#radiomalaysia

Masih ingat lagi Band dari singapura #fatskunks . Dapatkan video2 Di youtube terbaik lah Atau boleh follow Ig @grimbrody Tak silap ni salah satu Ahli band ini. Kalau salah maaf ye Kalau betul tag kan yang lain - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmuzik #bandsingapuradiMS


0💬Normal

Band singapura Tajuk lagu #ayu By #cradle @addycradleofficial Boleh dapatkan Lagu ini di digital Platform dan di Youtube sekarang. Follow ig abang addy Tahu sikit sebanyak Tentang perkembangan Band cradle jom - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmuzik #bandsingapuradiMS


0💬Normal

Band masa kini Singapura @d3nova Dengan singke ketiga #kecualikita . Nak dengar full song Follow ig band ini Dan dapatkan link . Dan jugak boleh tahu Sikit sebanyak perkembangan Band ini jom - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmuzik #bandsingapuradiMS


0💬Normal

Kumpulan rock Singapura. Kenal lagi dengan #inspirasi Lagu hits band ini #terkuburnyasebuahimpian #bidadaridihujungpelangi - - Band ini pernah memenangi Tempat kedua dalam Pertandingan (Clash of the bands 1990) Ada 124 band yang bertanding masa tu Band ini mana #BlueSteel dan Tukar menjdi inspirasi. - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmuzik #bandsingapuradiMS


0💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


8💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


0💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


1💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


0💬Normal

Kumpulan rock Singapura Masih ingat lagi Band #aces Lagu hits dulu2 band ini #mengapa #nenekku #hidup #secebishasrat Nak dengar full song Boleh check kat youtube - - - #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmuzik #bandsingapuradiMS


0💬Normal

#berubah by @qamar_usualtone Boleh follow ig Dan dapatkan info Tentang lagu ini. Dan boleh tahu sikit Sebanyak perkembangan Lagu ini jom follow. - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmuzik


0💬Normal

Update #22102019: Dah mula vote ke tak tuu for this week? 👀 Ajomm sama2 teruskan terjahan vote #SELAMANYA by @usopofficial di 👇 . 📌CARTA TOP 40 @suriamalaysia 📌CARTA 40 @era.je 📌CARTA @pujaan10 NasionalFM @nasionalfm_malaysia . REQUEST banyak2 jugak tauuu lagu #Selamanya di semua radio 💯 Thank you lovers 🌹 . . #UsopSelamanya #Selmanya #roadto6Mviews #akuyangbersalah #roadto13Mviews #caetaera #erafm #suriafm #nasionalfm #segalanyahiburan #radiomalaysia #cartaradio #trending #laguviral #Usop #usopofficial #usopbaqhg #ingtbesabesa #manseppp #usoplovers #usopworldfans #ULStandTogetherWithUsop


2💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


1💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


0💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


3💬Normal

#mangsa single Terbaru @fazlyridwantmmp Ft @ashidyridwan Dah boleh dapatkan Di semua digital platform Sekarang!! .follow ig Boleh tahu sikit sebanyak Perkembangan mereka jon - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmu


0💬Normal

Salah satu band singapura. Kenali nadya the band @__nadyaaziz Aliff Su Zul Aidil Mik Nak tahu sikit sebanyak Perkembangan band ini Boleh follow ig nadya Dan youtube - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmuzik #bandsingapuradiMS


0💬Normal

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @jomtinggie.my @jomtinggie.my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @jomtinggie.my 📱Whatshap : +60108850937 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


0💬Normal

Sekitar majlis pelancaran syarikat ehailing yang baru, iaitu WhereGo yang berlangsung semalam DJ Rizal Adam & crew ehailing.fm berlintas langsung sepanjang acara berlangsung Nantikan kemunculan @wherego_cab yang pastinya akan menggegar dunia ehailing ehailingfm #ehailingdotfm #radioonline #radio #radiokomuniti #radiokomunikasi #malaysia #ehailing #ehailingmalaysia #pemandu #radiofm #radiobest #erafm #radiomalaysia #rideshare #grab #foodpanda #mycar #dacsee #wherego


0💬Normal

BERITA BAIK BUAT KAWAN2 YANG SEDANG MENCARI KERETA UNTUK DRIVE EHAILING Berita baik buat semua yang tercari cari kereta sewa yang baru untuk drive ehailing. Dengan kadar sewa yang cukup berbaloi & syarat2 sewaan yang cukup mudah Untuk setakat ini hanya Quick Ride & ehailing.fm sahaja yang dibenarkan oleh kerajaan dalam urusan sewa kereta untuk ehailing. Untuk keterangan lanjut anda boleh hubungi en Faizal 0173840838 #ehailingfm #ehailingdotfm #radioonline #radio #radiokomuniti #radiokomunikasi #malaysia #ehailing #ehailingmalaysia #pemandu #radiofm #radiobest #erafm #radiomalaysia #rideshare #grab #foodpanda #mycar #dacsee #quickride #keretasewa #kereta


0💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


15💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


0💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


7💬Normal

Kepada peminat2 irama lagu2 dari era 80an dan 90an, jangan lepaskan peluang untuk dengarkan DJ Ezhar dalam segmen RETRO RANGGI 80AN 90AN Sepanjang 3 jam segmen ini, DJ Ezhar akan memutarkan lagu2 terbaik yg pernah hits pada zaman 80an dan 90an yang pastinya akan menggamit nostalgia anda Teruskan mendengar ehailing.fm #ehailingfm #ehailingdotfm #radioonline #radio #radiokomuniti #radiokomunikasi #malaysia #ehailing #ehailingmalaysia #pemandu #radiofm #radiobest #erafm #radiomalaysia #rideshare #grab #grabfood #foodpanda #mycar #dacsee #gegarvaganza2019 #gegarvaganza


0💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


0💬Normal

Hello WhereGo!!! Sebuah syarikat ehailing yang baru, iaitu WhereGo akan membuat pelancaran memperkenalkan apps & ehailing mereka Majlis pelancaran WhereGo Tarikh: 21.10.19 (Isnin) Masa: 3:00 - 6:00 ptg Lokasi: Hotel RegalPark, Kampung Attap, Kuala Lumpur Semua dijemput hadir. Hadiah menarik cabutan bertuah menanti anda! Terima kasih semua 😘😘 #ehailingfm #ehailingdotfm #ehailingoperator #newcomer #wherego #baru #gegarvaganza #radioonline #radio #radiokomuniti #radiokomunikasi #malaysia #ehailing #ehailingmalaysia #pemandu #radiofm #radiobest #erafm #radiomalaysia #rideshare #grab #foodpanda #mycar #dacsee


0💬Normal

. Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . 📱Whatsap : +6011-5151-8212 . ORDER DAN BERJAYA 🤗 #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


0💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #gelakreview


3💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


7💬Normal

-paidreview- Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


7💬Normal

Terima lasih @riszuan7 Dan betul tu Tag member2 lain Untuk follow ig Musik singapura. Ig MS boleh kenal Artis baru lama Dan perkembangan Artis singapura jom - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmu


0💬Normal

#artismingguinidims @lifepetal di undang Radio malaysia dan Di undang jugak buat Perembahan di Malaysia #terbaik lah. Sama2 kita beri sokongan Agar melangkah ke Indonesia pulak insha Allah - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmu


0💬Normal

#artismingguinidims Kumpulan ‘Life Petal’ merupakan sebuah kumpulan dari Singapura yang telah ditubuhkan pada akhir 2013. Bermulanya Menggunakan nama fassa de'rossa Dan tukar kepada "Life Petal" 2014. Masud life petal menunjuk kan band ini Hendak menyampaikan masej tentang Kehidupan. Life dan petal bermaksud Pulak kelopak bunga. menunjukkan Kiasan tentang alam cinta. Tak kira Dengan sesama hubungan manusia Dengan maha pencipta. - - - Semasa penubuhannya, kumpulan ini dianggotai oleh tujuh anggota asal yang terdiri daripada Syazwan (Penyanyi Utama), Zax Ramli (Penyanyi Kedua), Darwin (Gitar Utama), Munir (Gitar Kedua), Joa (Gitar Bes), Man (kibod) dan Yassin (Dram). Namun kini anggota Life Petal telah berubah dan terdiri daripada tujuh orang anggota yang lain Zax Ramli (Penyanyi Utama), Farah (Penyanyi Kedua), Yusuf (Gitar Utama), Iskandar Jeff (Gitar Kedua), Din (Gitar Bes), Man (keyboard) dan Lee (Dram). Ikuti ig @lifepetal untuk tahu Lagi sikit sebanyak dan Perkembangan band ini jom follow. - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmu #bandsingapuradiMS


0💬Normal

Jangan lupa support Bakat singapura Dalam pertandingan Di indonesia 7 negara akan Berentap .kalau Ada yang kenal Bakat dari singapura Jangan lupa tag kan ye - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmu


0💬Normal

Malam ini jangan lupa Support artis singapura Di gegar vaganza. Jam 9 malam ini. Artis singapura Yang bertanding @hadymirzaofficial @jattalibdb Dan @mimiflyyy One nation emcees - - - #supportlocalmusic #musiksingapura #musik #gereksehmusiksingapura #singamaksima #musikmusik #gilatakgerek #musiknusantara #radiomalaysia #radioindonesia #radiobrunai #asiamusik #muzikmu


0💬Normal

Jangan jadi HAMBA manusia. Kita semua hanya hamba ALLAH. Pangkat tinggi macam mana pun kau sama macam aku HAMBA ALLAH jadi jangan kau perasan sangat kuasa tu kau yang pegang. #hormatsesamakita ❤ . . . . . . Bersiaran seperti biasa setiap hari Rabu Khamis & Jumaat KUAH 7-11. In sha Allah! . . #djsuria 🏍🇲🇾 #RTM #radiomalaysia #LANGKAWIfm #cikmatahari #live #onair #ekspedisidjsuria #ekspedisisuria #langkawi #kedah #malaysia #anakmalaysia #radio #music #TV #media #penerbit #host #radioannouncer #producer #ilovemyjob


1💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


6💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


0💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


2💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


0💬Normal

Apa tak tinggi?? Korang nak cuba x supplement tinggi ni... Korg bole tgk @herbaltinggiofficial utk keterangan lanjut.... . . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial . . Was was, sekarang banyak scam ubat tinggi, ramai customer order tapi barang tak sampai, Tapi @herbaltinggiofficial 100% TRUSTED. Postage Every Day! And Open COD AREA KL !!! . Jangan lupa follow 👇👇 . @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial @herbaltinggiofficial #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia


5💬Normal

Next Page
//