JConsulting

@ jconsulting_albania: Të investosh tek vetja është vendimi më i zgjuar që gjithmonë sjell kthim pozitiv. Zhvillimi më tej i aftësive dhe të mësuarit e gjërave të reja pasurojnë jetën dhe ndihmojnë për të krijuar një të ardhme më të sigurt financiare. Investimi në shëndet është gjithashtu i rëndësishëm pasi të lejon të japësh (e si pasojë të marrësh) më shumë tani dhe në të ardhmen. Disa nga mundësitë për të investuar tek vetja: 🗓Ndiq workshope, seminare, webinare apo konferenca që lidhen me fushën tënde të interesit. 📝Ndiq një kurs apo trajnim dhe mëso diçka të re. 🗣Mëso një gjuhë të huaj. 📚Bli dhe lexo libra me tematika të ndryshme. 👨‍⚕️Investo në shëndetin tënd. Kryej kontrolle mjekësore te herë pas hershme. 🏃‍♂️Abonohu në një palestër, pishinë sportive, apo forma të tjera për të mbajtur trupin në formë. #invest #yourself #investinyourself #wealth #mentalwealth #knowledge #newknowledge #skills #warrenbuffet #buffet #coach #financeconsulting #financialplanner #coaching #moneycoaching #consulting #jconsulting

💬

Ads Google
 Të investosh tek vetja është vendimi më i zgjuar që gjithmonë sjell kthim pozitiv.
Zhvillimi më tej i aftësive dhe të mësuarit e gjërave të reja pasurojnë jetën dhe ndihmojnë për të krijuar një të ardhme më të sigurt financiare. 
Investimi në shëndet është gjithashtu i rëndësishëm pasi të lejon të japësh (e si pasojë të marrësh) më shumë tani dhe në të ardhmen. 
Disa nga mundësitë për të investuar tek vetja:
🗓Ndiq workshope, seminare, webinare apo konferenca që lidhen me fushën tënde të interesit.
📝Ndiq një kurs apo trajnim dhe mëso diçka të re.
🗣Mëso një gjuhë të huaj. 📚Bli dhe lexo libra me tematika të ndryshme.
👨‍⚕️Investo në shëndetin tënd. Kryej kontrolle mjekësore te herë pas hershme.
🏃‍♂️Abonohu në një palestër, pishinë sportive, apo forma të tjera për të mbajtur trupin në formë.

#invest #yourself #investinyourself #wealth #mentalwealth #knowledge #newknowledge #skills #warrenbuffet #buffet #coach #financeconsulting #financialplanner #coaching #moneycoaching #consulting #jconsulting

❤️ 23

💬

The end of the page