apply AINAA. Tapi satu je tips JANGAN SESEKALI SKIP SUNSCREEN☝🏻😅 . Sebab bila kita MALAS pakai SUNSCREEN , haa masa tu la macam2 masalah kulit akan timbul . And untuk sesiapa yang ada masalah JERAGAT, kalau yang masih minor insyaallah boleh pudar dengan AINAA. Macam pengguna ni dia dah pakai hampir 8 BOTOL AINAA😱 . Tapi kalau yang dah terlalu teruk tu, minta jumpa pakar dan dapatkan nasihat daripada pakar ye . #nsateamarchi #ainaacosmetics #ainaabeauty #ainaaserumsriiskandar #ainaaserumklcc #ainaaserumkl #ainaaserumpandanindah #ainaaserumutmkl #ainaaserumsemarak #ainaaserumwangsawalk #ainaaserumsetapak #ainaacleanser #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor #ainaamakeuppallete #ainaamakeuppalatekl #cheras #klcc #pavilionkl #sephora #lot10 #ampangpoint #menaracelcomkl #jalansemarakkl #mindef #residensigurneymasdatokeramat


0💬Normal

这是一家通往幸福的民宿。🌹 踏进Wake Up In Homestay最新上线的幸福系列民宿里,您将体验到获得幸福的不二法则:幸福,没有捷径,只有经营。 💑情侣们、夫妻们,你们多久没有来一场仪式感满满的甜蜜约会了? 👪父母们,你们多久没有过一个浪漫惬意的二人世界了? 👭闺蜜们,多久没和姐妹们在幸福感满满的环境下彻夜聊着你们永远也聊不完的话题呢? 不管你是情侣、夫妻还是闺蜜,赶快来我们的幸福系列民宿找回你们的幸福吧!🌹 民宿详情: 😍距离KLCC约7分钟车程 😍露天无边际泳池:欣赏双峰塔,吉隆坡塔和俯瞰全吉隆坡美景 😍公寓咖啡厅:自助式早餐 🏡可容纳高达3人 🏡齐全的基本设施,包括:免费WIFI,冷气,牙刷&牙膏,沐浴露,洗发精,护发素,毛巾,大马力吹风机,饮料&零食,餐具,冰箱,微波炉。 更多详情或订房,请游览以下网址: 1. 幸福一号:https://abnb.me/ktEsPLpJV0 2. 幸福二号:https://abnb.me/Yjk1MyiLV0 3. 幸福三号:https://abnb.me/HNOTQapqU0 4. 幸福五号:https://abnb.me/7BTv0SmCU0 ☎如果您打算带着家人们一起来体验幸福,我们也提供4-6人的住宿,详情请联系我们:WhatsApp 011-5508390 或 PM Wake Up in Homestay Kuala Lumpur 吉隆坡民宿 #airbnbkualalumpur #airbnbkl #romanticairbnbkualalumpur #romanticairbnbkl #airbnbklcc #romanticairbnbklcc #homestaykualalumpur #homestaykl #romantichomestaykualalumpur #romantichomestaykl #homestayklcc #romantichomestayklcc #romanticsuitekualalumpur #romanticsuitekl #romanticsuiteklcc #vacationkl #vacationkualalumpur #vacationklcc #klcc #kualalumpur #kl #romance #romantic #shortgetaway #romanticshortgetaway #romanticstaycation #staycation #infinitypool


0💬Normal

Lost in Kuala Lumpur #kualalumpur #kltower #klcc


0💬Normal

TNF WA|ST BAG ••HIGH COPY . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . ⭕PRE ORDER BASIS ⭕COD : PUTRA PERDANA, PUCHONG . ⭕www.wasap.my/60194523342 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


1💬Normal

🌵JELITA EXCLUSIVE🌵 . Material : Platinum Pearl Skin . . 🔗 Cutting Kurung Moden 🔗 Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok 🔗 Tak Fit (cutting Loose) 🔗 Wudhuk Friendly (Tangan Baju Mudah Diselak) 🔗Dihiasi Sarat  dgn Perincian Eyelash Lace 3D dilengan bersama Campuran Pearl Beads 🔗 Kain Duyung 🔗 Pinggang Getah Kiri & Kanan 🔗 Zip Sebelah Kiri 🔗 Terdapat Saiz S, M, L, XL, 2XL 🔗 Baju Ready Stock . .___________________ ⚜️Terdapat 14 pilihan warna JELITA EXCLUSIVE 🔹Royal Blue 🔹Emerald Green 🔹Maroon 🔹Red Chili 🔹Black 🔹Lilac 🔹Navy Blue 🔹Mustard 🔹Turqoise 🔹Pink Belacan 🔹Kelabu 🔹Dark Teal 🔹Pink Rose 🔹Peach Salmon . P/S : 📍CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM SAIZ YANG ANDA MAHU KEHABISAN! 📍ADA SEDIKIT PERBEZAAN 5% HINGGA 10% DARI WARNA ASAL ATAS FAKTOR PERCAHAYAAN.. 📍SILA UKUR DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN!!! . 🔵HARGA🔵 RM110 SM / RM115 SS 🚚🚚 FREE POSTAGE . Whatsapp 014-3919537 #putrajaya #kualalumpur #klcc #cyberjaya #shahalam #petalingjaya #bangi #kuantan #ryanazcollection #kotabharu #alorsetar #alorgajah #ipoh #johorbahru #seremban #pulaupinang #arau #kuching #uitm #politeknik #ums #kolejkomuniti #uthm #unisza #uiam #unisel #umk #unimap #upsi #terapiinstagram


0💬Normal

Interested to explore and be part of the scientific community in paving the road for innovation ? Participate and ‘Meet The Future’ by attending one of the biggest festival of the year in #KualaLumpur from 1-3 November 2019 at Petrosains, KLCC, and Esplanade, KLCC Park. . 🧪 🧫 🧬 . The Petrosains Science Festival is the largest annual science festival in Malaysia to make science a celebrated culture in the nation. Enjoy a one-stop futuristic festival packed with immersive and interactive learning experiences, creative workshops & funky celebrity performances. #DorsettDiscoveries #DorsettKualaLumpur #DorsettHotels #VisitMalaysia2020 #SayangiMalaysiaku #Petrosainsfest #KLCC #PetronasTowers #ExploreLikeALocal #StayVibrant #SocialConnectivity #VibrantEngagement


0💬Normal

 家から近めだけど行ったことがなかったNobu Kuala Lumpur へ🍽🎀 やっと😋  前菜・メイン・デザートのコースをいただきました✨お肉も美味しかったけど前菜のSeafood Ceviche がお気に入り💕  今はもう落ち着きましたが、この日はヘイズがとってもひどくて、眺めの良いレストランのはずが景色はもやもや〜😨でした。    #マレーシア #クアラルンプール #マレーシア旅行 #マレーシア生活 #クアラルンプール旅行 #クアラルンプール生活 #海外旅行 #旅行 #旅行好きな人と繋がりたい #海外生活 #女子旅 #駐在妻 #だいぶ時差投稿#ランチ #malaysia #malaysialife #kualalumpur #kl #trip #travel #lunch #nobukualalumpur #nobu #klcc


0💬Normal

😇 #klcc #zansjokerz #zansdanish


0💬Normal

NAK KURUS CEPAT?? . . Detea tolong bakr lemak dari dalam, manakala losyen panas bakar lemak Wondercurve disapu pada bahagian luar dan membakar pada bahagian bermasalah!! Makaaa turun 5kg dlm seminggu bukan mustahil ok! . . . Jangan risau!!! Now semua jenis Cake anda dah boleh MAKAN!!! 😂😂 . . Detea kan ada!!! 🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻 . Inilah rahsia KURUS saya 🥰🥰🥰🥰 . #girdlepants #nakurus #raya2019 #sexycurve #teamorkedsc #misikurus #ramping #SexyCurve #waisttrainer #girdlepants #detox #hotlotion #ampang #klcc #damansara #bangsar #montkiara #cod #fitness #lifestyle #TeamOrked #GirlPower #boba #sewabreastpump #milkteaaddict #milktea #melawati #cbn #neelofa #bengkung #kurus . . This is the BEST time utk hilangkan 5kg!! . Siapa tak nak kan?? . Detea ni MEMBANTU . 1. Kurang kan selera makan 2. Meningkatkan metabolism badan 3. Membuang segala toxic badan 4. Mengelakkan KEMBUNG perut 5. Mengelakkan sembelit . Yang penting, boleh TURUN berat badan 🥰💕 . Mudah kan? . PM je Ms. Orked 012.254.6955 or CLICK je kat link in Bio 💕


0💬Normal

Next Page
//