KICK OFF🔥2 NOV 2019coachdayanarazali photo, pictures, screen, images

🎓National Academic Sports Medicine @fitnessprojectgym @fitnessprojectstudio @sambalnekmas.hq @dyandrahairstudio @houseofwainscoting @wainscoting_murah

http://Www.wasap.my/60149364450/fitnesswithCDR

2294 posts 13482 followers 2119 following

KICK OFF🔥2 NOV 2019

Thank You bigbos @enrichfitness_official Mr @kumar_3010 kerana sudi melawat @fitnessprojectgym di Shah Alam 😘 Shah Alam people Jangan lupa join #MrEnrich2019 ye! Ada 4 category untuk pencalonan “New Talent & Open “Men’s Physique ” dengan hadiah keseluruhan berjumlah RM110K💰 Jangan lupa dapatkan Flyers di @fitnessprojectgym for more info 💥 #fitnessproject


0

KICK OFF🔥2 NOV 2019

Yeaahhhh its a wrap 💃💃💃 Alhamdulillah untuk kali ke3 CdR diberi kepercayaan untuk menjadi Emcee & Crew di event #Strongman dan Alhamdulillah semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan jayanya 💪🏻 Tahniah kepada semua Atlit yang bertanding, yang kalah jangan mudah untuk mengaku kalah untuk lebih semangat bertanding di event akan datang ! Jumpa lagi di next event Kota Tinggi Johor 19 Oct , PD 26 Oct dan Event Penutup Malaysia Strongman (Selangor Youth Republic) di Shah Alam 2&3Nov 😘 Tahniah kepada semua yang menjayakan untuk event ZK Classic, Semoga segala kekurangan atau salah silap harap dimaafkan dan akan diperbaiki lagi pada masa akan datang 💪🏻 #majulahsukanstrongmanuntuknegara #zkclassic #malaysiastrongman #strongman #orangkuatmalaysia #strongfit #fitnessproject


0

KICK OFF🔥2 NOV 2019

Ada ni tengah tunggu @syedsaddiq kt booth #STRONGMAN 🤪 Atlit2 dah ready ke tu nak beraksi harini? yang mana free jangan lupa singgah ye..😘 #ZKClassic #harisukannegara #malaysiastrongman


1

KICK OFF🔥2 NOV 2019

Thank You #fpzumbafamily for prank & potluck 😘 Thank You Kak Yah & de geng !! Korang memang havoccc sentiasa❤️Thank You semua yang memeriahkan untuk malam ni🔥Jumpa class esok ye 💃 @fitnessprojectstudio


6

KICK OFF🔥2 NOV 2019

Tahu kan kenapa cdR sayang dorang ni lebih? Lagi dorang cakap x boleh lagi tu la I paksa...gaduh pon gaduh la kan janji I PUAS HAHAHAHAHHAAAHAA 🤪 . Proud with my kesayangan 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 @ymetheonly_siti @_nissayazid @shalusination and @nirmavani (junior) pon berani sahut cabaran walaupon I marah jgk la kdg2 tu sebab dy kuat sangat HAHAHAH 🤪 . Agak2 dah hilang ke belom leg pain tu ye 🤣🤪 Jumpa sabtu ni ye,tgu surprise apa plak I nak bg ye💃 . Anyway ada junior yang nak sahut cabaran untuk dapatkan result badan yang korang idam2 kan boleh Start Join October intake ye..just click link di bio atas 😘 . 📍 @fitnessprojectgym #fitnesswithcdr #makanjahattrainjahat #squat #deadlift #squatchallenge#deadliftchallenge #fitnessprojectgym #gymshahalam #gym


16

KICK OFF🔥2 NOV 2019

Persaingan sengit Senior VS Junior 👏🏻👏🏻👏🏻@fitnessprojectgym #fitnesswithcdr #makanjahattrainjahat


3

KICK OFF🔥2 NOV 2019

Our Public Holiday 🇲🇾😹 Orang lain sibuk Jalan sana sini kami spend kan masa dgn class business & meeting untuk next event Malaysia Strongestman 2019 ! Rest day ? Travel ? Nanti2 lah bg kami kejar asset dulu ye 🤪


7

KICK OFF🔥2 NOV 2019

Bila planning last minute main kidnap2 tersampailah kt sini🤣 nasib baik ada client pagi td kalau x memang dah sampai kedah dah harini 😹😹😹 #bff


1

KICK OFF🔥2 NOV 2019

It’s A Wrap 👏🏻👏🏻👏🏻 We did it !! Start Sept - Disember Training memang akan lagi super duper awesome bcuz their have big target “Viper Challenge in Sepang” yeaahhhh ni yang buat i sayang dorang lebih..Dah ada more confident untuk ke more advance! Bukan semata2 hanya main gym but “Nothing” 💪🏻 Goodluck team Projek Sihat 👏🏻 Jumpa esok ye 😘 . @fitnessprojectgym #projeksihat #fitnesswithcdr #makanjahattrainjahat


4

KICK OFF🔥2 NOV 2019

Ok saat yang dtunggu2 selepas 3 hari ulang alik dari Shah Alam ke Selayang 🤪 Nervous sampai xboleh tidur ye sbb happy bila tengok 1 family happy 🥰 Ribuan Terima kasih diucapkan untuk servis yang sangat pantas laju dan padu demi menyiapkan untuk surprise last minit ni 👏🏻👏🏻 101% I bg utk servis team dorg 👍 Korang yang nak deco cantik2 rumah tu, dinding , lantai semua dorang boleh buat.. cepat2 pm dorang ye sebab tgh ada harga promo sekarang!! Set appt cepat2!! 😘 @houseofwainscoting @wainscoting_murah


6