#marykaycosmetics

Syarat nak join FREE SKIN ANALYSIS & FREE CONSULTATION daripada cikti : . . Ada satuuuu jeeee 😁😁😁. . . TAK PERNAH TRY MARY KAY ! Uolss yang belum pernah cuba produk Mary Kay meh whatsapp & booking slot untuk free skin analysis ♥️ betoi betoi FREE tauuu ! No hidden charge at all ! ( psssst : kalau uolss nak scan kulit dekat spa , uolss akan dikenakan caj RM300 , mana satu yang best agaknya ya 🧐 ). . . Whatsapp 0192400562 Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay#promoseptembermarykay #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral#perak


0💬Normal

Picture Day 📸 Love creating new looks for this girl. She rocks it well! 🔥 • • • #MaryKay #MaryKayMakeover #MaryKayFacial #MaryKayCosmetics #makeup #SpartanburgMakeup #GreenvilleMakeup #ClemsonMakeup


0💬Normal

DAY 6 OF MY GIVEAWAY: CHALLENGES ARE BLESSINGS 💫🧚‍♀️🦋 Its amazing what happens when you start to trust the #universe in whatever you are #passionate about and stick to your guns. Being a #fashiondesigner has been in my blood for for over 10 years now and I am still beyond thrilled at where the journey has taken me. With no expectations, other than my personal drive, committment and focus, I will keep challenging myself each day to get closer to my #design house and my #custom #clothing #dreams. Photo cred to John Monroe, #makeup from #marykaycosmetics & #styledbyme 🌻


4💬Normal

#Repost @marykaybrasil • • • • • Complemente o uso da sua nova Base TimeWise® 3D com esses queridinhos e mantenha seu make sempre perfeito. Seu look rende muito mais quando sua pele está preparada pra recebê-lo! Experimente já e saiba como concorrer a uma viagem incrível para Nova York*. Saiba mais... . Consultora Daise Mantesso Mardegan . Contatos na Bio ou fale comigo no Direct. . @daisemantesso . #marykayproduct #marykayskincareproducts #marykaycosmetics #dicadebeleza #marykaybrasil #iluminadormarykay #iluminadormarykaygold #make #makeup #makemarykay #basemarykay #basemarykay #batomcremosomarykay #batonscremososmarykay #batonsmk #batommarykay #batonsmarykay #sempromessas #sresultados #descubraoquevoceama


0💬Normal

Nowa wiedza, nowe umiejętności. I to wszystko dla was 😉 Nowości już od 16.10.2019 ************************************************* #szkolenie#szkoleniemakijażowe#makeup#makeupmarykay#nauka#dowiadczenie#wiedza#kosmetyki#nowepodkladymarykay#marykaycosmetics#certyfikat


0💬Normal

Set de máscarilla MASK POD Mary Kay 👩🏻💚💙💜💖 brinda ala piel Luminosidad, frescura, Matifica y reduce las impurezas. Contiene aloe verá y pro-vitamina B5. Con ácido hialurónico, glicerina y vitamina E. Extracto de té verde Japonés, escaramujo y aceite de almendras dulces. Arcilla verde, aceite de esencia de Romero y mentol Más información al 📲 312 347 2709 o dale click al siguiente enlace directo de mi WhatsApp para que me contactes más fácil https://wa.me/573123472709 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #NegocioIndependiente💄 #productosdealtagamaparaellayparati #marykaycolombia #tonico #Marykaycosmetics #marykaycolombiaofficial 💓 #mascarilladecarbnactivado #mascarilladecarbon #piel #pielsaludable #maquillajelquidomatemarykayatplay™️ #limpiezafacialprofunda #labialmatemarykay #labialmate💄 #sombrasyruboresmarykay #pestañinamarykay #desmaquillantemarykay #protectorsolarmarykay #perfumesmarykay #pielgrasa


0💬Normal

Boa tarde, MaryFriends do meu coração! 🥰⠀ ⠀ Finalmente oooos refrescos! 🙌🏼 Para mim e para minhas clientes lindas! ☺️⠀ ⠀ Afinal, vocês são a razão de tudo! 💖 ⠀ ⠀ Chegaram meus cartões de visita e mimos para vocês: cartão fidelidade + bônus de R$ 10,00! Só alegria por aqui!!! 🤗⠀ ⠀ Ah, TODAS as clientes irão ganhar, certo?! 💖 ⠀ Uhuuuul! 😆😆😆


1💬Normal

Have a fabu-lash week 🙏🏾 #marykaycosmetics #pestañasycejasperfectas


0💬Normal

LTD. ED Mary Kay Ultra Stay Lip Lacquer Kit, $39 cada uno Este sistema de dos pasos con tecnología que sella el color labial viene en tres tonos espectaculares. La punta del aplicador es flexible y fue diseñada para proporcionar una aplicación precisa siguiendo los contornos de los labios. Sella tono labial con el sellador de tinta para labios. 💄💋 •Fácil de usar •Lleno de pigmentos ultrafinos •El tono opaco se mantiene fiel después de una sola aplicación #marykaymakeup#marykayusa#marykaylovers#marykayenespanol#consultoramarykay#MakeUpLovers#lovelipcolor#colorstaylipstick#marykaycosmetics#beauty#beautycare#beautytips#beautytime#beautysecrets# 💋www.marykay.com/yosalethmata💋


0💬Normal

Szkolenie z NOWOŚCI @marykaypolska --------------------------------------------------------------------------- Każde zdobyte doświadczenie to drogowskaz na przyszłość... ************************************************** #szkolenie#szkoleniemakijażowe#nowoci#nowoscimarykay#marykaycosmetics#cosmetics#newcosmetics#marykay#belweder#rezydencjabelweder#belwederwarszawa


3💬Normal

Happy Thanksgiving Everybody!!! 🍁🦃🍂 Be grateful and thankful for everything positive in your life; Family, friends and every blessing in between! 🙏🕊 Thank you all of my loved ones for being in my life... you know who you are! I love you all ❤🌹😘 I have a Thanksgiving Special going on! Message me to know more 🤗 Great opportunity to refill your beauty bag! 🧖🏻‍♀️💄 . . . #thanksgiving #grateful #blessings #thanksgivingsale #skincare #beauty #marykay #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #skincare #marykaymakeup #makeup #beautyconsultant #marykaylovers #marykaycosmetics #selfcare #selfcarematters #skincare #skincareroutine #selfcarefirst #selfcareroutine #skincaretips #selfcareeveryday #clearskin #skincareobsessed


0💬Normal

Jom kenali skincare2 marykay ❤️ 1)botanical effect evolution 2)timewise3d 3)clearproof 4)lumive 5)botanical effect


1💬Normal

👉🏻Arraste para o lado e deu a que maravilha são esses peelings faciais da Mk! Kit microdermoabrasão e Peeling Renovador em gel de ácido glicólico, um banho de luxo para potencializar seu cuidado diário com a pele !!! • • • • • • #marykay #marykaybrasil #marykaylife #cuidadoscomapele #timewise #cuidados #melhoresprodutos #euescolhimarykay #consultoramarykay #amomuitotudoisso #marykaycosmetics #marykaymakeup


0💬Normal

Gracias a Jenny V. Por ser una de nuestras Modelos de Máquillaje 🌻💋 Ella esta utilizando #AtPlayLabialLiquidoMaryKay en tono Red Envy, Los Maquillajes de la linea #AtPlayMaryKay y Las sombras Cromafussion 💁💕 Con un previo Cuidado de la Piel con la Linea de #BotanicalEffectsMaryKay me encanta esta linea 😍 #ILOVEMARYKAY #MaryKayCosmetics #SusanaTorresCBIMK #marykaydemxico


0💬Normal

Beauty Consultant Marykay uols boleh join Seawal umur 18 tahun 😊 Dah ramai beauty consultant start berkerjaya bersama Mary Kay waktu umur 18 tahun jugak 😁 tak menyesal join awal , menyesal kalau asyik tangguh tangguh nak join Mary Kay sebab anda akan terlepas macam macam peluang 😄. . Student yg nak cari side income ✔️ Pekerja fulltime yg inginkan kepuasan extra side income ✔️ Nak guna produk dengan harga murah ✔️ Nak travel secara percuma ✔️ Nak side income 4 angka sebulan atau lebih ✔️ Nak buat secara part time @ full time ✔️ . . WhatsApp dibah sekarang “SAYA NAK JADI BC MARY KAY” Dibah akan guide anda sepenuh hati 😘😊. . Dibah www.wasap.my/60136827371/careermk 📞. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #SSUfightforBALI #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #oktoberfest #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#skincare


0💬Normal

Beauty Consultant Marykay uols boleh join Seawal umur 18 tahun 😊 Dah ramai beauty consultant start berkerjaya bersama Mary Kay waktu umur 18 tahun jugak 😁 tak menyesal join awal , menyesal kalau asyik tangguh tangguh nak join Mary Kay sebab anda akan terlepas macam macam peluang 😄. . Student yg nak cari side income ✔️ Pekerja fulltime yg inginkan kepuasan extra side income ✔️ Nak guna produk dengan harga murah ✔️ Nak travel secara percuma ✔️ Nak side income 4 angka sebulan atau lebih ✔️ Nak buat secara part time @ full time ✔️ . . WhatsApp dibah sekarang “SAYA NAK JADI BC MARY KAY” Dibah akan guide anda sepenuh hati 😘😊. . Dibah www.wasap.my/60136827371/careermk 📞. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #SSUfightforBALI #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #oktoberfest #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#skincare


0💬Normal

🌸MICRODERMABRASION🌸 . PORI BESAR?! PARUT JERAWAT?! MUKA BERTOMPOK?! TONA X SEKATA?! 😩😰 . Pada sesiapa yg ade masalah diatas, tak perlu risau n bimbang atau menangis dibucu meja sbb anda boleh mengatasinya dgn menggunakan set Microdermabrasion Secara am nya, set ni mengandungi 2 item yg merupakan 2 steps dlm merawat masalah2 td. 1- Refine: die akn merbersihkan sel kulit mati yg terkumpul didlm n dtepi2 liang pori kite. Kotoran ni lah buat liang pori nmpk besar. Microbeadsnye juga trut memperbaiki struktur kulit yg tlh rosak mjadi parut atau tona yg xsekata. 2-Minimizer: merupakan serum yg akn mnyerap dgn pntas dan jauh kdlm liang pori yg tbuka n mngecikkan liang pori tu. Mnjadikan kulit lebih licin n lmbut serta dot membaik pulih tekstur kulit. . 🌸For more details n free consultation, boleh wasap alyn ye . #marykay #marykaymysg #marykaymalaysia #timewise3d #clearproofmarykay #gelsemishinelipstick #botanicaleffectskincare #marykayskincare #masalahjerawat #marykaycosmetics #marykayproduct #joinmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaylipstick #cccreammarykay #ctdk #melacepskincare #promoseptember #gelmask #charcoalmask #skinvigoratesonic #marykaykualakububharu #kualakububharu #huluselangor


0💬Normal

🌸MICRODERMABRASION🌸 . PORI BESAR?! PARUT JERAWAT?! MUKA BERTOMPOK?! TONA X SEKATA?! 😩😰 . Pada sesiapa yg ade masalah diatas, tak perlu risau n bimbang atau menangis dibucu meja sbb anda boleh mengatasinya dgn menggunakan set Microdermabrasion Secara am nya, set ni mengandungi 2 item yg merupakan 2 steps dlm merawat masalah2 td. 1- Refine: die akn merbersihkan sel kulit mati yg terkumpul didlm n dtepi2 liang pori kite. Kotoran ni lah buat liang pori nmpk besar. Microbeadsnye juga trut memperbaiki struktur kulit yg tlh rosak mjadi parut atau tona yg xsekata. 2-Minimizer: merupakan serum yg akn mnyerap dgn pntas dan jauh kdlm liang pori yg tbuka n mngecikkan liang pori tu. Mnjadikan kulit lebih licin n lmbut serta dot membaik pulih tekstur kulit. . 🌸For more details n free consultation, boleh wasap alyn ye . #marykay #marykaymysg #marykaymalaysia #timewise3d #clearproofmarykay #gelsemishinelipstick #botanicaleffectskincare #marykayskincare #masalahjerawat #marykaycosmetics #marykayproduct #joinmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaylipstick #cccreammarykay #ctdk #melacepskincare #promoseptember #gelmask #charcoalmask #skinvigoratesonic #marykaykualakububharu #kualakububharu #huluselangor


0💬Normal

BANYAKNYA DISKAUN !!! 😱📣📣📣 RUGI LAH SIAPA TAK GRAB SEMENTARA TENGAH PROMO !!! . . 🌸MASK BOTANICAL EFFECTS MARY KAY🌸. . Menanggalkan sel2 kulit mati bg penyerapan serum dgn baik ✔️. . Membersihkan pori2 tersumbat ✔️ . Mengurangkan wajah dari white head dan black head ✔️ . Membantu memudarkan parut jerawat ✔️. . Kulit lebih lembut ✔️ . Jimat 8 bulan penggunaan ✔️. . . Nak kulit awet muda ? Nak cerah ? Nak kulit sihat & glowing ? Meh whatsapp Ain for free consultation, postage & sample 😄. . . Whatsapp 0165743608 Ain Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay#promoseptembermarykay #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

Jom tengok promo ape yang menarik bulan Oktober ni.🤔 Ni lah diaaaa 👆🏻🔥 SKINVI SONIC + CLEANSER MK. . . Tools untuk wajah yang paling murah berbanding foreo luna dan lain lain 😁 tak cayeee ? Check dekat laman sesawang , tools Mary Kay tak sampai RM300 pon uolss , sangat mampu milik. Berus muka ni kita beli sekali je seumur hidup 😜 bukannya kena beli tiap bulan , nak yang BERKUALITI ? Nak yang MURAH ? CHOOSE SKINVIGORATE SONIC MARY KAY ! . . Nak kulit awet muda ? Nak cerah ? Nak kulit sihat & glowing ? Meh whatsapp ciknur for free consultation, postage & sample 😄. . . Whatsapp 0199248713 Nur Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay#promoseptembermarykay #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

🌞Bom dia 😊 🚨Dica do dia 👀 😊 Sistema TimeWise 3D Mary Kay 😊 ** me chama direto no 📲 Whats 15 99836-3213 Preço: 300,00 Passo 1: Limpar O Gel de Limpeza 4 em 1 TimeWise®3D é ideal para começar a rotina higienizando a face. Além disso, esse produto tem quatro benefícios em um só: Limpa, esfolia, tonifica e renova o brilho natural. Passo 2 (manhã): Hidratar e proteger Depois, o Creme Diurno FPS 30 TimeWise®3D hidrata por até 12h e protege os rosto do raios UVA e UVB, proporcionando mais firmeza e melhorando a aparência das rugas e linhas finas. Passo 2 (noite): Hidratar e reparar À noite, para substituir do Creme Diurno FPS 30 TimeWise®3D, o Creme Noturno TimeWise® 3D renova a pele durante o período em que ela está em plena capacidade de regeneração. Além de também hidratar por até 12h e proporcionar mais firmeza. Passo 3: Cuidados especiais Para finalizar essa rotina, uma atenção especial à área dos olhos é necessário. Para isso, o Creme para a Área dos Olhos TimeWise® 3D é ideal, pois deixa aquela região mais iluminada, proporcionando melhora na aparência das olheiras, inchaço, linhas finas e sinais visíveis. Além de também manter a hidratação por 12h.


1💬Normal

CC CREAM fungsinya sama macam foundation. Tapi coverage tidak setebal foundation dan ada 8 kebaikan penting untuk merawat kulit. Paling penting ada SPF 15. So, siapa yang belum ada apa2 produk untuk melindungi kulit dari uva/uvb, CC CREAM adalah pilihan terbaik dan termurah. CC CREAM sesuai untuk semua jenis kulit. Siapa yang apply Cc cream pasti akan nampak lebih wow!!! . Shazwana, Your trusted beauty consultant mary kay, www.wasap.my/60133131365 . #marykaybangi #marykaykajang #flawlessskin #cccream #uvprotection #foundationmarykay #spf15 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics


0💬Normal

CC CREAM fungsinya sama macam foundation. Tapi coverage tidak setebal foundation dan ada 8 kebaikan penting untuk merawat kulit. Paling penting ada SPF 15. So, siapa yang belum ada apa2 produk untuk melindungi kulit dari uva/uvb, CC CREAM adalah pilihan terbaik dan termurah. CC CREAM sesuai untuk semua jenis kulit. Siapa yang apply Cc cream pasti akan nampak lebih wow!!! . Shazwana, Your trusted beauty consultant mary kay, www.wasap.my/60133131365 . #marykaybangi #marykaykajang #flawlessskin #cccream #uvprotection #foundationmarykay #spf15 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics


0💬Normal

apa beza ye dua mask ni? okay first mask tak boleh pakai hari-hari sebab xboleh nak paksa kulit kita renew sel baru hari-hari. 2-3 kali seminggu dah cukup #marykaytop5globalskincarebrand #marykaycosmetics #marykayskincare


0💬Normal

Assalamualaikum and Hi everyone! 😃 IT’S OCTOBER GUYS!😆 Harap korang semua tak sedih sedih sebab.. there are sooooo many promos utk korang!!!🥳🥳🥳 Jangan segan-segan utk dm sis tanya pasal kulit, okay? In sha Allah sis akan bantu korang sampai dapat kulit yg cantik macam yg korang idamkan✨... Your Beauty Consultant, 🎀 𝒜𝓉𝒾𝓀𝒶𝒽 🎀 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykayproducts #marykaycosmetics #kulitcantiksihat #marykayuniversitishahalam #beautyconsultantmarykay #marykaypromotion #marykaybestseller


0💬Normal

ЛУЧ-ША-Я!!! ✨Легкая минеральная пудра сделает внешний вид кожи идеальным! Мелкие морщинки и другие несовершенства кожи станут практически незаметными. Вы получаете покрывающую способность тональной основы и комфорт пудры! Интенсивность покрытия можно регулировать, пудра легко растушевывается кистью, создавая безупречный образ. #marykay #marykayproducts #marykaycosmetics #marykayconsultant #мэрикэйукраина #мэрикэйодесса #мэрикэйпудра #минеральнаяпудра #рассыпчатаяпудра #пудра #пудрадлялица #минеральная_косметика


0💬Normal

Kto powie najwięcej o naszych produktach, jeśli nie wspaniałe Doradczynie Piękna Mary Kay! 🙂 ❤ Każda z nas zasługuje na to, co najlepsze a podkład towarzyszy naszej skórze przez cały dzień. Dlatego w Mary Kay przykładamy wagę do tego, by kosmetyki kolorowe nie tylko pięknie wyglądały, ale także pielęgnowały naszą skórę. 👉 Podkład IntelliMatch 3D dzięki opracowanemu na wyłączność Mary Kay Kompleksowi Age Minimize 3D™ chroni przed negatywnym działaniem wolnych rodników i opóźnia procesy starzenia! 🥰 Jesteśmy pewne, że zakochasz się w nim od pierwszego użycia! 😉 Uwaga! Podkłady dostępne już od 16 października. #MaryKayPolska #cosmeticslovers #dailycare #instaphoto #cosmetics #skincare #marykaycosmetics #przyjaciolkaodpiekna


1💬Normal

Siapa yang malas2 cuci muka, tak amalkan pakai mask or exfoliate your skin. Haaa...camni la dia.😖 Banyak gile clog pores. Whitehead penuh! . . Uols tau tak betapa pentingnye fungsi mask and exfoliator untuk your skin. Tugasnye untuk removes all the dead skin, lebihan sebum, kotoran dekat kulit uols. Bila segala dead skin cells terkumpul dekat atas kulit, uols pakai la serum mahal camne pun, tak nampak effective sebab kulit mati banyak atas kulit and pori2 pun tersumbat. Macam mana skin nak absorb segala nutrien dari skincare yang uols guna. . . Perlukan khidmat skin consultation secara PERCUMA? Watsapp kak Anne 😊 I’m happy to assist you. . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm kak Anne cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 0173023926 Anne Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor#nocopypastebulatbulat#hargaimasa&penulisanoranglain#personalshoppermalaysiamurah


0💬Normal

Jom rawat masalah kulit anda dengan Mary Kay! Siapa ada masalah kulit wajah ? Masalah kulit kering, mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? ☺️ . Lapisan epidermis sangat penting untuk kulit kita, tapi kalau da hilang disebabkan produk pemutih macam mana? 😔 . Mary Kay skin care didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit, tiada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai masalah kulit yg berbeza . 🌸Botanical Effect Set🌸 Terdiri daripada 2 jenis botani utama yg bermanfaat utk semua jenis kulit: . 🌹SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit . 🌹LUO HAN GUO juga dikenali sebagai “buah panjang hayat” terkenal dengan kandungan antioksidan yg amat berkesan dan dipercayai berupaya meransang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1: untuk kulit kering Formula 2: untuk kulit normal/ kombinasi Formula 3: untuk kulit berminyak . #marykay #marykaymysg #marykaymalaysia #timewise3d #clearproofmarykay #gelsemishinelipstick #botanicaleffectskincare #marykayskincare #masalahjerawat #marykaycosmetics #marykayproduct #joinmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaylipstick #cccreammarykay #ctdk #melacepskincare #promoseptember #gelmask #charcoalmask #skinvigoratesonic #marykaykualakububharu #kualakububharu #huluselangor


0💬Normal

JERAWAT BERKURANG DAN HAMPIR HILANG DENGAN SET BOTANICAL EFFECT 😍 10% OFF FOR THIS MONTH ! Hypoallergenic very suitable for sensitive skin okies ❤️ . . PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA TAK BOLEH BERI KESAN FLAWLESS DALAM MASA YANG SINGKAT😊 😍. . Dulu kulit sangat sensitif ! Jerawat tumbuh di tempat yang sama dan jerawat besar besar ! 😩. Now skin sihat dan cantik tapi bukan lah dalam MASA YANG SINGKAT. Hanya produk MAGIC yang ada bahan kimia merbahaya sahaja boleh beri kesan begitu ☺️. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: . 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation. cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 01110292010 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykaymurah #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor#personalshopper


0💬Normal

My daily routine with Timewise 3D set ! 🌞 Set Timewise 3D sangat advance tau sebab ada dua fungsi iaitu MENCERAH & MENGANJAL 😄. Ehhh bestnyaaa apa yang kita nak semua ada dalam satu set 🙊 nak kenal kenal lagi dengan Timewise 3D set ni meh WhatsApp saya ( link ada pada bio ). . . 👉🏻Pencuci 4 dalam 1. 👉🏻Serum. 👉🏻Pelembap. 👉🏻Mask. 👉🏻Toner. 👉🏻Pelindung. . . Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤️ cepat whatsapp for best deal !. . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️. . Nak free postage. 😍 free smple. 😍 free consultation. 😍 meh pm cepat . Whatsapp 01110292010☎ Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykaysale#marykaymurah#marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand


0💬Normal

Мечтай без границ -новое настроение,новые мечты вместе с Mary kay 🤩 #marykaycosmetics #пишитезвоните☎📝87011426191 #ухаживайанемаскируй #любисебя #marykaykazahstan #mkкрасотадлятебя #marykayдляженщин🌷 #marykayдлямам🌸 #marykayподарки🎁 #marykayastana😙


0💬Normal

🍁Der Herbst zieht mit vollen Zügen bei uns ein 🍂🎃 es wird kälter ❄️ und Winter ist auch nicht mehr fern ❄️🌬️ 🌬️🍃Deine Haut stellt sich um wie die Jahreszeit - dabei wird sie schneller trocken, juckt und schuppt? 🧚‍♀️🧖‍♀️ Unsere ❄️Winter-Must-Haves❄️ helfen Dir, die kalte Jahreszeit problemlos zu überstehen - Schütze Dich und Deine Liebsten mit bester Pflege für Deine Haut❤️ und sag 'Adieu' zu Trockenheit und Schüppchen ❤️ ❤️ Mehr Informationen gefällig? ... gibt's direkt übers 📬 Postfach / Nachricht / einen Anruf ❤️ #marykay #marykayash #marykaydeutschland #highend #systempflege #hautpflege #kosmetik #marykaycosmetics #carreer #karriere #wunderset #timewise #3D #bestjobever #bestjob #love #antiaging #autumn #winter #kalt #feuchtigkeit #snow


0💬Normal

Assalamualaikum...


1💬Normal

First love is amazing,but last love is a perfect.love you ❤ @ahmadfirhanuddin #marykaycccream #marykaytimewise3d #marykaycosmetics


15💬Normal

Bila skin dah much better dari dulu, . ✔️Paling best kawasan T-Zone kita dah normal ✔️Pores dah normal ✔️Moisture dari low ke medium ✔️Elasticity dari low skrg dah medium ✔️Skin tone dah naik 1 skala. . Ouchhh..happynyaaa. 😍 Hasil bersabar pakai Mary Kay hampir 3 tahun. 😘👏 Maz mangsa peeling product dari zaman sekolah lagi. Jadi memang takes time tu sihatkan balik kulit lagi2 part jeragat 😩😟 . Ingat 1 je, kulit nak rosak sekejap je..nak repair balik tu yg lama. Haaa nak mana?? Beringat2 lah time nak cuba2 produk tu...sayangi kulit anda 🤗😉 . Perlukan bantuan utk pilih set mana yg anda sesuai? Jom whatsapp maz..jgn segan silu tauuuu 😘😘 . Beauty Consultant Marykay www.wasap.my/601123889493 Siti Masnita Katan . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand #ASUfightforBALI


0💬Normal

Serum C Replenishing Mary Kay mendapat anugerah “Her Beauty Awards” 🔥 bukan itu sahaja Serum C Mary Kay juga masuk majalah Her World , Jelita & Womens Weekly ! Ini menandakan Serum C Mary Kay ni bukan biasa biasa okay !😍❤️ . . KULIT GLOWING & CERAH DENGAN SERUM C ✨ . Serum Awet Muda & Anti Kusam , Kesan Pantas ( berbanding serum Mary Kay yang lain ) 🤗. . 🌕REPLENISHING SERUM +C🌕. . 🤔 Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. . 🤔 Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita. . Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? . . ✳ Ekstrak BUAH DELIMA. . ✳ Ekstrak KEKADU PLUM. . ✳ Ekstrak CAMU CAMU. . ✳ Ekstrak CERI ACEROLA. . ✳ Ekstrak BERI ANGGUR HITAM. . ✳ Ekstrak BIJI ARGAN. . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 budget ? meh pm kak Anne cepat . Whatsapp 0173023926. Anne Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaybangi#marykaykualalumpur#microdermbrasionmarykay #marykayputrajaya#marykayuitm#marykaymalaysia#marykaykl#marykaysabah#marykaymelaka#marykayserawak#beautyconsultantmarykay#marykaypenang#marykaymuar #marykayselangor #marykaymalaysia #viralvideos #emas916


0💬Normal

Buang Sel Kulit Mati dengan masker Mary Kay Botanical Effects! . . Buang sel kulit mati dengan masker atau scrub. Gunakan 2x seminggu, seeloknya waktu malam untuk best result. Why? Sebab lepas mask or scrub, kulit akan jadi sangat lembut. Jadi kena kurang terdedah dari sinar matahari. Make sure muka dah bersih sebelum pakai mask/scrub. Mungkin ada antara kita assume yang kulit dah cukup cantik dan tak perlu mask whatever dah. Mask perlu untuk deep cleansing, untuk bersihkan pori-pori, dan nak buang sel kulit mati. . . Ingat, pori kena bersih untuk elak whitehead/blackhead yang juga penyebab acne. Sel kulit mati pun penyebab kekusaman, so wajib buang. . . Cleanser biasanya cuci permukaan kulit muka, kecuali kalau guna Cleanser yang ada fungsi exfoliation macam Mary Kay Timewise Cleanser. Carilah mask/scrub yang sesuai dengan kulit dan keperluan kulit. . . Mask untuk kulit kering kena berfungsi untuk bersihkan pori dan buang sel kulit mati sambil hidratkan kulit. Mask untuk kulit berminyak pulak kena berfungsi untuk bantu keluarkan minyak yang berlebihan. Ada jugak mask yang berfungsi untuk hidratkan kulit, sambil bagi kesan lifting and kurangkan fine lines. . . Mask yang sesuai akan buat you rasa segar, lembut dan 'terangkat'.☺️ . -Anne- 0173023926 Beauty Consultant Mary Kay . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor


0💬Normal

Apa itu Hyaluronic Acid (HA) ? ➡ Sejenis acid yg sgt perlu utk kulit kita bagi mengelakkan penuaan. HA memberi kelembapan yg sangat bagus utk kulit kita. Jika kulit cukup kelembapan, kulit akan tampak lebih muda, kurang kedutan dan tampak lebih tegang. Antara product Mary Kay yang kaya dengan HA adalah: . . ➡ Timewise Moisture Renewing Softener Seperti toner/freshen. Berbentuk air. Digunakan selepas cleanser. Menyegarkan, melembapkan, melembutkan dan melicinkan kulit muka. Membantu mengurangkan keketaraan pori. . . Nak kenalkan Moisture Renewing Softener yang SANGAT BEST dari Mary Kay! Kenapa sangat best? . Ia kaya Hyaluronic Acid! Ia kaya dengan lembapan! Ia membersihkan kulit! Ia mengecilkan liang pori! Ia memberikan kesegaran! . Tau tak, bila korang amalkan memakai softener pada kulit, everything yang korang letak kat kulit contoh serum, serum tu akan diserap dengan baik oleh kulit. . Kenapa diserap dengan baik? Sebab, bila kulit kita mempunyai lembapan yang tinggi, mudahla kebaikkan produk yang kita pakai diserap. So penting sangan kulit yang lembap. . Korang jangan takut dengan lembapan kalau nak awet muda. Tau! . Nak tau lebih lanjut tentang info product & skin consultation? Meh pm kak Anne cepat. 😊 . -Anne- 0173023926 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrandd


0💬Normal

TOP 10 BEST SELLER MARY KAY 😄👍🏻 Mana tak bestnyaaa ada 4 fungsi dalam 1 tiub cleanser , pernah jumpa cleanser yang ada 4 fungsi macam ni ? . . First time cuci muka dengan Cleanser Timewise 3D ni ponnn terus fall in love 😍 sebab rasa fresh dan tak rasa kering langsung mukaaaa !! Best woooo !! Yang dah try je yang tahu feels dia , nak try for FREE ? Boleh je ! Set your appointment with kak Anne. . . Baru tahun lepas launch , tahun ni dah dapat awards produk Mary Kay bukan beshe beshe okay 😝 jom consult kulit wajah anda secara percuma ♥️ I’m happy to assist you alls. . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm kak Anne cepat . Whatsapp 0173023926. Anne Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrandd


0💬Normal

Jom kenali macam mana Mask Botanical Effects ni 😊 . Formula 1 . - Ekstrak bunga raya @ hibiscus yang berfungsi untuk mengurangkn kulit yang terlalu kering atau sensitif . - Ia tidak keras di muka . Formula 2 - Ekstrak buah delima dan sedikit tanah liat . - Ia sesuai untuk kulit kombinasi @ normal . - Ia tidak keras di muka . . Formula 3 - Ekstrak witch hazel , lavender , oat dan tanah liat . - Sangat sesuai untuk kulit berminyak . Berbeza dengan F1 dan F2 . Ia keras di muka . . Mask Mary Kay bukan jenis peel off mask , tak menyakitkan muka langsung , pakai 10-15 minit , then bilas dengan air je . . . Sape² yang nak buang kekotoran dan sel kulit mati daripada lapisan bahagian dalam kulit tu boleh guna mask BE ni . Ia boleh mengurangkan whitehead dan blackhead sekali . Ezzah Mary Kay Beauty Consultant 🧕 🍀 *beauty inside out*☘️ www.wasap.my/601110262119/mk (jangan lupe save no taw💕) #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #marykaysungaibuloh #marykaykualaselangor #marykayRawang #marykayijok #marykaybukitbadong #marykayRawang #marykaysubangjaya #marykaypuncakalam #marykaysaujanautama #marykaykepong #marykayijok #bellaamara #calaqisya #bazarpaknil #bazaronline #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #kitchenaidmixer #corellemalaysiamurah #corellelovers


0💬Normal

Der Winter steht vor der Tür und die Haut ist meist gereizt und trocken, was zu Jucken und Brennen führen kann. Kein schönes Gefühl ❄️ Unsere Winter-Must-Haves helfen dir, die kalte Jahreszeit mit seidig weicher Haut zu überstehen ❤️ Wenn du mehr darüber erfahren möchtest, schreib eine Nachricht oder Ruf an ❤️ #marykay #highend #systempflege #hautpflege #kosmetik #marykaycosmetics #wunderset #timewise #3D #love #antiaging #winter #kalt #colt #feuchtigkeit #snow


1💬Normal

MAHAL KE MARY KAY? . . Actually bila uols pikir balik, MK ni tak la mahal. Uols kene bezakan antara “mahal” dengan “berbaloi”. Price memang tinggi but uols kene tengok dari segi quantity and quality. Mostly product MK uols tak perlu nak spend duit every month untuk beli. Satu2 product mostly tahan 4-8 bulan penggunaan. Kalau dikire2, berapa ringgit je untuk uols spend. . . Product memang ade R&D and team Scientists and Chemist yang bukan main tangkap muat je. Memang certified chemist and scientist yang pakar dalam dermatology. . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm kak Anne cepat . Whatsapp 0173023926. -Anne- Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand #emas916


0💬Normal

Clear Proof dah masuk akhbar... Kali ni di ruangan kecantikan Beritaharian 😄. . Ok, kepada yang ada masalah: . ✔ Jerawat serius / batu / merah. ✔ Resdung kritikal. ✔ Jerawat pasir. ✔ Jerawat bernanah. . Clearprove Acne System' ni boleh membantu anda. Set ini diperkaya dengan bahan-bahan botani seperti Salicylic Acid, Canadian Willowherb, Burdock Root, Sea Heather, Charcoal, Kaolin & Bentonite Clay, Honey Suckle & Navy Bean Extracts & Avocado. . Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ?. . 😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat. . 😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat !. . ✔Kulit Berminyak. ✔Kulit Kombinasi. ✔Kulit berjerawat yang bermusim. . Nak kulit awet muda ? Nak cerah ? Nak kulit sihat & glowing ? Meh whatsapp cikti for free consultation, postage & sample 😄. . . Whatsapp 0192400562 Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay#promoseptembermarykay #lumivieset #jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#serumviral


0💬Normal

JERAWAT YANG TERUK BOLEH OKAY BALIK KE LEPAS PAKAI MARY KAY ? 💁🏻‍♀️. . . BOLEH ! Tapi make sure uolss dengar nasihat dan consultation daripada cikti 😁 , Alhamdulillah dah ramai customer Mary Kay cikti dapat kulit yang sihat dengan Mary Kay dan setia dengan Mary Kay ❤️ semua pakat takmo tukar sebab dah jumpa produk yang sesuai dan bagus untuk kulit. . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit


0💬Normal

Mary Kay sentiasa bagi hadiah istimewa buat beuty Consultant demi menghargai kerja keras untuk menyara hidup. . Kuat sisterhood yang di amalkan berkurung kurung lagi demi kerana kasih sayang mengeratkan ikatan yang kukuh. . #marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #like4likes #artismalaysia #mirafilzah #sunblockmarykay


0💬Normal

Konfius kena guna yang mana satu ? Pm sis cepat .sis bantu anda 😊Rejimen kecantikan dan kesihatan kulit wajah yg lengkap dengan set Botanical Effect Mary Kay 🌸🌸. . Full Set Botanical Effect 👉🏻 cleanser 👉🏻mask 👉🏻freshen 👉🏻hydrate . Always be my favourite 😍😍😍 . 📲| Whatsapp 0125750997 . Nabila, Mary Kay Beauty Consultant . #mkskincare #marykaydihatiku #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #lipmattemkplay #atplaymarykay #marykaykl #marykaypenang #marykayperlis #marykayselangor #marykayperak #marykay1malaysia #marykayipoh #marykaygombak #marykayselayang #marykaymysg #marykaybeautyconsultant #powerofmarykay #beutyconsultantmarykaymalaysia


0💬Normal

Ramai yang mengadu kulit mereka merah-merah, gatal-gatal, naik jerawat selepas pakai whitening atau peeling produk. Hati-hati ya.. Itu tandanya, kandungan merkuri dan bahan kimia sangat tinggi dalam produk yang awak pakai. Bagus berhenti, sebelum terlambat. Kesian kulit awak terhakis . Sebab itu, mary kay ada menyediakan produk penjagaan kulit yang khas untuk merawat. THE WORLD BEST SELLER PRODUCTS! Dan sesuai untuk setiap jenis kulit. Botanical effects, terdiri daripada 3 formula F1, F2, F3. Sangat sesuai bagi mereka yang: . 1. Berjerawat 2. Kulit terlalu kering/ berminyak 3. Oily di kawasan T-zone 4. Black head n whitehead yang banyak 5. Kulit kusam 6. Muka gelap akibat sunburn 7. Kulit muka rosak akibat produk 8. Liang pori besar . Jom pakai skincare yang terbaik. Botanical effects langsung tak mahal.. Sangat berbaloi. Harga memang mampu milik.. Dan paling best, dia memulihkan keadaan kulit kita. 😊 . 📲| Whatsapp 0125750997 . Nabila, Mary Kay Beauty Consultant . #mkskincare #marykaydihatiku #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #lipmattemkplay #atplaymarykay #marykaykl #marykaypenang #marykayperlis #marykayselangor #marykayperak #marykay1malaysia #marykayipoh #marykaygombak #marykayselayang #marykaymysg #marykaybeautyconsultant #powerofmarykay #beutyconsultantmarykaymalaysia


0💬Normal

❤ Istimewanya IMC❤ . 👉Sangat sesuai untuk kulit wajah kering 👉Kulit segera kelihatan lebih berseri, berasa  lembut dan licin 👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam . 👉Kulit serta-merta kelihatan berseri dan terasa sungguh halus dan lembut . 🤔BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA . Intense Moisturizing Cream membantu meningkatkan lembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluwapan. . BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSI . Gliserin&alga iaitu Pelembap/Penghidrat: Membantu menormalkan dan menghaluskan kulit dengan menambah, menarik atau mengekalkan lembapan . 📲| Whatsapp 0125750997 . Nabila, Mary Kay Beauty Consultant . #mkskincare #marykaydihatiku #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #lipmattemkplay #atplaymarykay #marykaykl #marykaypenang #marykayperlis #marykayselangor #marykayperak #marykay1malaysia #marykayipoh #marykaygombak #marykayselayang #marykaymysg #marykaybeautyconsultant #powerofmarykay #beutyconsultantmarykaymalaysia


0💬Normal

Cikti tulis tahan penggunaan based on pengalaman sendiri menggunakan produk Mary Kay 😁 pengalaman jujur, ni tipu tipu , no sorok sorok okay !!! Dua kali sehari dan tak pakai sikit sikit 🤣 kalau pakai sikit sikit nanti lambat cantik pulakkkk !. . . 5 basic skincare routine 👍🏻 I choose THE BEST FOR MY SKIN , Mary Kay 😘👍🏻. . . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit


0💬Normal

Next Page
//