#malaysianhiphop

"MU KABO BENDA" FT @kairuchimaru x @heyyyitshalimi x @rudeenysf x @adam.daniallll (Prod by @azimxsix) ALREADY RELEASE ON YOUTUBE. CLICK LINK ON MY BIO FOR FULL SONG. @beastcoastmy on tha move! . . LYRIC : Mu kabo benda? benda mu borok semua keluar dari telinga langsung tak masuk kepala sumpah sia sia langsung takde makna dah malas aku cara tobak jangan bongkak tunduk bila rasa mendongak riak buang takut tolak tambah darab bahagi mati tercungap cungap sebab banyak makan suap, banyak sangat main songlap jumpa depan kau lesap, tak gentle langsung hadap bolokkk . . @malaysianhustler @malaysian_hiphop @budak_belakang @rapgoatmy @rojakdailyplus @keepitlocalmy @kuantanviral #myhh #myhhcode #mrccode #pvrisheatbeat #icalmoshadabaris #hiphop #malaysianhiphop #iam #hearmeout #hearmeoutbyfa #rckl #16baris #16barisaudition #rapgoat #budakbelakang #budakbelakangseason2 #beastcoastx25k


4💬Normal

Orang minta kita bagi. #16baris #rap #rapmalaysia #hiphop #malaysianhiphop


2💬Normal

DAY 05 : Sepanjang Minggu ini , aku nak #majorthrowback #majorthrow🔙 #tb #throwback Kalau semalam aku kongsi tentang Kumpulan X-clusive yang dianggotai vokalis perempuan baru, hari kelima ni , aku nak share dengan korang anggota baru dan juga merupakan yang terakhir sebelum X-clusive dibubarkan... Dengan lineup ni, kita dapat Tour Di Jakarta .... Vokalis perempuan utk lineup ni @ikahjamil_daa2 Konsep tetap sama , sangat dipengaruhi dengan kumpulan #ahlifiqir #blackeyedpeas #fabulouscats #onenationemcees #malaysianrapper #malaysianhiphop #malaysiancover #Malaysia #rap #rappers #indohiphop #indomusikgram #hiphopasia #hiphopindonesia #hiphopmusic #hiphoppinasia


4💬Normal

I remember this song was a big hit during my college years (or was it during high school, I can’t remember). I was a rock alternative kid back then but I loved this hip hop song by Too Phat. I got this idea to sing the rap verses (cause I can’t rap obviously lol). So here’s my version of this song. Sorry for the bad recording and singing 🙏😅 @flizzow #toophat #joeflizzow #maliqueibrahim #malaysianhiphop #pianocover #malaysiancover


3💬Normal

🙏 Im now officially presenting to you the tracklist of my debuting album "KAVIBARS" which will released on November. There's alot of updates that I'm about share with y'all soon. Stay tuned. http://lnkfi.re/Kavibars #Kavibars #album #tracklist #rsproduction #QD #tamilrap #malaysianhiphop #illkrux #malaysianhustlers #orga #raw #rapper #november #worldwidehiphop


0💬Normal

🙏 Im now officially presenting to you the tracklist of my debuting album "KAVIBARS" which will released on November. There's alot of updates that I'm about share with y'all soon. Stay tuned. http://lnkfi.re/Kavibars #Kavibars #album #tracklist #rsproduction #QD #tamilrap #malaysianhiphop #illkrux #malaysianhustlers #orga #raw #rapper #november #worldwidehiphop #comeback


6💬Normal

“Masih Bernyawa” featuring my boii, @bundthafattyboi , is out now on Youtube and SoundCloud. Link in bio. Share it to your buddies, if you like it ✌🏻 #myhhcode #myhh #malaysianhiphop #malaysianrapper #hiphop #rap #deandingluahan


6💬Normal

Freaky Fucken Friday,! Shots Changkat presenting to you old school hiphop beats with Dj Fazzrain, Dj Jay & MC Badboyz. *Complimentary welcome shot and complimentary cocktail for them Chicas.* Limited tables available so whatcha waiting for! For reservations pls contact *014-3436921*. . . . . . #shotschangkat #keepcalmandtakeashot #shotsfired #getshot #changkatbukitbintang #malaysianhiphop #nightclub #klnightlife #nightlifestyle #alcohol #igersmalaysia #partylife


0💬Normal

1st Week HMO FREESTYLE RAP BATTLER 19/10/19 at @nosclo 2pm! Host by @micwrecka Guess what! It’s free entrance for those who want to watch! Leggo! . . @mcmkenalje @m.c.agares @monaphyx @5acul_ @mvlkalidua @djthebomb @its_petlek @yangabdulz @karl.kym @afiqpg @fruit_temash @therealessen . . #hmo #hmoevent #hmofreestylerapbattle #nosclo #capcity #krookz #naisekl #concepthaus #malaysianhiphop #malaysianhustler #battle #freestyle


3💬Normal

Salam Nusantara Reposted from @nico_group - Terima kasih ke Penaja-Penaja Rasmi video muzik ‘KGB’: @utamamotors_ @fsbikes_ @redbysirocco @frbluelabel @frblackmarket @marcosh_ooi @hdytstreetwear @woodfirekl Saksikan video muzik terbaharu daripada NICO G berjudul ‘KGB’ di saluran YouTube kami sekarang. Klik link di profil. ‘KGB’ adalah sebuah lagu ciptaan bersama @nico_nicog @dinonicog @affa.nicog dan @sxph68 dengan lirik tulisan @affa.nicog @dinonicog @nico_nicog @sxph68 dan @delaflare_ Promosi & Publisiti: @didzsquadstudios Jurugambar: @thehitmannazri #NICOGBlackEdition #KGBNICOG #hiphop #MalaysianHipHop #KampungBaru #KualaLumpur #MalaysiaHipHopPioneer #MalaysiaHipHopGodfather #warungpakhassankgbharu #restorannasipadangkgbaru Salute dari #HHN Satu Hiphop! Satu Nusantara!


0💬Normal

1st Week HMO FREESTYLE RAP BATTLER 19/10/19 at @nosclo 2pm! Host by @micwrecka Guess what! It’s free entrance for those who want to watch! Leggo! . . @mcmkenalje @m.c.agares @monaphyx @5acul_ @mvlkalidua @djthebomb @its_petlek @yangabdulz @karl.kym @afiqpg @fruit_temash @therealessen . . #hmo #hmoevent #hmofreestylerapbattle #nosclo #capcity #krookz #naisekl #concepthaus #malaysianhiphop #malaysianhustler #battle #freestyle


0💬Normal

🙏 Now officially presenting to you the tracklist of orga's debuting album "KAVIBARS" which will released on November. There's alot of updates that he is about share with y'all soon. Stay tuned. #Kavibars #album #tracklist #rsproduction #QD #tamilrap #malaysianhiphop #illkrux #malaysianhustlers #orga #share #onelove #raw #rapper #november #worldwidehiphop #likes


0💬Normal

Aku ingat kata dia, Ada yang sudah lama di sini, Ada yang takkan lama di sini, Semua menyumbang. #MYHHcode #MalaysianHipHop #musician #musicislife


0💬Normal

Fallen Like Kira intro teaser (I got some problem with my project and I can't record it for awhile so I give u this) Might delay it for a bit but I'm excited for this -miruki- #hiphop #16baris #cypher #freeverse #mixtape #malaysianhiphop #undergroundhiphop #MYHHCODE #flex


2💬Normal

Hidup Aku macam ini Ramai Yang cuba dengki Ramai Yang sakit hati Lebih baik aku mati Hidup aku ini macam puki Hari²× kene maki Ramai juga Yang membenci Aku diam Hari ini hidup macam ini Kene Pandai Cari rezeki Duduk rumah goyang kaki Hari²× kene maki Pada masa ini ramainya manusia hanya kejar dunia sebab nak senang Saja so kene Jaga.sebab ramai manusia Yang ade dua muka Hari Hari jolok orang Hari Hari main orang Perempuan datang keliling pinggang Aku dh penat tayang So Aku Rasa baik akubunuh diri Sebab hari²× kene maki Hari²× Di puki Stress macam ni macam gila babi So Diamlah kejap Aku mahu rap kejap Jangan Tanya siapa kejam Ini Hari Aku kejam @malaysianhustler @budak_belakang @16.baris @freestyle #malaysianrapper #freestyle #rap #talamduamuka #ayatpedas #malaysianhustle #malaysianhiphop #malaysianhustler #budakbarunakup #tq


0💬Normal

Me and @rabbit.mac coming to Kedah🔥 . See y'all at Universiti Utara Malaysia on November 8th for Malaysia Got Talent 2019. It's a platform for students to showcase their talent and all the tickets sales goes to 25 kids with hearing disabilities. See y'all there ❤️ . #balankash #rabbitmac #plstc #malaysianhiphop


8💬Normal

💕😔 🔊🎶🎶🎶🎸🎧🎤🎻🎺 ➡️ɪғ ᴡᴀɴᴛ ᴛʜᴇ ᴠɪᴅᴇᴏ ᴜsᴇ ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍ ᴅᴏᴡɴʟᴏᴀᴅᴇʀ, ᴅᴏᴡɴʟᴏᴀᴅ ᴛʜᴇ ᴀᴘᴘ ᴠɪᴀ ᴘʟᴀʏ sᴛᴏʀᴇ&ᴀᴘᴘʟᴇsᴛᴏʀᴇ✅✔️ 🅸🅵 🆈🅾🆄 🅻🅸🅺🅴 🆃🅷🅴 🆅🅸🅳🅴🅾 🆂🅷🅰🆁🅴 🅰🅽🅳 🆂🆄🅿🅿🅾🆁🆃 🅼🆈 🅿🅰🅶🅴💖 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔴🔵⚪⚫ #remix #musically $ #maari2 #mrkabilan #bgm #pu4lyf #rabbitmac #havocmathan #havocnaveen #havocbrothers #sogproduction #psychounit #psychounitasia #tiktok #sheezay #santeshkumar #malaysiantamilhiphop #malaysian_tamil_elementz #malaysianhiphop #malaysianartist #malaysiantamil #tamillyrics #tamil30secstatus #tamilsongs #tamillove #tamilhiphop #tamilmelody #tamillovesong #kaarat #lovesongs ⬇️ғᴏʟʟᴏᴡ ᴀɴᴅ sᴜᴘᴘᴏʀᴛ ⬇️ @im_machisemmabintang @bgm_daily_songs @bgm_trendz_ @dsp_bgm____s @playboybgm @_bgm_world @trend_bgm @_bgm_collection_ @_rio_bgm_ @jeevanulla_page @darkroom_creation_ @instagram @sappa_bgm @_mental_creations_ @vdj_kabi @scary_b.e.a.t.s @lovable_linezzzz @smiley_bgmss @_bgm_collection @_bgm_world @trend_bgm @mokka_talkies @tamil_bgmzz @malaysia_tamil_songs


2💬Normal

M. O. B Yo @shaheizy_sam !! #legend #malaysianhiphop #music


0💬Normal

DAY 04 : Sepanjang Minggu ini , aku nak #majorthrowback #majorthrow🔙 #tb #throwback Kalau semalam aku kongsi tentang Kumpulan X-clusive yang dianggotai vokalis perempuan baru, hari keempat ni , aku nak share dengan korang plak acara yang sangat memorable buat aku,MY 1ST ALBUM Official Launch , FENOMENA. Utk album ni , boleh dikatakan Almost Everything is Done sendiri , Album production for every single song , aku menjayakan , pastu planning launch dari mendapatkan sponsorship to album printing , with the help of my loyal fans , and lastly , in this picture , ade Arwah Nyai aku yang sangat support perjalanan musik aku , tu yg dia sampai dtg tu... A life event ti Remember.... Konsep tetap sama , sangat dipengaruhi dengan kumpulan #ahlifiqir #blackeyedpeas #fabulouscats #onenationemcees #malaysianrapper #malaysianhiphop #malaysiancover #Malaysia #rap #rappers #indohiphop #indomusikgram #hiphopasia #hiphopindonesia #hiphopmusic #hiphoppinasia


0💬Normal

Lets share this video and buat semua orang sedar yang Cyberbully bukan benda kecik. Please stop cyberbully guys. Ingat ni, kebanyakkan mati berpunca daripada..... PENYAKIT Terlalu banyak penyakit pesakit disakit, Mental fizikal rohani batin pun sakit, Yang pelaku yang berlaku hasil bikin sakit, Yang berkata yang mengata pun jadi sakit. Terlalu ramai yang sakit penyakit dipresi, Stress sebab diserang bangsa cyberbully, Ada yang fikir yang cuba yang dah bunuh diri, Sebab mata blank otak cramp tak boleh fikir lagi. Jiwa meraung bibir still senyum lagi, Takut diluah tiada siapa ambil peduli, Sikit-sikit bayang dipresi memakan diri, Bila mati bunuh diri baru ada yang peduli, Dia buat ini salah buat itu salah, Kau maki caci buka aib kasi masalah, Kau tak tahu apa yang dia tengah hadapi, Jadi sila buka mata angkat kaki sila pergi. #cyberbullying #cyberpunk #cyberbully #stopcyberbullying #stopcyberbullymalaysia #cyberbullymalaysia #younotalone #16baris #penyakit #era.je @era.je @mstaronlineofficial @viral_collection17 #malaysianhustler #myhhcode #MYHH #malaysiahiphop #malaysianhiphop #malaysianrapper #hustler #budakbelakangaudition Sumber inspirasi daripada @luqmanpodolski and @haneesyahanee


27💬Normal

I still remember when my brother put the CD in and played the song -Puli Puli Puli (Arakan) And i was 8 years old.The part when the devil came in,i ran into my room,lock myself and cried like hell shouting the hell out to turn the TV off.Since then my brother and my father started to bully me with the song.Slowly growing up,i realise it’s a legendary song where @darkkeynagaraja anneh gave all of us a huge mark 🥇🙏🏼🔥 Another living legend for us and Malaysia! Hope you like the 📸🖤


3💬Normal

Saksikan video muzik terbaharu daripada NICO G berjudul ‘KGB’ di saluran YouTube kami sekarang. Klik link di profil. ‘KGB’ adalah sebuah lagu ciptaan bersama @nico_nicog @dinonicog @affa.nicog dan @sxph68 dengan lirik tulisan @affa.nicog @dinonicog @nico_nicog @sxph68 dan @delaflare_ Promosi & Publisiti: @didzsquadstudios Jurugambar: @thehitmannazri Terima kasih ke Penaja-Penaja Rasmi: @utamamotors_ @fsbikes_ @redbysirocco @frbluelabel @frblackmarket @marcosh_ooi @hdytstreetwear @woodfirekl #NICOGBlackEdition #KGBNICOG #hiphop #MalaysianHipHop #KampungBaru #KualaLumpur #MalaysiaHipHopPioneer #MalaysiaHipHopGodfather #warungpakhassankgbharu #restorannasipadangkgbaru


0💬Normal

Link my bio 🔥🔥 #Kclique #KamuOkay #gnello #nastynas #noki #kdeaf #bosky #malaysianhiphop #247chillin #247칠린 #투애니포세븐칠린


0💬Normal

•CR1M1N4L MIND• we’re going to drop a new fucking great shit soon, and i’m fucking sure you guys didn’t want to miss this shit when it’s drop, go to @paruhrecords , subscribe our post notifications on youtube and you will be among the coolest gang on earth for sure , shoutout to @alepnodin from @setonscreen for the music video shoot, . @malaysianhustler @malaysiahiphop @hopscene_my @hiphop_nusantara @positifhiphop @malaysian.bars @justfuckingrap @northsidebois . #myhh #malaysianhiphop #rap #yomtvraps #shit #borak #vxx #xvk #hiphopnusantara #hhn #malayrapscene


0💬Normal

Cover acapella pertama aku dah ada! Aku start dengan lagu Mimpi dulu. Korang boleh dengar lagu penuh di channel youtube aku. Korang boleh tekan link di bio aku atau taip kat search "K-Clique feat Alif - Mimpi (Luqman Annuar Acapella Cover)" . #malaysianhiphop #malaysianrapper #rap #acapella #blackhatcatrecords #coversong #mimpi #alif #kclique


11💬Normal

Glad to be part of the album. Salute and Congratulations Brother @orga.my Posted @withrepost@orga.my 🙏 Im now officially presenting to you the tracklist of my debuting album "KAVIBARS" which will released on November. There's alot of updates that I'm about share with y'all soon. Stay tuned. #Kavibars #album #tracklist #rsproduction #QD #tamilrap #malaysianhiphop #illkrux #malaysianhustlers #orga #raw #rapper #november #worldwidehiphop #likes


12💬Normal

Terima kasih ke Penaja-Penaja Rasmi video muzik ‘KGB’: @utamamotors_ @fsbikes_ @redbysirocco @frbluelabel @frblackmarket @marcosh_ooi @hdytstreetwear @woodfirekl Saksikan video muzik terbaharu daripada NICO G berjudul ‘KGB’ di saluran YouTube kami sekarang. Klik link di profil. ‘KGB’ adalah sebuah lagu ciptaan bersama @nico_nicog @dinonicog @affa.nicog dan @sxph68 dengan lirik tulisan @affa.nicog @dinonicog @nico_nicog @sxph68 dan @delaflare_ Promosi & Publisiti: @didzsquadstudios Jurugambar: @thehitmannazri #NICOGBlackEdition #KGBNICOG #hiphop #MalaysianHipHop #KampungBaru #KualaLumpur #MalaysiaHipHopPioneer #MalaysiaHipHopGodfather #warungpakhassankgbharu #restorannasipadangkgbaru


1💬Normal

Terima kasih ke Penaja-Penaja Rasmi video muzik ‘KGB’: @utamamotors_ @fsbikes_ @redbysirocco @frbluelabel @frblackmarket @marcosh_ooi @hdytstreetwear @woodfirekl Saksikan video muzik terbaharu daripada NICO G berjudul ‘KGB’ di saluran YouTube kami sekarang. Klik link di profil. ‘KGB’ adalah sebuah lagu ciptaan bersama @nico_nicog @dinonicog @affa.nicog dan @sxph68 dengan lirik tulisan @affa.nicog @dinonicog @nico_nicog @sxph68 dan @delaflare_ Promosi & Publisiti: @didzsquadstudios Jurugambar: @thehitmannazri #NICOGBlackEdition #KGBNICOG #hiphop #MalaysianHipHop #KampungBaru #KualaLumpur #MalaysiaHipHopPioneer #MalaysiaHipHopGodfather #warungpakhassankgbharu #restorannasipadangkgbaru


1💬Normal

Saksikan video muzik terbaharu daripada NICO G berjudul ‘KGB’ di saluran YouTube kami sekarang. Klik link di profil. ‘KGB’ adalah sebuah lagu ciptaan bersama @nico_nicog @dinonicog @affa.nicog dan @sxph68 dengan lirik tulisan @affa.nicog @dinonicog @nico_nicog @sxph68 dan @delaflare_ Promosi & Publisiti: @didzsquadstudios Jurugambar: @thehitmannazri Terima kasih ke Penaja-Penaja Rasmi: @utamamotors_ @fsbikes_ @redbysirocco @frbluelabel @frblackmarket @marcosh_ooi @hdytstreetwear @woodfirekl #NICOGBlackEdition #KGBNICOG #hiphop #MalaysianHipHop #KampungBaru #KualaLumpur #MalaysiaHipHopPioneer #MalaysiaHipHopGodfather #warungpakhassankgbharu #restorannasipadangkgbaru


0💬Normal

Best wishes to the whole team. Looking forward for this one. #Repost @orga.my (@get_repost) ・・・ 🙏 Im now officially presenting to you the tracklist of my debuting album "KAVIBARS" which will released on November. There's alot of updates that I'm about share with y'all soon. Stay tuned. #Kavibars #album #tracklist #rsproduction #QD #tamilrap #malaysianhiphop #illkrux #malaysianhustlers #orga #raw #rapper #november #worldwidehiphop #likesforlikesback


2💬Normal

VANS WORLDWIDE #️⃣SOLD❌ . Made in Mexico Pit 23’ / length 31’ Good conditions . . Slide gambar sampai habis! Boleh bayar ansur-ansur secara deposit kalau belum gaji! Berminat? 📲 Click LINK WHATSAPP di bio! . . . #daddycollections #daddyjahatjalanbarangbaek #vansmurah #vansbundle #vintageskate #vintageskatetees #skateboardingisfun #thrifting #thriftfinds #raptees #vintagetees #animetees #movietees #grailed #malaysianhiphop #vintage #vintageclothing #bajumurah #bajubundle #dancer #streetwear #singaporestreetwear #outfitoftheday #singaporethrift #bundle #bundlemalaysia #16baris #bundlemalaya #pakatanbundlemalaysia #bundlemurah


2💬Normal

🙏 Im now officially presenting to you the tracklist of my debuting album "KAVIBARS" which will released on November. There's alot of updates that I'm about share with y'all soon. Stay tuned. #Kavibars #album #tracklist #rsproduction #QD #tamilrap #malaysianhiphop #illkrux #malaysianhustlers #orga #raw #rapper #november #worldwidehiphop #likes


31💬Normal

My first ink,Yen nanbanin parisu and he was the designer of the tattoo @yogan_raj , dedicate to my MahaKavi @drburn • TATTOO BY @sarvess_varan • Dr Burn it's not just a name and person to me,yen anbana annen,yenn manathai vendra oru kavinyan,Yeluthalar,yen Tamil Sollisai Thalaivan,Tamil pittan,.yepothum yenn Tamil kavike karanam yen annen,naan manam thalarramal sollisaiyai 15 vaiyathil irunthe sagum varai pogindren endral athu yenn annane karanam,yennal mudintha alavurku sollisai valarkhe muyarchipen,naan Tamillai mulumaiyai kathtru yen sollisaiyai kaviyai puthupippen, • MAKHA DR.BURN ATHIRUBAN • Clicked by📸@yogan_raj • #drburn #sollisaithalaivan #sollisai #shivanz #sheezay #stylomannavan #tamilrap #tamizhan #tamilrappers #tamilhiphopmalaysia #tamilhiphop #tamilsollisai #tamilrap #naduvan #mahakavibharathiyar #malaysianrapper #MadaiThiranthu #malaysianhiphop #mahakavi #mahakavirecords #pulaupinang #pu4lyf


15💬Normal

It was all a dream 👑 . This picture at Joe Flizzow birthday dinner last night means alot to me. My favourite Annehs and Machas in one frame 🔑 Thank you for always having me as familia. We owe it much to your guidance. Big shout-out to Aunty Aishah and Kak Nini for putting together this whole thing ❤️ #joeflizzow #elpresidente #balankash #balankashmir #dnavigator #mcsyze #malaysianhiphop #16baris


11💬Normal

Third time participate rap battle along side with the rest of the mc. Hope things are okay. Those who free on this Saturday please do come, it's a free event. From 2-4PM. See ya'll there Repost from @hmo.my 1st Week HMO FREESTYLE RAP BATTLER 19/10/19 at @nosclo 2pm! Host by @micwrecka Guess what! It’s free entrance for those who want to watch! Leggo! . . @mcmkenalje @m.c.agares @monaphyx @5acul_ @mvlkalidua @djthebomb @its_petlek @yangabdulz @karl.kym @afiqpg @fruit_temash @therealessen . . #hmo #hmoevent #hmofreestylerapbattle #nosclo #capcity #krookz #naisekl #concepthaus #malaysianhiphop #malaysianhustler #battle #freestyle


4💬Normal

Try rap melayu sikit ! 🔫🐅 full clip droppin soon !!! Thanks for the awesome opportunity @mel.d.reallest appriecate it ma man! #southsidemovement #BYOB #southpaw #mantrajdt #southsidehustlers #Theboysfromdownsouth #tamilrap #malaysianhiphop #malaysiahustler #johor


11💬Normal

#Repost @hmo.my I will be hosting the HMO’s FREESTYLE RAP BATTLE this weekend 19th October at @nosclo 2pm! It’s free entrance for those who want to watch! See yall there! . . @mcmkenalje @m.c.agares @monaphyx @5acul_ @mvlkalidua @djthebomb @its_petlek @yangabdulz @karl.kym @afiqpg @fruit_temash @therealessen . . #hmo #hmoevent #hmofreestylerapbattle #nosclo #capcity #krookz #naisekl #concepthaus #malaysianhiphop #malaysianhustler #battle #freestyle


0💬Normal

Behind the stage”Green Room” here I have to say yet. @micproductions we were made to conquer all problems, I am proud of my team and what we do.


3💬Normal

What’s on your shoulder ?


5💬Normal

WHAT IF We realised how dope science is! Great opportunity to work with Aman RA the talented, provocative, intense, wordsmith straight outta AU3 Keramat Ampang #represent - Blessed with another project for the culture - taking me back all the way to 2014 with another legend in the making... . . . ISSA WRAP! #petrosains #petrosainsfest #bayangkan #amanracom #bangun #keramatrepresent #bdkflt #malaysianhiphop


4💬Normal

"From Bukit Jelutong to Subang Jaya Harap-harap kita akan berjaya" Good news everyone, our member @djthebomb will bring 40150U8 to the battle zone so we would like to wish everyone wish him and the rest of other rappers that will be participate. More info will be available on HMO's page aiit?! Support your local rappers! Repost from @hmo.my 1st Week HMO FREESTYLE RAP BATTLER 19/10/19 at @nosclo 2pm! Host by @micwrecka Guess what! It’s free entrance for those who want to watch! Leggo! . . @mcmkenalje @m.c.agares @monaphyx @5acul_ @mvlkalidua @djthebomb @its_petlek @yangabdulz @karl.kym @afiqpg @fruit_temash @therealessen . . #hmo #hmoevent #hmofreestylerapbattle #nosclo #capcity #krookz #naisekl #concepthaus #malaysianhiphop #malaysianhustler #battle #freestyle


0💬Normal

We going to send our representative to join this freestyle battle, its non other than @djthebomb ! We wish you all the best along side with others who join the battle too! Repost from @hmo.my 1st Week HMO FREESTYLE RAP BATTLER 19/10/19 at @nosclo 2pm! Host by @micwrecka Guess what! It’s free entrance for those who want to watch! Leggo! . . @mcmkenalje @m.c.agares @monaphyx @5acul_ @mvlkalidua @djthebomb @its_petlek @yangabdulz @karl.kym @afiqpg @fruit_temash @therealessen . . #hmo #hmoevent #hmofreestylerapbattle #nosclo #capcity #krookz #naisekl #concepthaus #malaysianhiphop #malaysianhustler #battle #freestyle #internationalsyndicate #isd🌏


1💬Normal

Our Host @micwrecka for 1st Week HMO FREESTYLE RAP BATTLE 19/10/19 at @nosclo 2pm! Guess what! It’s free entrance for those who want to watch! Leggo! . . #hmo #hmoevent #hmofreestylerapbattle #nosclo #capcity #krookz #naisekl #concepthaus #malaysianhiphop #malaysianhustler #battle #freestyle


0💬Normal

1st Week HMO FREESTYLE RAP BATTLER 19/10/19 at @nosclo 2pm! Host by @micwrecka Guess what! It’s free entrance for those who want to watch! Leggo! . . @mcmkenalje @m.c.agares @monaphyx @5acul_ @mvlkalidua @djthebomb @its_petlek @yangabdulz @karl.kym @afiqpg @fruit_temash @therealessen . . #hmo #hmoevent #hmofreestylerapbattle #nosclo #capcity #krookz #naisekl #concepthaus #malaysianhiphop #malaysianhustler #battle #freestyle


3💬Normal

Turn up this Thursday! We're bringing you the BIG SHOT! On the 1s and 2s with DJ Ash and DJ Fazzrain. Flash this e-Flyer for *FREE ENTRY*. Ladies *FREE COCKTAIL AND SHOOTERS ALL NIGHT LONG*! Reservation and Guestlist call 014-3436921. . . . . . #shotschangkat #keepcalmandtakeashot #shotsfired #getshot #changkatbukitbintang #malaysianhiphop #nightclub #klnightlife #nightlifestyle #alcohol #igersmalaysia #partylife


3💬Normal

Let's get down to business! Come down and party with us at Shots Changkat. . . . . . #shotschangkat #keepcalmandtakeashot #shotsfired #getshot #changkatbukitbintang #malaysianhiphop #nightclub #klnightlife #nightlifestyle #alcohol #igersmalaysia #partylife


0💬Normal

#latergram Shout out to @ingenious.png for having us at @neighbourhood.pg Hope to come back and do something bigger and grander next time. Thank you @falimiller @penanghiphop for making all the arrangement #NICOGRespect #NICOGSalud #NICOGBlackEdition #KGBNICOG #hiphop #MalaysianHipHop #KampungBaru #KualaLumpur #MalaysiaHipHopPioneer #MalaysiaHipHopGodfather


0💬Normal

Feliz Cumpleaños Señor Presidente . #myhiphop #kartelrecords #DefJamSEA #kartelohello #malaysianhiphop


0💬Normal

Trilogi Rapper Bawah Tanah Sarawak: DiiNo DwaBlxst x Galvin Patrick - Buka Mata https://www.youtube.com/watch?v=Uvy5qpY9GdU Silooman x Galvin Patrick - Temegah https://www.youtube.com/watch?v=UzuqVC3hevo Galvin Patrick x Mr Aizawa x Fortrezz - Berlagak https://www.youtube.com/watch?v=ldo0r-p4dzg #borneorapper #sarawakrapper #borneo #sarawak #malaysianhiphop


0💬Normal

Was listening to his track and this hit me hard. Damn. . . #logic #hiphopquotes #hiphopmusic #malaysianhiphop #rap #raavanan #tenheadeddemon #hiphop


0💬Normal

DAY 03 : Sepanjang Minggu ini , aku nak #majorthrowback #majorthrow🔙 #tb #throwback Kalau semalam aku kongsi tentang Kumpulan X-clusive , hari ketiga ni , aku nak share dengan korang plak X-CLUSIVE bersama Penyanyi Perempuan Baru , Nora Rahman. Dengan Kumpulan ini plak , kita dapat menjayakan Album sulung yang bertajuk , FENOMENA. Konsep tetap sama , sangat dipengaruhi dengan kumpulan #ahlifiqir #blackeyedpeas #fabulouscats #onenationemcees #malaysianrapper #malaysianhiphop #malaysiancover #Malaysia #rap #rappers #indohiphop #indomusikgram #hiphopasia #hiphopindonesia #hiphopmusic #hiphoppinasia


0💬Normal

Semangat betul adik ni nyanyi. Part yang dia hulur mikrofon ke depan, macam konsert punya aura tau... Kredit kepada tuan punya video : ElvyElsa Cuba abang abang tengok @hairiwhuut @k_clique @capriceofficial @azreewhuut @ikhwanlee94 @saminwhuut @kiddsanthe @meerflymusic #malaysianhustler #16baris #malaysianhiphop #myhhcode #sabahanhiphop Nota: mencari owner asal video dan nama adik tu


4💬Normal

Tag 3 kawan korang yang ada #masalah macam ni Kerana banyak kerja aku nak siapkan. Sempat freestyle walaupun ditimpa...... MASALAH harini terasa rajin sangat, Nak settlekan kerja-kerja yang bertingkat, Jadi aku plan penuh semangat, Usaha walaupun aku sangat penat. Sampai office aku buka laptop, Buat kerja-kerja yang dah lama lingkup, Dah susun cantik-cantik aku baru nak mula, Tapi ada masalah yang aku kena timpa. Laptop gua hang takda cara, Nak buka tab baru kena tunggu lama, Belum kira typing 0un berjanggut tunggu, Sempat aku main game roung-round beribu. Aku dah pening, due date dah dekat, Laptop aku pulak asyik sekat-sekat, Boss bising-bising telinga aku penat, Hadap hustle untuk HASIL YANG BERKAT. #freestylemalaysia #budakbelakang #sayacuba #masalah #hustleuntukhasilyangberkat #hustledemihasil #16baris #cyberbullying #cyberpunk #cyberbully #stopcyberbullying #stopcyberbullymalaysia #cyberbullymalaysia #younotalone #16baris #penyakit #era.je @era.je @mstaronlineofficial @viral_collection17 #malaysianhustler #myhhcode #MYHH #malaysiahiphop #malaysianhiphop #malaysianrapper #hustler #budakbelakangaudition


13💬Normal

Out now Apple Music & Spotify Lyrics video come out first sbb ada a few masalah sikit abt the MV. Stay tuned.🙏🏼💯 Spread the vibes,i love you guys! ❤🙏🏼 Enjoy! ❤🙏🏼 INSANITY. Ceeqchill ft. Twentyfreak ft @adamluq_ Written - Syafiqtwenty, Ceeqchill,Adamluq Mixing & Mastering - @syafiqtwenty__ #myhhcode #myhh #malaysianhiphop @malaysiahiphop @malaysianhustler


6💬Normal

Next Page
//